Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i nie napisze wierszyka dla sniezki..bo mi zle..
bo rzeczywiscie te zdjecia sprzed 3 lat i teraz to dowod jak jest zniszczona schroniskiem i jak potrzebuje domu..
i uwazam ze KAZDY pies zasluguje na dom,nie tylko sniezka...
i jestem pelna morderczych uczuc do pseudoludzi,ktorzy zostawiaja takiego mlodego,pieknego,madrego psa jak sniezka w schronisku!!!!

Posted

dżerka napisał(a):
no i nie napisze wierszyka dla sniezki..bo mi zle..
bo rzeczywiscie te zdjecia sprzed 3 lat i teraz to dowod jak jest zniszczona schroniskiem i jak potrzebuje domu..
i uwazam ze KAZDY pies zasluguje na dom,nie tylko sniezka...
i jestem pelna morderczych uczuc do pseudoludzi,ktorzy zostawiaja takiego mlodego,pieknego,madrego psa jak sniezka w schronisku!!!!

Dżerka mam takie same mysli jak Ty!Dlatego zależy mi najbardziej na znalezieniu domku takim własnie psiakom jak Śnieżka i Antos!

Posted

spotkanie ze śnieżka
nie było tak źle.śnieżka wg mnie to rzeczywiście dorosły, mądry i spokojny pies,ale nadal ufny i przyjazny wobec człowieka.chętnie wyszła ze mną na spacerek.
nie dawała mi satysfakcji jakimiś niestosownymi wybuchami radosci czy entuzjazmu..tak sobie spacerowała,dostojnie,acz miło.i dopiero jak w pewnym momencie zrobiła kupkę na swobodzie:crazyeye:zaszalała!podskoczyła, wierzgnęła, nóżką skręciła.udało mi się to uwiecznic na zdjęciu,ale nie umiem go wkleić, usmiecham tu sie do fachowców, zdjecia u romki :lol:
suka wspaniała- godna,mądra piękna.dla konesera.to pies z tych co nie zdradzają, ratują dom i domowników.bardzo dobra do małych dzieci i innych słabszych w stadzie.Czeka już trzy lata, to strasznie duzo dni,a mimo to jest wspaniała nadal,prosze ja porwać, ona czeka w wieży na księcia, który ją obudzi pocałunkiem i miłością z długiego snu,piękną,dobrą i szlachetną:sleep2:

Posted

mamanabank napisał(a):
Romka, no to teraz ja Cię pogonię, dawaj zdjęcia!

Wracam do domu i szukam!U mnie w prac y też rewolucja do komputerów mamy teraz karty ,nie hasla tylko piny i czekam aż odbiore pocztę!

Posted

Znalazłam te zdjęcia i przeslałam!I co widze !Szczęsliwa Snieżke!Dawno nie była taka szczęsliwa jak na tym spacerze z Dżęrka!I to widać na tych zdjęciach!