mamanabank Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Śnieżka nie chciała iść na spacer, wsiadła do samochodu Figi, jest już naprawdę gotowa na pojechanie do nowego domu... Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Trzeba było widzieć jej mine po spacerze,uśmiechnięty pychol z wywalonym na bok jęzorkiem.Pełnia szczęscia!Obserwowała nas jeszcze jak wypuszczamy ostatnie psiaki juz na teren schroniska i podeszła do mnie do krat,zeby ja jeszcze pogłaskać.Na spacerze spotkała sie z kolega z boksu Boryskiem i przywitali się serdecznie.To było widac! Quote
argusiowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Śliczna jest po prostu nie da się obojętnie na nią patrzeć! Quote
Romka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bardzo madry psiak,widac po jej pycholku,ze mysli!Jest jednym z 3 psiaków które wyrózniam z gromady innych tez kochanych! Quote
Paula03 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dzisiaj w boksie Śnieżki siedziała Maja i o dziwo wcale się gryzły :) A jeszcze jak Diego szedł na spacer to się przywitał ze Śnieżką i chyba się polubili :p Quote
kajkoowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tak, Diego wielki men od razu dał Śnieżce buziaka! A Maja nie zostałą przeniesiona ze względu na towarzystwo, z ktorym nie było jej źle tylko dlatego, że to druga Hera, dla niej nie ma wysokiego elementu :D Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wszystko juz wiemy Kaju,Majka wróciła na swoje pierwotne miejsce.Ale to ,ze Majka i Śniezka były wobec siebie ok swiadzczy bardzo dobrze zarówno o jednej jak i o drugiej.Śnieżka mądra jak zawsze a Majka łagodna jak na pitbulkę! Quote
kajkoowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Romka napisał(a):Wszystko juz wiemy Kaju,Majka wróciła na swoje pierwotne miejsce.Ale to ,ze Majka i Śniezka były wobec siebie ok swiadzczy bardzo dobrze zarówno o jednej jak i o drugiej.Śnieżka mądra jak zawsze a Majka łagodna jak na pitbulkę! No własnie o to chodzi Romko! Na spacerze Figa nie chciała, żeby Majka przebywała z drugim psem ze względów jak myślę bezpieczeństwa, bo majka ma kamienny pyszczek:lol: A to, ze potrafiła dogadac się ze Śnieżką i Boryskiem świadczy o tym, że zarówno Śnieżka jak i Maja są tolerancyjne :loveu: Quote
mamanabank Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Szczerze mówiąc zmieniłabym tytuł wątku. Śnieżka jest mądra i wcale nie taka bardzo charakterna, bo kiedy spotkała się z Herą w wąskim przejściu dyplomatycznie się wycofała, nie miała ochoty na utarczki. Lenie dała się zdominować i nie zadzierała z nią. Quote
Romka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tak bardzo dużo ,zobacz post 100 watku.Daga jak zawsze dzieki za dobre checi! Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 mamanabank napisał(a):Szczerze mówiąc zmieniłabym tytuł wątku. Śnieżka jest mądra i wcale nie taka bardzo charakterna, bo kiedy spotkała się z Herą w wąskim przejściu dyplomatycznie się wycofała, nie miała ochoty na utarczki. Lenie dała się zdominować i nie zadzierała z nią. Ktos miał zmienic tytuł watku?Śniezka czeka! Quote
perdusia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Śnieżka miała dzisiaj spacer z Romką, wkleiłabym zdjęcia ale nie mogę a może nie umiem nie wiem. Quote
Romka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Tak Śnieżka bardzo cieszyła się ze spacerku a potem tylko z usmiechnietym pyszczydłem obserwowała co dzieje się w schronisku.Bardzo mądra suczka,choć robi siusiu jak pies ,podnosi do góry nogę! Quote
bahlsa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 pomyliłam Śnieżkę z Kitką :D chodziło mi o zdjęcia Kitki, Śnieżka już ma ogłoszenia ;) Quote
Figafiga Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 bahlsa jutro się postaram wszystkie psiaki CI podesłać oki Quote
Romka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Figuś jak pieknie zmieniłas tytuł watku,tak ona jest z królewna z basni! Quote
mamanabank Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja tez jestem zachwycona tym tytułem! Quote
Figafiga Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 i oto chodzi dziewczyny - niech przykuwa wzrok przyszłym opiekunom ;-) Quote
Recommended Posts