gusia0106 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='kosu32']Tak czy siak jestem zdania że trzeba zbierać na cito deklaracje na Stefanka. Ja zacznę jako pierwsza. Deklaruję jednorazowo [B]30 pln[/B] na Stefana z bazarku organizowanego przez Gos (logowanie nie działa - to Jej nowy nick). Jak uda mi się odnaleść ten wątek (wczoraj omyłkowo wywaliłam wszystkie subskrybcje tematów) to wkleję tu link do bazarkowego wątku.[/QUOTE] Ten rysunkowy? Z boskimi psimi portretami? Quote
obraczus87 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 napisałam PW do Pani Alinki. pewnie niedługo pojawi sie na watku Stefana. Watek Hotelu u Pani Alinu jest tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie[/url] Quote
Ewa Marta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jutro powinna pojawić sie Ania, która ma kontakt z lecznicą wie dużo więcej niż my wszyscy na jego temat. No i zarządzi zbiórkę w swojej firmie na Stefana. Zadzwonię do niej, żeby koniecznie dawała znać na bieżąco co z nim. Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='gusia0106']Ten rysunkowy? Z boskimi psimi portretami?[/QUOTE] Tak ten sam - jak masz link do wątku, to wklej go tutaj - proszę :) Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='obraczus87']napisałam PW do Pani Alinki. pewnie niedługo pojawi sie na watku Stefana. Watek Hotelu u Pani Alinu jest tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie[/url][/QUOTE] Super - dzięki wielkie :) A gdzie dokładnie jest usytuowany ten hotel? Byłaś tam? Quote
obraczus87 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 W Hotelu osobiście nie byłam. Była tam Kinia1984. Hotel jest w miejscowości Popielarnia, jakieś 60km za Warszawą. :) Quote
AlinaS Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jestem już na wątku. Nie przeleciałam całości - jakiej wielkości jest psiak? Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cholerne Dogo !!! Działa tak jakby było na kacu po mocno trunkowej imprezie sylwestrowej !!! Co chwile mnie wywala - ech - szkoda gadać ... Co do opisu Stefana proponuję by zrobiły to osoby które miały szansę poznać Go osobiście (ja nie należę do tego grona). Kilka postów wcześniej przeczytałam o Stefanie: "[B]Stefan to świetny pies! Sięga poniżej kolan, ma dość długą i bardzo bujną sierść o pięknym brązowo-rudym umaszczeniu. Jest bardzo przyjacielski i towarzyski. Bardzo lubi być głaskany i drapany za uszkami "[/B] A ta miejscowość z hotelem gdzie dokładnie jest usytuowana, jak do niej dojechać? Quote
gusia0106 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='kosu32']Tak ten sam - jak masz link do wątku, to wklej go tutaj - proszę :)[/QUOTE] Kosu, for Ju ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/147781-Rysunkowy-bazarek-goA-zamA-w-portret-zwierzaka-Do-30-11-przyjmowanie-zleceA[/url] Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Tego jeszcze nie wiemy, ale ten hotel do jest wyjście - na chwilę obecną jedyne. Teraz czekamy na info jak stoją finanse Stefana (jutro dziewczyny z biura mają zorganizować zbiórkę kasy). Pieniądze - jak najbardziej mile widziane. Tak czy siak - deklaracje trzeba zbierać. Popytajcie czy ktoś mógłby zrobić jakiś bazarek dla Stefana po znajomych z Dogo - ja już rozesłałam info do kilku osób - teraz czekam na odzew. Quote
mru Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 kosu, jestem widzę, że chyba Stefan idzie do Aliny? :) byłoby super... czy to pewne? powiedzcie, co zmienić w pierwszym poście. może poczekam aż Ania coś napisze czy coś... aha, w weekendy ciężko ze mną na dogo, bo niestety siedzę w lecznicy u psów i u Hena w hotelu i jeszcze gdzies tam szukam psów :P Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='gusia0106']Kosu, for Ju ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/147781-Rysunkowy-bazarek-goA-zamA-w-portret-zwierzaka-Do-30-11-przyjmowanie-zleceA[/url][/QUOTE] [B]Gusia0106 [/B] Thank you so much :) [B] [/B] Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='mru']kosu, jestem widzę, że chyba Stefan idzie do Aliny? :) byłoby super... czy to pewne? powiedzcie, co zmienić w pierwszym poście. może poczekam aż Ania coś napisze czy coś... aha, w weekendy ciężko ze mną na dogo, bo niestety siedzę w lecznicy u psów i u Hena w hotelu i jeszcze gdzies tam szukam psów :P[/QUOTE] No o tym czy do hoteliku pójdzie musimy wspólnie zadecydować. Jak na razie - to Pani która ma hotel pyta jak Stefan wygląda (wielkość, waga itd). Na wątku Jej hotelu, podany jest numer kontaktowy i ogólne info na temat hotelu. Pani odwiedziła watek Stefana i czeka na info - wydaje mi się że najlepiej jest do Niej zadzwonić w tej sprawie. Potrzeba kasy i to na cito !!! Ja zadeklarowałam na razie jednorazowo 30 pln. Trzeba zmienić tytuł wątku i zbierać deklaracje - bez tego ani rusz. Quote
