Kociabanda2 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='go-ja']Pozdrowy i głaski dla Stefana :)[/QUOTE] przekażę przekażę :) Stefanek z roześmianym pycholem merda ogonkiem i wszystkich pozdrawia! :) Quote
Kociabanda2 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [B]Ma6da[/B], doszła Twoja wpłata. Już odnotowałam na pierwszej :) DZIĘKUJEMY!!!:loveu: Quote
Kociabanda2 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 może uda mi się dziś kilka ogłoszeń mu odnowić [URL]http://www.adin.pl/ogloszenia/104371.html[/URL] [URL]http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,16664,Lw==.html[/URL] [URL]http://www.adopcje**********/mieszance-duze-srednie,6/stefan-pieszczoch-uratowany-z-budowy-szuka-domu,2587.html[/URL] [URL]http://www.adopcje.org/index.html[/URL] [URL]http://adpedia.pl/mazowieckie/legionowo/drobne/zwierzeta/ogloszenie/stefan_pieszczoch_uratowany_z_budowy_szuka_domu,90166/[/URL] no i cholera więcej dziś nie zdążę, bo mi w pracy żyć nie dają :/ Quote
Kociabanda2 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [B]Stefanowi kończy się allegro[/B] :( Ma 349 wyświetleń i 3 obserwatorów. No i był jeden telefon :) Pani z Gliwic myśli o jego adopcji. Brzmi fajnie, no ale zobaczymy czy coś z tego będzie. Pani pytała głównie o zdrowie Stefanka, bo niedawno zmarł im piesek, który chorował na białaczkę. Powiedziała, że się zastanowią jeszcze wraz z córkami i ewentualnie zadzwonią. Quote
Kociabanda2 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 no gdyby miało coś wyjść z tego domu to na pewno poprosilibyśmy Cię o wizyty, ale póki co czekamy czy Panie jeszcze zadzwonią Quote
ankekoval Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Hej A jak tam po weekendzie brzuszek? Przeszła ta biegunka Stefanowi?? Całusy w mordkę!!! Quote
Kociabanda2 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 przeszła przeszła :) i mam nadzieję, że więcej się już nie powtórzy. Quote
Kociabanda2 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Powiem Wam, że Stefan ma wielki pociąg do budki strażniczej na naszym osiedlu. Przy każdej okazji do niej zagląda, a ostatnio to nawet Dominik musiał go stamtąd wyciągać :evil_lol: Coś mi się wydaje, że jak na stefanowej budowie była jeszcze ochrona to się ktoś z ochrony musiał nim trochę zajmować (a może i ten ktoś go tam ściągnął... a potem zostawił :( ). W każdym razie budka ochrony naszego osiedla niezwykle interesuje Stefanka... No a teraz jest cieplej... Panowie częściej się wietrzą... no i okazji by wskoczyć do budki coraz więcej :diabloti: No i jeszcze kobitki z siatkami hihi :D Zawsze jak widzi kobitkę z siatką to leci ją witać i od razu zagląda co tam dobrego dla niego w tej siatce jest :D Czy Wy Cioteczki nosiłyście mu to jedzonko na budowę siatami??? :p Łobuz jeden żadnej babce z reklamówką nie przepuści :evil_lol: Niemożliwy jest :D Dobrze, że się szybko oduczył sikać na samochody :lol: Teraz już mu się to nie zdarza, ale pierwszy miesiąc to musieliśmy walczyć z tym nawykiem, bo Stefan nie sikał na nic innego jak tylko na zaparkowane auta :crazyeye: Trawniki totalnie ignorował :eviltong: Widać było, że wielkomiejski z niego pies :D W dalszym ciągu jednak Stefan z upodobaniem robi koopkę [B]na[/B] krzaczki. Zamiast na trawkę zasadza się na niewyskokie krzaczki i stara się dosięgnąć doopką samego czubka krzaczka... :crazyeye: zadzierając ją przy tym wysoooko! :crazyeye: Trawka widocznie dla niego za niska :eviltong: Wygląda to komicznie :D [B]O! Właśnie dostałam zapytanie o naszego rudzielca na maila[/B] :) Quote
Kociabanda2 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Jesteśmy wstępnie umówione z Panią Karoliną na odwiedziny Stefanka w weekend :) Pani jest z Ursynowa. Ewentualny domek dla Stefana byłby, więc dość blisko :) Quote
Kociabanda2 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 no być może :), ale poczekajmy do wizyty. Co się zaś tyczy zakupów w tym miesiącu to Stefankowi zabrakło jak na razie tylko uszu do dziamgania, ale zapomniałam wziąć paragonu :( dopisuję, więc 28zł (za 10 sztuk) na krzywy ryj :oops: Puszki dostaje tylko od czasu do czasu, ale już te stefanowe w zasadzie się skończyły. Na razie jednak nie wybieramy się do macro, będzie więc pożyczał od Fąfla i kupimy pewnie dopiero w przyszłym miesiącu. Jak zamówię mu ogłoszenia i zrobię kolejne allegro to też dopiszę tym razem. Wszystko będzie jak zawsze na pierwszej. Quote
