Bliss Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='mru']słuchajcie czy labka jest w lecznicy? jest dla niej DT z labkowego forum. DT jest w Łodzi tylko trzeba labkę sprawdzić w zamknietym pomieszczeniu na... około 3 letnie dziecko! :P [B]kto pomoże?[/B][/QUOTE] w tygodniu mogę - teraz dzieciaki u babci i nie dam rady :( Quote
beka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 labka jest, pekinka też. zadzwonię jak bedzie dr i dowiem si e kiedy można ja zabrac. widziałm tez fajną młodą miz onke (troche mniejsza) i jakiekoś psa podobnego do goldena :( Quote
koosiek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A labka ma wątek na tamtym forum? Jeśli tak, mogę linka? Ogłaszałam ją trochę wczoraj, jakbyś miała Mru jakieś zapytania o Lolę, to o nią chodzi ;) A kiedy Nocka jedzie do Kociego Świata? I czy Makro jeszcze jest? Quote
Ammounie Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='beka']labka jest, pekinka też. zadzwonię jak bedzie dr i dowiem si e kiedy można ja zabrac. widziałm tez fajną młodą miz onke (troche mniejsza) i jakiekoś psa podobnego do goldena :([/QUOTE] Beka, wyślij mi proszę psiaki które są w lecznicy i ich zdjęcia zamówię kolejne ogłoszenia. Quote
Ammounie Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wybaczcie offa, może poczujecie się zainspirowani? Wczoraj był Dzień Praw Zwierząt, ale kto powiedział że "Jeść z klimatem" można tylko tego dnia? – przyłącz się Jedz z klimatem! Znana aktorka Magdalena Różczka nie je mięsa od sześciu lat. Ta indywidualna decyzja nie zmieniła całego świata, ale zmieniła świat wokół Niej. Magdalena Różczka popiera kampanię Klubu Gaja „Jedz z klimatem” i ogólnopolski Dzień Praw Zwierząt 22 maja. [B][COLOR=Red]Przejmujemy się losem zwierząt domowych, ale zapominamy o losie miliardów zwierząt hodowanych na mięso, skóry, mleko i jaja.[/COLOR][/B] W tej chwili na świecie hoduje się 60 miliardów zwierząt. Do 2050 r. liczba ta może wzrosnąć do 120 miliardów nie pozostając bez znaczenia na zmiany klimatyczne. Już teraz przemysłowa hodowla zwierząt kwalifikowana jest jako źródło 18 % emisji gazów cieplarnianych spowodowanych działalnością człowieka (transport to 14 %). 22 maja możesz zrobić coś dobrego! - dla siebie - dla klimatu - dla zwierząt Przyłączając się możesz: - zrozumieć problem czytając raport „Globalne ostrzeżenie: zmiany klimatyczne a dobrostan zwierząt hodowlanych” - wydrukować i rozdać ulotki informacyjne - przeczytać inspirujący wywiad „Wszystko można ułożyć” - pokazać innym krótki film ”Zwierzęta a klimat” (youtube.com) - wykorzystać aktywny banner Wszystko na [URL]http://www.klubgaja.pl/projekty/pomagamy_zwierzetom/[/URL] Zmieńmy klimat przy stole - 22 maja. Czekamy na relacje o bezmięsnych przyjęciach, ucztach i imprezach w domu, restauracji, na wycieczce, prześlijcie je na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Wasze relacje i zdjęcia nie zmienią całego świata, ale zmienią świat wokół Was! Quote
mru Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Kasia miała wczoraj zabrać Nockę! nie wiem, czy dojechała o Lolę miałam dwa zapytania - propozycję DT oraz jakiś zainteresowany dom. Quote
Agucha Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mru'][CENTER][LEFT] [SIZE=4][B]Pekinka Nocka [/B][/SIZE]sunia jest słodka i kochana - nie warczy jak pekińczyki, daje się głaskać - na spacerku żwawa i ciekawa świata. Po operacji przepukliny - chodzi już bez problemu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Nocka/30w1sfr.jpg[/IMG] [/CENTER] [CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Nocka/24d0a61.jpg[/IMG] [/CENTER] [CENTER] [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Nocka/ng7yox.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE=4][B] [/QUOTE] Proszę o info co z tą pekinką :) Quote
mru Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Agucha, Koci świat miał ją wczoraj zabrać :) nie wiem, czy zabrał na pewno - sądzę, że tak Quote