Kociabanda2 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [QUOTE]Co do opisu Stefana proponuję by zrobiły to osoby które miały szansę poznać Go osobiście (ja nie należę do tego grona). Kilka postów wcześniej przeczytałam o Stefanie: "[B]Stefan to świetny pies! Sięga poniżej kolan, ma dość długą i bardzo bujną sierść o pięknym brązowo-rudym umaszczeniu. Jest bardzo przyjacielski i towarzyski. Bardzo lubi być głaskany i drapany za uszkami "[/B][/QUOTE] No ja u Stefana byłam dwa razy, ale niewiele ponad to co napisałam w ogłoszeniu jestem w stanie o nim powiedzieć.... Podczas jednej wizyty siedziałam z nim tak z pół godziny (wtedy co Mru po mnie u niego była i się go doczekać nie mogła :( ) i w tym czasie szli na spacer jacyś ludzie ze swoim psem wzdłuż ogrodzenia budowy. Stefan od razu zareagował na psa. Obszczekiwał go dopóki nie zniknął mu z oczu, ale piana mu się z pysia nie lała. Nie powiedziałabym, żeby to jakieś bardzo ze złością szczekanie było. No i to że obszczekał jednego psa przez ogrodzenie to jeszcze nie dowód, że nie dogada się z innym. Może akurat tego zna i nie lubi?? Ludzi za to nie obszczekuje w ogóle. Koty... pojęcia nie mam. Żaden się wtedy nie kręcił. Quote
Kociabanda2 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='kosu32'] Jak na razie - to Pani która ma hotel pyta jak Stefan wygląda (wielkość, waga itd). [/QUOTE] wielkość - poniżej kolana. Średniej wielkości :) waga... na moje oko (porównując z moim psem, który waży 19kg) dałabym mu do 30kg - nie więcej Quote
Goś Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jestem podążając za SMSem Kosu (i kojarząc opowieść Pliszki). Jednorazowo też coś wpłacę, tylko poproszę o konto na PW. Nie wiem czy dam radę z bazarkiem, bo mnie los uszczęśliwił taką biedą: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176707-Szakal-jak-wilczak-ma-szanse-na-nowe-A-ycie-Potrzebne-deklaracje-i-transport?p=13808935#post13808935[/URL] która deklaracji ni ma i bazarkami go (los) zamierzam oszukać Quote
mru Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 zmienie tytuł i 1 post ale juz z domu, bo teraz jeszcze w domu nie jestem :) i internet mi działa tak, że nieść jajko można... ;) Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='mru']zmienie tytuł i 1 post ale juz z domu, bo teraz jeszcze w domu nie jestem :) i internet mi działa tak, że nieść jajko można... ;)[/QUOTE] No to witaj w klubie z tym netem i odzywaj się wieczorem na Dogo. Trzeba porozsyłać info ludziom na Dogo z prośbą o deklaracje na Stefana i przedyskutować kwestię hotelu dla Niego. Quote
UBOCZE Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Też uważam, że deklaracje na hotelik byłyby rozwiązaniem najlepszym... Może też jakiś bazarek cegiełkowy w rodzaju "Budujemy z cegieł Stefanowi na czas mrozów domek"? Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [B]UBOCZE[/B] Dzięki za podpowiedź :) W temacie robienia cegiełkowego Allegra kiepsko się orientuję. Może ktoś pomoże dobrą radą jak podejść odpowiednio do tematu? Quote
UBOCZE Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Budujemy z cegiełek za ileś złotych domek dla Stefana na czas mrozów... Ja bazarków robić nie potrafię. Rewelacyjne bazarki robiła zawsze Lilka z Częstochowy. Ale jej nie śmiem prosić, bo już tyle bazarków ciągnie. Może ktoś potrafiłby podobnie? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175076-do-zamkniAE-cia-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00[/URL] Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='UBOCZE']Budujemy z cegiełek za ileś złotych domek dla Stefana na czas mrozów... Ja bazarków robić nie potrafię. Rewelacyjne bazarki robiła zawsze Lilka z Częstochowy. Ale jej nie śmiem prosić, bo już tyle bazarków ciągnie. Może ktoś potrafiłby podobnie? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175076-do-zamkniAE-cia-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00[/URL][/QUOTE] Trzeba Ją ściągnąć na wątek - wysłałam do Niej ostatnio maila na prywatną skrzynkę, ale mi zwróciło. Nie wiem dlaczego - wcześniej pisałam i było ok. Quote
Szarotka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Podnosze Stefana. Mam nadzieje, ze znajdzie jakies cieple miejsce chociaz na jakis czas poki jest chory. Quote
mru Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jestem jestem, zaraz trochę zmienie tytuł itd Quote
Recommended Posts