kubek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 typowy owczarek niemiecki krotkowlosy zaginal 2 tyg temu-moze mial wypadek,albo ktos go wyrzucil z samochodu.. ma czipa nie wchodza mi tu zdjecia:(jest amona mojego foto na gumtree.pl albo dogomanii(tez ktos wkleil),ja nie umiem:( Quote
Igam Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='mru']a ludzie nie chcieliby pomocy darmowej szkoleniowej? kurde Grap nie był mordercą... musi mieć jakiś problem po prostu...[/QUOTE] A może jeszcze dało by się ich przekonać i zasugerować, albo i załawić behawiorystkę? Quote
mru Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 mój TZ jest zkoleniowcem, nie takim psom (ludziom) pomagał - ae jeśli oddali znaczy że i nie zależy a jak nie zależy to nie pracowaliby z psem tak czy siak. chcieli gotowe danie na tacy a nie psa. Quote
mru Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='kubek']typowy owczarek niemiecki krotkowlosy zaginal 2 tyg temu-moze mial wypadek,albo ktos go wyrzucil z samochodu.. ma czipa nie wchodza mi tu zdjecia:(jest amona mojego foto na gumtree.pl albo dogomanii(tez ktos wkleil),ja nie umiem:([/QUOTE] gdzie zaginął? podeślij zdjęcia na [email][email protected][/email] Quote
koosiek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 A czy w lecznicy jest jeszcze Korba? Masakra z tym Grapem :( Quote
beka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Korba wróciła do włascicieli: odecnie jest: na dalekich Leśna Rex na kolonii Siwa Market 2 psy powodzian W kojcach wew Piasek (terierek) - szansa na dt Sarenek, Dora - pies ma własciciela Czajnik sunia Mru W szpitalu Grapik i ten duży owczarko/haszczakowaty/. Ma właścicelke ale nie chce zapłacić za operację i leczenie. kojec zew. Jarząbek Baszka Quote
beka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 A Sanem zajeła sie dobra dusza. Jest w dt. Quote
jaanka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja też zaglądam i też niewiele z tego mojego zaglądania . Quote
mru Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 jak Orzech i jego łapa? są szanse? co z nim będzie, wiadomo coś? A Grap i jego "agresja"? Quote
koosiek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Terrierowate już mają domy, tak? A szwajcar? Chciałbym coś dzisiaj poogłaszać, tylko już się nie łapie, które psiaki są... Quote
beka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Szwajcar w dt, Moze Baszke ona jest taka pozytywna Quote
tripti Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 a czy w tej lecznicy jest jakiś lekarz w szczególności znający się na kotach? już kolejny raz zmieniliśmy weta i już powoli mam tego dość, bo nadal nie ma konkretów, tylko jakieś leczenie po omacku, już nie wspominając o kosztach. Poza tym np w Grodzisku Maz. w jednej z przychodni wet. koszt sterylki psa 17 kg - 500 zł, to jest właśnie jedna z przyczyn tak dużej bezdomności, gdyby te zabiegi były tańsze, albo dofinansowane to ludzie chętniej by korzystali. Nawet w wawie są niższe ceny. Taniej przecież jest jak suczka urodzi, a szczeniaki się rozda czy podrzuci do schronu dla takiego człowieka z ulicy... jakiś obłęd! Quote
koosiek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='beka']Szwajcar w dt, Moze Baszke ona jest taka pozytywna[/QUOTE] Baszce dopiero co odświeżyłam ogłoszenia. A Sarenek? Możecie napisać coś więcej o jego charakterze? Quote
wrzesien-1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Taki piękny kocur,co się stało,że wraca? Quote
mru Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 bawi się, skórzane kanapy drapie, miał być spokojniejszy Quote
figa33 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 na skórzane kanapy najlepsze są pluszowe kotki;) Quote
golf Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='koosiek']Baszce dopiero co odświeżyłam ogłoszenia. A Sarenek? Możecie napisać coś więcej o jego charakterze?[/QUOTE] Sarenek jest bardzo spokojny i pozytywny. Lubi sie przytulac.Ma slodka buzie. Bezproblemowy, choc po Grapie niczego nie jestem juz pewna.Ciut niesmialy na poczatku ,ale szybko sie onesmiela.Tak na prawde dla każdegopiesek. Nieduzy,wiec i pod pache mozna wziasc :) Quote
golf Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 po Grapa wczoraj przyjechaly jego dotychczasowe wlascicielki. One sie bardziej cieszyly niz on.On najbardziej byl szczesliwy ze wyszedl z klatki. Panie maja pracowac z Grapem, tj z Grapem i behawiorystą, takie podjęły zobowazanie. Quote
golf Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mru']no właśnie...[/QUOTE] jak bym chciala kota, to wlasnie Dylka bym wybrala! co za narod!! przykro mi Dylku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts