Romka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Kajka potwierdziłam już coś nie wiem czy o to Ci chodzi?Ale to dotyczyło innych psiakow nie pamietam jakich !Napisz ogłoszenia gdzie tylko sie da! Quote
kajkoowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dobrze Romka, ja tez nie pamietam, którego to bylo psiaka, ale coś bylo do potwierdzenia. Quote
kajkoowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/8067/ Quote
mamanabank Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Śniegowa Śnieżko turlaj się do domku! Quote
Figafiga Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Kaja10014 napisał(a):Dziewczyny, na jakich stronach jeszcze można porobić ogłoszenia? http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,9990,Lw==.html http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Sniezka,31326 i na e-zwierzak.pl tylko muszę potwierdzić, ale jeszcze nie doszło ;) Kaja dałam przykładowe strony na naszym głównym łowickim wątku i było ich duzo Quote
dżerka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no i nie napisze wierszyka dla sniezki..bo mi zle.. bo rzeczywiscie te zdjecia sprzed 3 lat i teraz to dowod jak jest zniszczona schroniskiem i jak potrzebuje domu.. i uwazam ze KAZDY pies zasluguje na dom,nie tylko sniezka... i jestem pelna morderczych uczuc do pseudoludzi,ktorzy zostawiaja takiego mlodego,pieknego,madrego psa jak sniezka w schronisku!!!! Quote
Romka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Kaja10014 napisał(a):http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/8067/ Kajka wiedziałam ,ze masz talent nie tylko fotograficzny! Quote
Romka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dżerka napisał(a):no i nie napisze wierszyka dla sniezki..bo mi zle.. bo rzeczywiscie te zdjecia sprzed 3 lat i teraz to dowod jak jest zniszczona schroniskiem i jak potrzebuje domu.. i uwazam ze KAZDY pies zasluguje na dom,nie tylko sniezka... i jestem pelna morderczych uczuc do pseudoludzi,ktorzy zostawiaja takiego mlodego,pieknego,madrego psa jak sniezka w schronisku!!!! Dżerka mam takie same mysli jak Ty!Dlatego zależy mi najbardziej na znalezieniu domku takim własnie psiakom jak Śnieżka i Antos! Quote
kajkoowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Śnieżko i gdzie ten Twój dom z ukochanym ludziem?:shake: Quote
dżerka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 sniezko hurra jutro cie odwiedze!!moze krolewna sniezka raczy mnie zaszczycic spacerem!!! Quote
Romka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Jak Ty dasz radę?Tyle masz planów!Ale za to jakie będa informację!Świezym okiem! Quote
dżerka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 krolewna byla bardzo przystepna i laskawa!!napisze dokladnie jutro Quote
dżerka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 spotkanie ze śnieżka nie było tak źle.śnieżka wg mnie to rzeczywiście dorosły, mądry i spokojny pies,ale nadal ufny i przyjazny wobec człowieka.chętnie wyszła ze mną na spacerek. nie dawała mi satysfakcji jakimiś niestosownymi wybuchami radosci czy entuzjazmu..tak sobie spacerowała,dostojnie,acz miło.i dopiero jak w pewnym momencie zrobiła kupkę na swobodzie:crazyeye:zaszalała!podskoczyła, wierzgnęła, nóżką skręciła.udało mi się to uwiecznic na zdjęciu,ale nie umiem go wkleić, usmiecham tu sie do fachowców, zdjecia u romki :lol: suka wspaniała- godna,mądra piękna.dla konesera.to pies z tych co nie zdradzają, ratują dom i domowników.bardzo dobra do małych dzieci i innych słabszych w stadzie.Czeka już trzy lata, to strasznie duzo dni,a mimo to jest wspaniała nadal,prosze ja porwać, ona czeka w wieży na księcia, który ją obudzi pocałunkiem i miłością z długiego snu,piękną,dobrą i szlachetną:sleep2: Quote
mamanabank Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Romka, no to teraz ja Cię pogonię, dawaj zdjęcia! Quote
Figafiga Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 wymiziałam wczoraj Snieżkę...jest urocza!!!jak szczenię się cieszyła Quote
Romka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mamanabank napisał(a):Romka, no to teraz ja Cię pogonię, dawaj zdjęcia! Wracam do domu i szukam!U mnie w prac y też rewolucja do komputerów mamy teraz karty ,nie hasla tylko piny i czekam aż odbiore pocztę! Quote
Romka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Tak,psiaki w boksie Śnieżki czekały na głaski !Niko i Borys i królewna Śnieżka zostali wymiziani! Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Znalazłam te zdjęcia i przeslałam!I co widze !Szczęsliwa Snieżke!Dawno nie była taka szczęsliwa jak na tym spacerze z Dżęrka!I to widać na tych zdjęciach! Quote
mamanabank Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 reszty psiaków nie moge na razie wkleić, bo mi myszka szwankuje, jedno kliknięcie bierze za dwa, no cyrk... Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Przesłalam link do Figuli,pewnie zaraz będą zdjęcia! Quote
Romka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Figula pewnie śpi po zabawie więc do Śnieżki jeszcze nie zajrzała! Quote
Recommended Posts