Kociabanda2 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 och! Udało się Pani do nas tu dołączyć! Wspaniale :) Quote
tripti Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Kociabanda2 czy Ty ogłosiłaś Stefanka na bilbordach? jakie zainteresowanie.... aż nie mogę uwierzyć!!!! chyba ma największe zainteresowania na całej dogomanii... Quote
Ellig Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='wiolabiszop']Witam aż miło poczytac że Stefanek ma takie zainteresowanie. Taka jestem szczęśliwa że nie tylko ja tą piekność zauważyłam ,aż mi łzy leca .Przepraszam odezwę sie pożniej .[/QUOTE] Serdecznie witamy!:) Quote
Ewa Marta Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='wiolabiszop']Witam aż miło poczytac że Stefanek ma takie zainteresowanie. Taka jestem szczęśliwa że nie tylko ja tą piekność zauważyłam ,aż mi łzy leca .Przepraszam odezwę sie pożniej .[/QUOTE] Witamy:-) On był piękny Pani Wiolu od początku, nawet za tym ogrodzeniem na pustym placu buddowlanym. Mimo, że byl bardzo zaniedbany, te jego oczy urzekały. No i super charakter.... to złoty pies:-) Kociabando, gdyby okazało się, że wszystkie domku są super, błagam, odeślij je do Myszy albo Gusi. Dziewczyny mają fantastyczne psy pod opieką, może więc któryś skradnie komuś serce? Nie są wprawdzie rude, ajk Stefanek, ale też piękne i bardzo spragnione miłości i włanego domku:-) Quote
Kociabanda2 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 [quote name='Ewa Marta'] Kociabando, gdyby okazało się, że wszystkie domku są super, błagam, odeślij je do Myszy albo Gusi. Dziewczyny mają fantastyczne psy pod opieką, może więc któryś skradnie komuś serce? Nie są wprawdzie rude, ajk Stefanek, ale też piękne i bardzo spragnione miłości i włanego domku:-)[/QUOTE] Dobrze, gdyby wszystkie domki przeszły pomyślnie wizyty przedadopcyjne to poproszę Cię o konkretne linki czy namiary. Ja mam jeszcze Bąbelka w zanadrzu jakby co :) Przypomnij się jakbym zapomniała!! Namiary do mnie masz na pierwszej w ogłoszeniu :) A Stefanek powiem Wam, że na wiosnę jakiś mniej rudy się zrobił. Rudawy jest nadal, ale troszkę więcej włosków blond mu wyrosło między tymi brązami i rudościami i ogólnie nieco zjaśniał :eviltong: Quote
Kociabanda2 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 [quote name='tripti']Kociabanda2 czy Ty ogłosiłaś Stefanka na bilbordach? jakie zainteresowanie.... aż nie mogę uwierzyć!!!! chyba ma największe zainteresowania na całej dogomanii...[/QUOTE] No ja też nie wiem co to się dzieje :eviltong: Bilbordów jeszcze nie próbowałam :D Quote
Kociabanda2 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Psiaki w Tomaszowskim schronisku. Chcą uśpić kilka staruszków :( Potrzebne tymczasy i kasa na hoteliki! [url]http://www.dogomania.pl/threads/187661-Za-stary-by-dosta%C4%87-szans%C4%99-Przez-schron-skazany-na-%C5%9Bmier%C4%87-%28[/url][U][/U][URL="http://www.dogomania.187661-Za-stary-by-dosta%C4%87-szans%C4%99-Przez-schron-skazany-na-%C5%9Bmier%C4%87-%28"][/URL] Quote
Kociabanda2 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 No to pozmieniał się odrobinkę grafik odwiedzin Stefanka przez zainteresowane adopcją domki :) Wczoraj miałam wieczorem telefon od Pani z Legionowa. Pani z dziećmi znaleźli filmiki ze Stefankiem i dzieci były zachwycone. Zaczęły naciskać na Panią, że do niedzieli nie wytrzymają i Pani zadzwoniła zapytać czy ta wizyta nie mogłaby być wcześniej niż w niedzielę. Ponieważ Pani Wiola rozważała możliwość przyjazdu w piątek to powiedziałam, żeby Pani z Legionowa zadzwoniła dziś się dopytać czy Stefan będzie miał czas w piątek :D Dziś odbyłyśmy z Panią Wiolettą rozmowę na gg i ustalone: Pani Wiola z córką przyjadą do Stefanka w sobotę około 15.00; Pani z Ursynowa w sobotę około 18.00, a Pani z Legionowa prawdopodobnie przyjdzie dziś (chyba że nie uda nam się dziś umówić to wtedy w niedzielę). Stefan będzie miał weekend pełen wrażeń :D ale on lubi być odwiedzany. Lubi ludzi. Gorzej z naszym Fąflem. On się boi obcych, więc sąsiedzi mają przerąbane, bo pewnie będzie dużo szczekał :P Quote