Kociabanda2 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 zamówiłam Stefankowi komplet ogłoszeń tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07[/url] Dopisuję na pierwszej 15zł. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA%21-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-%21%21%21-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07"] [/URL] Quote
Kociabanda2 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Dzwoniła do mnie wczoraj wieczorkiem Pani Wioletta. Wspominałam Wam już kilka stron wcześniej, że Pani śledzi wątek Stefanka :) Pani Wiola też się zastanawia na adopcją i chyba też przyjedzie w weekend zobaczyć naszego rudzielca osobiście :) Pani Karolina z Ursynowa będzie u Stefanka w sobotę około 18.00. Z Panią Wiolą mamy się dziś umówić telefonicznie. Pani z Gliwic na razie się nie odzywa. Ależ domków nagle myśli o Stefanku :) Może tym razem się uda... ? :) Quote
Ma6da Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 trzymam kciuki :) Stefan zasługuje na fajnego ludzia Quote
Kociabanda2 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Trzymaj mocno! :) Kciuki teraz bardzo potrzebne :) Quote
Ellig Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Kociabanda2']Trzymaj mocno! :) Kciuki teraz bardzo potrzebne :)[/QUOTE] Trzymam. Z calego serducha, zycze Stefanowi tak dobrego domu jak Wasz. Quote
Ewa Marta Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Ellig']Trzymam. Z calego serducha, zycze Stefanowi tak dobrego domu jak Wasz.[/QUOTE] Dokładnie tak! Podoba mi sie ten Ursynów:-) Może mogłabym spotkać wtedy Stefanka na spacerze;-) Trzymam kciuki z całych sił, żeby znalazł swój domek, bo naprawdę na to zasłużył!!! Quote
tripti Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Kciuki zaciśnięte! tylko czy on będzie chciał wyprowadzić się z takiego dobrego dt, on tak już wpasował się w Waszą brygadkę;) Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='tripti']Kciuki zaciśnięte! tylko czy on będzie chciał wyprowadzić się z takiego dobrego dt, on tak już wpasował się w Waszą brygadkę;)[/QUOTE] Ja jestem przekonana, że nie będzie chciał :p A Kamila z Dominikiem ogłoszą żałobę. Nie wyobrażam sobie jak się z nim rozstaną. Nowe omki będą musiały naprawdę się postarać, żeby dostać Stefano:lol: Szczerze trzymam kciuki za pomyślną adopcję i przyznam, że mi także będzie brakowało rudego sąsiada :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Nie wiem słuchajcie co to się dzieje, ale właśnie miałam kolejny telefon w sprawie Stefanka :) Pani z Legionowa chce go zobaczyć w niedzielę. Pani ma już 6-letnią suczkę i kota. Przyjdzie do nas jakoś po południu. Jeszcze zadzwoni i umówimy się dokładniej. Czyli na chwilę obecną: - sobota około 16.00 - Pani Wioletta z Grudziądza przyjedzie z wielkim poświęceniem, bo chwilowo ma autko w warsztacie i będzie przedzierać się do nas kawał drogi PKSami. Spodziewamy się Pani, Pani Wioletto w sobotę około 16tej, ale jakby autobusy ułożyły się jakoś inaczej to proszę dzwonić. Postaramy się dopasować w miarę możliwości :) - sobota około 18.00 - Pani Karolina z Ursynowa - niedziela po południu - Pani z Legionowa Pani z Gliwic póki co się zastanawia i naradza z córkami. Jestem w szoku normalnie. Tyle czasu Stefanek czeka na dom i nic... aż tu nagle takie zainteresowanie pieszczochem :) Quote
Kociabanda2 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 A powiem Wam jeszcze, że jak Stefan zmienił upierzenie ;) z zimowego na wiosenne to mu się futerko jeszcze bardziej miękkie i milutkie zrobiło :) W dotyku jest mięciutki jak kotek normalnie :loveu: Quote
Ma6da Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 jesuuu, byłoby wspaniale, gdyby któraś z Pań zakochała się w nim tak jak my tu wszyscy. Pani z Grudziądza zrobiła na mnie wrażenie :) Quote
wiolabiszop Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Witam aż miło poczytac że Stefanek ma takie zainteresowanie. Taka jestem szczęśliwa że nie tylko ja tą piekność zauważyłam ,aż mi łzy leca .Przepraszam odezwę sie pożniej . Quote
Recommended Posts