Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

typowy owczarek niemiecki krotkowlosy zaginal 2 tyg temu-moze mial wypadek,albo ktos go wyrzucil z samochodu..
ma czipa
nie wchodza mi tu zdjecia:(jest amona mojego foto na gumtree.pl albo dogomanii(tez ktos wkleil),ja nie umiem:(

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mru']a ludzie nie chcieliby pomocy darmowej szkoleniowej? kurde Grap nie był mordercą... musi mieć jakiś problem po prostu...[/QUOTE]

A może jeszcze dało by się ich przekonać i zasugerować, albo i załawić behawiorystkę?

Posted

mój TZ jest zkoleniowcem, nie takim psom (ludziom) pomagał - ae jeśli oddali znaczy że i nie zależy a jak nie zależy to nie pracowaliby z psem tak czy siak. chcieli gotowe danie na tacy a nie psa.

Posted

[quote name='kubek']typowy owczarek niemiecki krotkowlosy zaginal 2 tyg temu-moze mial wypadek,albo ktos go wyrzucil z samochodu..
ma czipa
nie wchodza mi tu zdjecia:(jest amona mojego foto na gumtree.pl albo dogomanii(tez ktos wkleil),ja nie umiem:([/QUOTE]

gdzie zaginął? podeślij zdjęcia na [email][email protected][/email]

Posted

Korba wróciła do włascicieli:
odecnie jest:
na dalekich
Leśna
Rex

na kolonii
Siwa
Market
2 psy powodzian

W kojcach wew
Piasek (terierek) - szansa na dt
Sarenek,
Dora - pies ma własciciela
Czajnik
sunia Mru

W szpitalu
Grapik
i ten duży owczarko/haszczakowaty/. Ma właścicelke ale nie chce zapłacić za operację i leczenie.

kojec zew.
Jarząbek
Baszka

Posted

a czy w tej lecznicy jest jakiś lekarz w szczególności znający się na kotach? już kolejny raz zmieniliśmy weta i już powoli mam tego dość, bo nadal nie ma konkretów, tylko jakieś leczenie po omacku, już nie wspominając o kosztach.
Poza tym np w Grodzisku Maz. w jednej z przychodni wet. koszt sterylki psa 17 kg - 500 zł, to jest właśnie jedna z przyczyn tak dużej bezdomności, gdyby te zabiegi były tańsze, albo dofinansowane to ludzie chętniej by korzystali. Nawet w wawie są niższe ceny. Taniej przecież jest jak suczka urodzi, a szczeniaki się rozda czy podrzuci do schronu dla takiego człowieka z ulicy... jakiś obłęd!

Posted

[quote name='beka']Szwajcar w dt,
Moze Baszke ona jest taka pozytywna[/QUOTE]

Baszce dopiero co odświeżyłam ogłoszenia. A Sarenek? Możecie napisać coś więcej o jego charakterze?

Posted

[quote name='koosiek']Baszce dopiero co odświeżyłam ogłoszenia. A Sarenek? Możecie napisać coś więcej o jego charakterze?[/QUOTE]

Sarenek jest bardzo spokojny i pozytywny.
Lubi sie przytulac.Ma slodka buzie.
Bezproblemowy, choc po Grapie niczego nie jestem juz pewna.Ciut niesmialy na poczatku ,ale szybko sie onesmiela.Tak na prawde dla każdegopiesek.
Nieduzy,wiec i pod pache mozna wziasc :)

Posted

po Grapa wczoraj przyjechaly jego dotychczasowe wlascicielki.
One sie bardziej cieszyly niz on.On najbardziej byl szczesliwy ze wyszedl z klatki.
Panie maja pracowac z Grapem, tj z Grapem i behawiorystą, takie podjęły zobowazanie.

Posted

[quote name='mru']no właśnie...[/QUOTE]

jak bym chciala kota, to wlasnie Dylka bym wybrala!
co za narod!!

przykro mi Dylku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!