tripti Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 jaki napięty grafik macie!!! Stefanku szykuj się na odwiedziny! Quote
Ania W Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Miałam podrzucić ale przy takim zainteresowaniu to aż strach bo doby na odwiedziny zabraknie ;) Trzymam kciuki ! :) Quote
Sol_1 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Całym sercem jestem z wami! No prosze, jak to jest-najpierw pól roku cisza, a potem wszystko samo sie układa... jak przeczytałam o zainteresowaniu Stefankiem, to prawie się rozpłakałam z radości. I jeszcze w kontekście zdania z pierwszych postów, kiedy stefulek był na tej budowie - "obawiamy się, że Stefanka niedługo juz nie będzie..." Psiak został uratowany, trafił na cudownych ludzi, a teraz myslę, że będzie domek... i morze miłości... Trzymam kciuki i wysyłam tyle dobrych myśli, ile mogę, przytulam cię Stefaneczku! Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Kociabanda2']No to pozmieniał się odrobinkę grafik odwiedzin Stefanka przez zainteresowane adopcją domki :) Wczoraj miałam wieczorem telefon od Pani z Legionowa. Pani z dziećmi znaleźli filmiki ze Stefankiem i dzieci były zachwycone. Zaczęły naciskać na Panią, że do niedzieli nie wytrzymają i Pani zadzwoniła zapytać czy ta wizyta nie mogłaby być wcześniej niż w niedzielę. Ponieważ Pani Wiola rozważała możliwość przyjazdu w piątek to powiedziałam, żeby Pani z Legionowa zadzwoniła dziś się dopytać czy Stefan będzie miał czas w piątek :D Dziś odbyłyśmy z Panią Wiolettą rozmowę na gg i ustalone: Pani Wiola z córką przyjadą do Stefanka w sobotę około 15.00; Pani z Ursynowa w sobotę około 18.00, a Pani z Legionowa prawdopodobnie przyjdzie dziś (chyba że nie uda nam się dziś umówić to wtedy w niedzielę). Stefan będzie miał weekend pełen wrażeń :D ale on lubi być odwiedzany. Lubi ludzi. Gorzej z naszym Fąflem. On się boi obcych, więc sąsiedzi mają przerąbane, bo pewnie będzie dużo szczekał :P[/QUOTE] Sąsiedzi zniosą wszystko w imię domu dla Rudzielca:p odwdzięczycie się nam za cierpliwość w naturze. A mówiłam, że jak myślimy z Kamilem o DT to psiaki znajdują domy? nawet jak o tym żartowaliśmy to się ruch u Stefana zrobił. Wszyscy się boją, że przepadnie w paszczy Bulisława:) teraz zaczniemy rozmyślać nad Bomblem. Quote
Ellig Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 O matko a co ma do tego Bąbel?On tez ma isc do adopcji? Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Ellig']O matko a co ma do tego Bąbel?On tez ma isc do adopcji?[/QUOTE] Chyba pomyślałaś o Fąflu:) Chodzi o tego psiaka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186422-Bąbel-mały-pies-z-ulicy-szukamy-DS-lub-DT[/URL]!!!!! znalezionego przez Kamilę Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Ellig']Tak dokladnie:)[/QUOTE] Fąfla to za górę złota by nie oddali! :) [SIZE=1]śmiem twierdzić, że i z oddaniem Stefka będzie problem :evil_lol: domki muszą być wyjątkowe! :)[/SIZE] Quote
Kociabanda2 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Aneczka&Sułtan']Sąsiedzi zniosą wszystko w imię domu dla Rudzielca:p odwdzięczycie się nam za cierpliwość w naturze. A mówiłam, że jak myślimy z Kamilem o DT to psiaki znajdują domy? nawet jak o tym żartowaliśmy to się ruch u Stefana zrobił. Wszyscy się boją, że przepadnie w paszczy Bulisława:) teraz zaczniemy rozmyślać nad Bomblem.[/QUOTE] Dobra :D To zaczynajcie myśleć o Bąblu, a jak znajdziemy dla niego domek to Cię normalnie podeślę do Mru żebyście myśleli o pieskach z Konstancina :D Kolejka do pożarcia przez "strrrrasznego" Bulisia ustawia się coraz dłuższa :D Quote
