Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kosu32']Tak czy siak jestem zdania że trzeba zbierać na cito deklaracje na Stefanka. Ja zacznę jako pierwsza. Deklaruję jednorazowo [B]30 pln[/B] na Stefana z bazarku organizowanego przez Gos (logowanie nie działa - to Jej nowy nick). Jak uda mi się odnaleść ten wątek (wczoraj omyłkowo wywaliłam wszystkie subskrybcje tematów) to wkleję tu link do bazarkowego wątku.[/QUOTE]

Ten rysunkowy? Z boskimi psimi portretami?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisałam PW do Pani Alinki. pewnie niedługo pojawi sie na watku Stefana.
Watek Hotelu u Pani Alinu jest tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie[/url]

Posted

Jutro powinna pojawić sie Ania, która ma kontakt z lecznicą wie dużo więcej niż my wszyscy na jego temat. No i zarządzi zbiórkę w swojej firmie na Stefana. Zadzwonię do niej, żeby koniecznie dawała znać na bieżąco co z nim.

Posted

[quote name='obraczus87']napisałam PW do Pani Alinki. pewnie niedługo pojawi sie na watku Stefana.
Watek Hotelu u Pani Alinu jest tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie[/url][/QUOTE]

Super - dzięki wielkie :)
A gdzie dokładnie jest usytuowany ten hotel? Byłaś tam?

Posted

Cholerne Dogo !!!
Działa tak jakby było na kacu po mocno trunkowej imprezie sylwestrowej !!!
Co chwile mnie wywala - ech - szkoda gadać ...

Co do opisu Stefana proponuję by zrobiły to osoby które miały szansę poznać Go osobiście (ja nie należę do tego grona). Kilka postów wcześniej przeczytałam o Stefanie:

"[B]Stefan to świetny pies! Sięga poniżej kolan, ma dość długą i bardzo bujną sierść o pięknym brązowo-rudym umaszczeniu. Jest bardzo przyjacielski i towarzyski. Bardzo lubi być głaskany i drapany za uszkami "[/B]

A ta miejscowość z hotelem gdzie dokładnie jest usytuowana, jak do niej dojechać?

Posted

[quote name='kosu32']Tak ten sam - jak masz link do wątku, to wklej go tutaj - proszę :)[/QUOTE]

Kosu, for Ju ;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/147781-Rysunkowy-bazarek-goA-zamA-w-portret-zwierzaka-Do-30-11-przyjmowanie-zleceA[/url]

Posted

Tego jeszcze nie wiemy, ale ten hotel do jest wyjście - na chwilę obecną jedyne. Teraz czekamy na info jak stoją finanse Stefana (jutro dziewczyny z biura mają zorganizować zbiórkę kasy). Pieniądze - jak najbardziej mile widziane. Tak czy siak - deklaracje trzeba zbierać. Popytajcie czy ktoś mógłby zrobić jakiś bazarek dla Stefana po znajomych z Dogo - ja już rozesłałam info do kilku osób - teraz czekam na odzew.

Posted

kosu, jestem

widzę, że chyba Stefan idzie do Aliny? :) byłoby super... czy to pewne?

powiedzcie, co zmienić w pierwszym poście. może poczekam aż Ania coś napisze czy coś...

aha, w weekendy ciężko ze mną na dogo, bo niestety siedzę w lecznicy u psów i u Hena w hotelu i jeszcze gdzies tam szukam psów :P

Posted

[quote name='gusia0106']Kosu, for Ju ;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/147781-Rysunkowy-bazarek-goA-zamA-w-portret-zwierzaka-Do-30-11-przyjmowanie-zleceA[/url][/QUOTE]

[B]Gusia0106 [/B]

Thank you so much :)
[B]

[/B]

Posted

[quote name='mru']kosu, jestem

widzę, że chyba Stefan idzie do Aliny? :) byłoby super... czy to pewne?

powiedzcie, co zmienić w pierwszym poście. może poczekam aż Ania coś napisze czy coś...

aha, w weekendy ciężko ze mną na dogo, bo niestety siedzę w lecznicy u psów i u Hena w hotelu i jeszcze gdzies tam szukam psów :P[/QUOTE]

No o tym czy do hoteliku pójdzie musimy wspólnie zadecydować. Jak na razie - to Pani która ma hotel pyta jak Stefan wygląda (wielkość, waga itd). Na wątku Jej hotelu, podany jest numer kontaktowy i ogólne info na temat hotelu. Pani odwiedziła watek Stefana i czeka na info - wydaje mi się że najlepiej jest do Niej zadzwonić w tej sprawie.