Agucha Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Hmm, mam nadzieję. Nic się dziewczyny nie chwaliły :D Chyba, że to chodzi o tą sunię co to jest strasznie miziasta i grzeczna ;) Quote
mru Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 o możliwe :P Kasia miała zabrac ją wczoraj, napiszę do niej smsa, czy się udało ;) Quote
mru Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 aaa - ten pan co dzwonił po Lolę już ją zabrał do domu! oni mają też sukę labkę, mieszkają na Ochocie. wow, ale szybki pan, kilka godzin temu dzwonił i mieliśmy sprawdzić, czy labka nie poszła na giełdzie. co poszło na giełdzie nie wiem, bo R. wrócił z giełdy zły i poszedł spać. Quote
koosiek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote]co poszło na giełdzie nie wiem, bo R. wrócił z giełdy zły i poszedł spać. [/quote]Może nic nie poszło i to dlatego? ;) Czyli labka już w DS, tak? A, i jeszcze raz spytam, czy Makro jeszcze jest? Na pierwszej stronie go nie ma, ale nie przypominam sobie, żeby poszedł na giełdzie? Quote
mru Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 no mam nadzieje, ze dlatego ze nic nie poszło :P ale nie wiem... no labka w DS, właśnie sie zapoznaje z labką - rezydentką! ;) Quote
beka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nocka wczoraj pojechała. Labka nie jechała na gieldę bo jeszcze nie jest sterylizowana (Mru dopilnuj pls). Na giełde miała jechac Diana i ten starszy łaciaty psiak, a i szczeniak (jeśli był, bo miał go ktoś wziąc) Ja dziś byłam w lecznicy ale nie widziałm dr wiec nie wiem. Kłosce trzeba koniecznie ogłoszeń, ona może pojechac za tydzień. Jest nowa suka taki mniesz mix on i piesek taki mniejszy mix golden, którego widziałam (tak mi się wydaje )w okolicach Kierszka jakis czas temu, Zabiedzony nie jest, to chyba pański włóczykij, tylko czy go beda szukać. Trzeba zrobic ogłoszenia, i wiem gdzie powiesic.. Quote
tripti Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ciekawe co z Dianą, mam nadzieję, że jej nikt nie zabrał:((( Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dianka, mam nadzieję, że wróciłaś z giełdy, że nikt cię nie zabrał... A ten starszy łaciaty, to pewnie Pikuś - Pimpek... Mam nadzieję, że wszystkie wróciły z R. z powrotem... Gratuluje szybkiej akcji z labką ;) Quote
mru Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='beka']Nocka wczoraj pojechała. Labka nie jechała na gieldę bo jeszcze nie jest sterylizowana (Mru dopilnuj pls). [/QUOTE] tak, Nocka zabrana i podobno jest super :) Kasia do mnie dzwoniła, że wszystko jest ok. o matko! myslałam, że labka po sterylce! jezus nawet nie wiem czy TZ ma jeszcze nr tego pana... boże Pikuś i Diana... Quote
beka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Mignęła mi dziś pani Beata na spacerze . Napewno był z nia Pikus i na 90 procent Dianka Quote
figa33 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 zrobię dziś Diance allegro , miałam to wcześniej zrobić , leżało mi na sumieniu i jak dziś przeczytałam ,ze pojechała na giełdę to...ech... Quote
beka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A możesz jeszcze kłosce?? ona może pojechac w nastepnym tygodniu.. Quote
figa33 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 taka owczarkowato-labkowata? czy raczej owczarkowata ? duża , radosna ? zrobię , niestety wydaje się idealną kandydatką na giełdę ... Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To jest Kłoska: [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mloda-sliczna-lagodna-sunia-PILNIE-szuka-domu-W0QQAdIdZ206749219[/URL] Cały czas odświeżam jej ogłoszenia - tak, jak Szachowi i Łyżwowi - ale to nie labrador, więc odzewu nie ma... Ponowię pytanie... Czy Makro jeszcze jest? Quote
beka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Szacha już nie ma...w ubiegłym tygodniu na giełdzie poszedł Quote
mru Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Makro nie ma :( poszedł do jakieś chłopa co mu poprzedni pies kury łapał - chyba Quote
Recommended Posts