Kociabanda2 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Sol_1']Całym sercem jestem z wami! No prosze, jak to jest-najpierw pól roku cisza, a potem wszystko samo sie układa... jak przeczytałam o zainteresowaniu Stefankiem, to prawie się rozpłakałam z radości. I jeszcze w kontekście zdania z pierwszych postów, kiedy stefulek był na tej budowie - "obawiamy się, że Stefanka niedługo juz nie będzie..." Psiak został uratowany, trafił na cudownych ludzi, a teraz myslę, że będzie domek... i morze miłości... Trzymam kciuki i wysyłam tyle dobrych myśli, ile mogę, przytulam cię Stefaneczku![/QUOTE] No dziwny jest ten świat troszkę. Już dawno domki powinny były bić się o Stefanka! No ale nie ważne. Teraz najważniejsze byście trzymali wszyscy mocno kciuki za najlepszy pod słońcem domek dla Stefka!!! :) Quote
Kociabanda2 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Ellig']Tak dokladnie:)[/QUOTE] [quote name='Aneczka&Sułtan']Fąfla to za górę złota by nie oddali! :) [SIZE=1]śmiem twierdzić, że i z oddaniem Stefka będzie problem :evil_lol: domki muszą być wyjątkowe! :)[/SIZE][/QUOTE] Fąfla nie oddamy za żadne skarby świata! Nie martw się Ellig :) No a Stefana będzie baaardzo ciężko oddać :( W końcu to już 4,5 miesiąca minęło... No i on jest taki kochany :loveu: Nie powiem... Od dawna gryziemy się z myślami czy może jednak nie dalibyśmy rady z dwoma psami żeby Stefan mógł u nas zostać. Byłoby jednak niestety ciężko :( Dlatego jeśli jest szansa dla Stefanka na wspaniały domek to trzeba tą szansę wykorzystać. Nie zapeszajmy na razie. Trzymajcie mocno kciuki i czekajmy cierpliwie. Zobaczymy po weekendzie. ____________________________ Bulisław ma piękną galerię Aniu!!!!!!! :) Musisz mnie nauczyć robić banerki, bo jeszcze nie opanowałam tej sztuki :D Quote
Ewa Marta Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Trzymam mocno za kochanego Rudzielca:-) Tego, że zaprezentuje się wspaniale jestem pewna. Prezentowals się wspaniale i na budowie i w klinice po kastracji, bo on po prostu jest wspaniały:-) Stefanku! Obyś znalazł swój domek!!!! Kocuabanda, zerknij też na kogo Stefanek najlepiej reaguje:-) Może to on pokocha od razu kogoś i sam dokona wyboru;-) Quote
Kociabanda2 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Ewa Marta'] Kocuabanda, zerknij też na kogo Stefanek najlepiej reaguje:-) Może to on pokocha od razu kogoś i sam dokona wyboru;-)[/QUOTE] No jasne. Będziemy obserwować :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Kociabanda2'] ____________________________ Bulisław ma piękną galerię Aniu!!!!!!! :) Musisz mnie nauczyć robić banerki, bo jeszcze nie opanowałam tej sztuki :D[/QUOTE] dziękujemy :) jak będzie potrzeba to nawet Ci mogę zrobić banerek po starej znajomości;) Quote
Kociabanda2 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Aneczka&Sułtan']dziękujemy :) jak będzie potrzeba to nawet Ci mogę zrobić banerek po starej znajomości;)[/QUOTE] Jak byś miała chwilę i wenę twórczą to na wątku Bąbla przydałby się banerek :) Quote
Kociabanda2 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 No to już mamy jeden chętny domek dla Stefanka mniej :/ . Z Panią Moniką z Legionowa byliśmy dziś umówieni dziś o 19.00. O 18.47 dostałam smsa tej oto treści: [I]"Pani Kamilo bardzo przepraszam nie przyjadę, mąż nam zrobił niespodziankę i przywiózł pekińczyka... " [/I] Quote
tripti Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 masz babo placek.... niepoważne zachowanie. Mimo wszystko nadal wierzę w dwa pozostałe domki!!! Quote
Recommended Posts