Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Opiekę zaoferowała Fundacja Emir :cool3:

Pies będzie na poczatku pod opieka lecznicy, co w jego stanie i przy podejrzeniu kaszlu kenelowego jest wskazane.

Dziękuję wszystkim za pomoc :loveu:

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj to super ! Bosz jak się cieszę, on musi jechac do lecznicy, bo moim zdaniem to nie kenel tylko przeziębnienie. Pies ma krótką sierść, a od tygodnia jest u tej pani na działce a błąkał się juz wcześniej, więc to bardzo prawdopodobne.
GoniaP - zabierzecie go jutro? Bo ja juz chciałam tez go do lecznicy brac, ale potem nie wiem co ...szczególnie, że do lecznicy się nie dodzwoniłam, bo mi tel padł a musiałam dymać o 20 na wigilię w pracy i dopiero wróciłam :/

Wet powiedział, ze to prawdopodobnie jest kenel, ale poczatek i antybiotyku by jeszcze nie dał.
Odwołuję zatem ludwę, która miała jechać z kasą.
Kamien mi powoli spada z serca, a dzień dzis miałam wyjątkowo ciężki, bo ten pies, dodatkowo wigilia i jeszcze sie dowiedziałam w miedzyczasie, że pod TIRa wpadła nasza oneczka wyadoptowana ze 3 tygodnie temu, zerwała się ze smyczy, facet nawet nie zahamował i rozjechał ją po całości , fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck! :( :( :(

Pan się darł, dopóki nie usłyszał info ZABIERAMY, ZAJMIEMY SIĘ. Potem w ostatniej rozmowie wieczornej to juz nawet dziekował i przepraszał, ale " oni są prości ludzie i sobie nie poradzą".

GoniaP. -zadzwonisz juz sama do tych ludzi? Umówisz się na odebranie? Karmę azlową zabierz- przyda mu się na pewno ;) GoniaP będziemy miec od Ciebie relacje co sie z nim dalej dzieje?;)

Posted

mi tez przykro, bo Dorcia byla kochana, bo zauważyłam ja w schronie jak była szkieletem a teraz juz miała swoje miejsce, rodzinę i była tam naprawdę kochana :(

GoniaP.- ludzie poinfomowani o wszystkim, gdzie jedzie pies?

Posted

Psiul już w klinice :) Ma najprawdopodobniej "tylko" zapalenie górnych dróg oddechowych". Jutro dowiem się ile czasu będzie musiał spędzić w klinice zanim dostanie zielone światło do przeprowadzki do hotelu...

Posted

Super :multi:

Gosiu, bardzo dziękujemy za pomoc i opiekę :loveu:

Posted

Dziewczyny, na razie żadnego psiaka wziąć nie mogę, bo nie mam odpowiedniego lokum :-(, ale chętnie podrzucę temu przystojniakowi jakąś kaskę. Tylko gdzie?? Dajcie, proszę jakiś namiar na konto.

Posted

Dzięki Bogu to to ,ze on trafi do jamora. a nie do schronu ;)
Tak własnie myslałam ,ze to przeziębienie a nie zaden kenel. Skoro pies sietyle błąkał i marzł.

Ufffff, zmieniam tytuł powoli.
Jak tylko będa nowe zdjecia, to obiecuje zrobic ogłoszenia.
GoniP. podaj mi swój nr tel. to zadzwonię, mam sprawę ;)

aaaa w ogole, to ja mam pytanie zasadnicze - jak Emir się o tym dowiedział o Czarnym?

• 3 weeks later...
Guest ambird
Posted

Nadono mu imię Szogun :)

Teraz jest w hoteliku u Jamora :cool3: podobno wulkan energii :razz: