Paula03 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ostatnie: I zza krat: Podziwiam Śnieżkę, bo ona zawsze jest uśmiechnięta :) Quote
Romka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Szczególnie po spacerku.Dzis tez byłam w schronisku,Śnieżka była na miejscu dowodzenia czyli na budzie! Quote
Romka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Madry ,dojrzały ludziu zobacz jakim skarbem jest Śniezka i daj jej dom! Quote
Figafiga Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Śnieżka do suka wyśmienita i zza krat o domek pyta zabierz mnie kochaj mnie więc zastanów człeku się i adoptuj Śnieżkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dziewczyny dostałam dzis bardzo powazne zapytanie w sprawie Śniezki,pani ma jeszcze dzwonić bo tak naprawdę dzwoniła w imieniu dzieci i to one jeszcze raz zadzwonią do mnie(oby!).Jak myślicie czy Śniezka nadawałaby sie do bloku?Czy pamietacie jak zachowywała się w stosunku do kotów schroniskowych?Jesli tego nie wiemy proszę sprawdzcie ją jutro na koty!Możę jest jakaś szansa dla niej po tylu latach! Quote
Romka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dziewczyny dostałam dzis bardzo powazne zapytanie w sprawie Śniezki,pani ma jeszcze dzwonić bo tak naprawdę dzwoniła w imieniu dzieci i to one jeszcze raz zadzwonią do mnie(oby!).Jak myślicie czy Śniezka nadawałaby sie do bloku?Czy pamietacie jak zachowywała się w stosunku do kotów schroniskowych?Jesli tego nie wiemy proszę sprawdzcie ją jutro na koty!Możę jest jakaś szansa dla niej po tylu latach! Quote
Paula03 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja też mam nadzieję, że oddzwonią w końcu tak długo czekała. Quote
Romka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Sprawdzcie ja na koty w schronisku!Proszę! Quote
Romka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Alfa a co Ty robisz w łowickiem?Miło Cie widzieć!Sprawdż wyciągi cos tam powinno być! Quote
AlfaLS Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Romka napisał(a):Alfa a co Ty robisz w łowickiem?Miło Cie widzieć!Sprawdż wyciągi cos tam powinno być! Ja sie szwendam wszędzie:evil_lol:. Ja ze Szczecina, moja sunia z Tychów - to wszystkich musimy mieć na oku:lol: a banerki Śnieżki są tak śliczne i zwracające uwagę że nie sposób ją ominąć;). Zaglądam na konto;) Quote
Romka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Pani,która dzwoniła w sprawie Śnieżki rozmysliła się,dzieci tej pani zdecydowały,że po śmierci swojego poprzedniego psa chcą mieć szczeniaka a nie dorosłą suńkę!Szkoda szukamy dalej domu dla Śnieżki! Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 to trzeba było o dzieciaczku Meli powiedzieć.... Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nie było dalszej rozmowy,dzieci chca poszukac same! Quote
Romka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Śniezka znów w boksie tylko z Boryskiem.Chłopaki Borys i Tapczanik nie lubia sie i Tapczanik ma oddzielny boks. Quote
Romka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jest młody długo był bezdomny i jest nieufny a jak jest nieufny to najlepsza forma obrony jest atak. Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Śniezka i Borys dostali w sobote tylko głaski za duzo było innej pracy!Ale jako rezydencji pierwszego boksu widzieli wszystko jak na dłoni w schronisku a w sobote działo sie dużo oj sie działo... Quote
bahlsa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Romka'] a w sobote działo sie dużo oj sie działo...[/QUOTE] Romcia.... czyżby jakieś adopcje? Quote
Recommended Posts