Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba było widzieć jej mine po spacerze,uśmiechnięty pychol z wywalonym na bok jęzorkiem.Pełnia szczęscia!Obserwowała nas jeszcze jak wypuszczamy ostatnie psiaki juz na teren schroniska i podeszła do mnie do krat,zeby ja jeszcze pogłaskać.Na spacerze spotkała sie z kolega z boksu Boryskiem i przywitali się serdecznie.To było widac!

Posted

Tak, Diego wielki men od razu dał Śnieżce buziaka! A Maja nie zostałą przeniesiona ze względu na towarzystwo, z ktorym nie było jej źle tylko dlatego, że to druga Hera, dla niej nie ma wysokiego elementu :D

Posted

Wszystko juz wiemy Kaju,Majka wróciła na swoje pierwotne miejsce.Ale to ,ze Majka i Śniezka były wobec siebie ok swiadzczy bardzo dobrze zarówno o jednej jak i o drugiej.Śnieżka mądra jak zawsze a Majka łagodna jak na pitbulkę!

Posted

Romka napisał(a):
Wszystko juz wiemy Kaju,Majka wróciła na swoje pierwotne miejsce.Ale to ,ze Majka i Śniezka były wobec siebie ok swiadzczy bardzo dobrze zarówno o jednej jak i o drugiej.Śnieżka mądra jak zawsze a Majka łagodna jak na pitbulkę!

No własnie o to chodzi Romko! Na spacerze Figa nie chciała, żeby Majka przebywała z drugim psem ze względów jak myślę bezpieczeństwa, bo majka ma kamienny pyszczek:lol: A to, ze potrafiła dogadac się ze Śnieżką i Boryskiem świadczy o tym, że zarówno Śnieżka jak i Maja są tolerancyjne :loveu:

Posted

Szczerze mówiąc zmieniłabym tytuł wątku. Śnieżka jest mądra i wcale nie taka bardzo charakterna, bo kiedy spotkała się z Herą w wąskim przejściu dyplomatycznie się wycofała, nie miała ochoty na utarczki. Lenie dała się zdominować i nie zadzierała z nią.

Posted

mamanabank napisał(a):
Szczerze mówiąc zmieniłabym tytuł wątku. Śnieżka jest mądra i wcale nie taka bardzo charakterna, bo kiedy spotkała się z Herą w wąskim przejściu dyplomatycznie się wycofała, nie miała ochoty na utarczki. Lenie dała się zdominować i nie zadzierała z nią.

Ktos miał zmienic tytuł watku?Śniezka czeka!

Posted

Tak Śnieżka bardzo cieszyła się ze spacerku a potem tylko z usmiechnietym pyszczydłem obserwowała co dzieje się w schronisku.Bardzo mądra suczka,choć robi siusiu jak pies ,podnosi do góry nogę!