Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miałam pytanie o małego psiaka rasy samiec ;)
wysłałam osobie zainteresowanej wszystkich lecznicowych panów od 5 do 15 kg ;) (no co! 15 to mały, nie?) w wieku od roku do 12 ;)

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bliss']nie byłam bo paskudnie jest :(

może jutro się uda - co za pogoda w maju no![/QUOTE]

Ładnie to ma być dopiero w weekend :(

A piesek rasy samiec - rewelacja!

Posted

miało być, ale oczywiscie radni sie nie zgodzili czy coś takiego
generalnie trudna sprawa - bo jest R. i co by o nim nie mowić jest skuteczny
jasne, przydałoby sie więcej miejsc! ale wtedy te psy by siedziały w klatkach latami
a tak to jest rotacja, psy musza znajdować domy, bo inne czekaja na miejsca... no ale wiadomo, że potrzeby sa wieksze :( eh

Posted

Byłyśmy z kicią w naszej lecznicy i okazało się,że ma STRASZNEGO świerzba w uszach,trochę na karku.Czeka nas na początek dwa tyg leczenia.Cóż zaczynamy ubijanie dziadostwa!

Posted

[quote name='mysza 1']Bardzo proszę, podeślijcie mi na maila fotki labki, nie mogę znaleźć- [email][email protected][/email]
Dzięki[/QUOTE]

w tym poście fotki labki są
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Warszaw%C4%85-kto-zawiezie-Chudego-do-Siedlec-PILNE!?p=14661884&viewfull=1#post14661884[/url]

Posted

[B][COLOR=red]UWAGA![/COLOR][/B] Otrzymałam informację, iż przy drodze [B][U]DK 8 Warszawa - Piotrków Trybunalski[/U][/B], (km 364+700 po prawej stronie przy zjeździe do lasu) w okolicy miejscowości [B][U]Emilianów[/U][/B], [B]koczuje od kilku dni pies[/B]. Ma obrożę, jest niewielki i wygląda na młodego. Pierwszy raz widziany był w ostatni piątek, ale w poniedziałek, gdy pan, który go dostrzegł pierwszy raz, jechał tamtędy ponownie, pies nadal przebywał w tym samym miejscu. Dziś ten pan pojechał do niego z karmą i smyczą, ale nie udało mu się go złapać - pies się spłoszył, a on nie chciał by wpadł pod samochód, dlatego tylko wysypał mu karmę. Poszukujemy osób z tamtych okolic, które mogłyby [B]pomóc w złapaniu tego psiaka[/B] - [B]on tam od kilku dni moknie i czeka...[/B] [B][COLOR=red]Proszę, pomóżcie![/COLOR][/B] Ten pan założył wątek - ktokolwiek może w jakikolwiek sposób pomóc - proszę wejdźcie tam i przekażcie dalej!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185757-Pies-błakający-się-przy-quot-Gierkówce-quot[/URL]

Posted

jakie wieści z lecznicy? :(

ja mam jedną dobrą: Chudy ma dom :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/185423-quot-Jedyny-kt%C3%B3ry-nie-szczeka%C5%82-quot-...-kochany-Chudy-ma-DS....-%29?p=14699514&viewfull=1#post14699514[/url]

Posted

Bardzo się cieszę że Chudy ma dom . Plakat z Pikusiem i Dianą przesłany dalej . Te z lecznicy też zawsze mam w torbie i rozdaję . Niestety nie mogę sprawdzić czy są jakleś efekty ale mam nadzieję że zwiększa to odrobinę ich szanse . W sumie pierwszy plakat zaowocował domem dla Biga :)

Posted

cieszę się, że Chudy znalazł domek :)
jeśli jeszcze nie byłyście, wejdźcie cioteczki tutaj:[url]http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA[/url]!
organizujemy pomoc dla zalanego przytuliska w Kędzierzynie Koźlu i schronisk dla psów i kotów.

Posted

Byłam dziś ale służbo z psem forumowym i nie miłam czasu na poagwędki, ale to co weim:
szacha nie ma - był na giełdzie ..
Pekinka zdrowa mozna ja zabierac
jest jakis malamut ale podobno już zarezerwowany i sa dwa maleńkie, nie wiem czy waża kilogram, ok 7 tygodniowe 2 chłopaki szczeniaki. Jeden czarnobiały i drugi podpalany. Przywiezione przez SM z Konstancina

Posted

słuchajcie czy labka jest w lecznicy? jest dla niej DT z labkowego forum. DT jest w Łodzi tylko trzeba labkę sprawdzić w zamknietym pomieszczeniu na... około 3 letnie dziecko! :P [B]kto pomoże?[/B]