Potrzeba kasy i to na cito !!! Ja zadeklarowałam na razie jednorazowo 30 pln. Trzeba zmienić tytuł wątku i zbierać deklaracje - bez tego ani rusz.

Posted

[QUOTE]Co do opisu Stefana proponuję by zrobiły to osoby które miały szansę poznać Go osobiście (ja nie należę do tego grona). Kilka postów wcześniej przeczytałam o Stefanie:

"[B]Stefan to świetny pies! Sięga poniżej kolan, ma dość długą i bardzo bujną sierść o pięknym brązowo-rudym umaszczeniu. Jest bardzo przyjacielski i towarzyski. Bardzo lubi być głaskany i drapany za uszkami "[/B][/QUOTE]

No ja u Stefana byłam dwa razy, ale niewiele ponad to co napisałam w ogłoszeniu jestem w stanie o nim powiedzieć.... Podczas jednej wizyty siedziałam z nim tak z pół godziny (wtedy co Mru po mnie u niego była i się go doczekać nie mogła :( ) i w tym czasie szli na spacer jacyś ludzie ze swoim psem wzdłuż ogrodzenia budowy. Stefan od razu zareagował na psa. Obszczekiwał go dopóki nie zniknął mu z oczu, ale piana mu się z pysia nie lała. Nie powiedziałabym, żeby to jakieś bardzo ze złością szczekanie było. No i to że obszczekał jednego psa przez ogrodzenie to jeszcze nie dowód, że nie dogada się z innym. Może akurat tego zna i nie lubi?? Ludzi za to nie obszczekuje w ogóle. Koty... pojęcia nie mam. Żaden się wtedy nie kręcił.

Posted

[quote name='kosu32'] Jak na razie - to Pani która ma hotel pyta jak Stefan wygląda (wielkość, waga itd). [/QUOTE]

wielkość - poniżej kolana. Średniej wielkości :)
waga... na moje oko (porównując z moim psem, który waży 19kg) dałabym mu do 30kg - nie więcej

Posted

Jestem podążając za SMSem Kosu (i kojarząc opowieść Pliszki).
Jednorazowo też coś wpłacę, tylko poproszę o konto na PW.
Nie wiem czy dam radę z bazarkiem, bo mnie los uszczęśliwił taką biedą:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176707-Szakal-jak-wilczak-ma-szanse-na-nowe-A-ycie-Potrzebne-deklaracje-i-transport?p=13808935#post13808935[/URL]
która deklaracji ni ma i bazarkami go (los) zamierzam oszukać

Posted

[quote name='mru']zmienie tytuł i 1 post ale juz z domu, bo teraz jeszcze w domu nie jestem :) i internet mi działa tak, że nieść jajko można... ;)[/QUOTE]

No to witaj w klubie z tym netem i odzywaj się wieczorem na Dogo. Trzeba porozsyłać info ludziom na Dogo z prośbą o deklaracje na Stefana i przedyskutować kwestię hotelu dla Niego.

Posted

Też uważam, że deklaracje na hotelik byłyby rozwiązaniem najlepszym...

Może też jakiś bazarek cegiełkowy w rodzaju "Budujemy z cegieł Stefanowi na czas mrozów domek"?

Posted

[B]UBOCZE[/B]

Dzięki za podpowiedź :)
W temacie robienia cegiełkowego Allegra kiepsko się orientuję. Może ktoś pomoże dobrą radą jak podejść odpowiednio do tematu?

Posted

Budujemy z cegiełek za ileś złotych domek dla Stefana na czas mrozów...
Ja bazarków robić nie potrafię. Rewelacyjne bazarki robiła zawsze Lilka z Częstochowy. Ale jej nie śmiem prosić, bo już tyle bazarków ciągnie. Może ktoś potrafiłby podobnie?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175076-do-zamkniAE-cia-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00[/URL]

Posted

[quote name='UBOCZE']Budujemy z cegiełek za ileś złotych domek dla Stefana na czas mrozów...
Ja bazarków robić nie potrafię. Rewelacyjne bazarki robiła zawsze Lilka z Częstochowy. Ale jej nie śmiem prosić, bo już tyle bazarków ciągnie. Może ktoś potrafiłby podobnie?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175076-do-zamkniAE-cia-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00[/URL][/QUOTE]

Trzeba Ją ściągnąć na wątek - wysłałam do Niej ostatnio maila na prywatną skrzynkę, ale mi zwróciło. Nie wiem dlaczego - wcześniej pisałam i było ok.