Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że to normalnie na podwórku kwitnie Ja dziś tylko u nas podbiał widziałam :cool1: Quote
Aganiok Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Piękne kwiatki! I wprawiłaś się w obróbce zdjęć. Naprawdę super! Quote
e.v.a Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 o qrcze ale sliczna wiosna:loveu: a ja jeszcze nie spotkalam wiosny:placz: chyba zle szukam :angryy: Quote
teqquila Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ewa to na co czekasz jutro z samego rana na poszukiwanie wiosny :P :evil_lol: ja tez dzis juz znalazlam wiosne u mnie na polu :) tez male kwiatuszki tylko nie wiem jakie :lol: Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj wnusia :) Wiosna u Was całą gęba:loveu: Quote
e.v.a Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 no ale ja ostatnio szukalam...i jedyna jaka znalazlam to w domu w wazonach i doniczkach :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:p latające uszka:loveu: cześć Fioneczki :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:nie żartuj że to normalnie na podwórku kwitnie Ja dziś tylko u nas podbiał widziałam :cool1: normalnie rośnie na działce :p evaxon napisał(a):o qrcze ale sliczna wiosna:loveu: a ja jeszcze nie spotkalam wiosny:placz: chyba zle szukam :angryy: chyba faktycznie źle szukasz, bo już wszystko zaczyna kwitnąć:eviltong: teqquila napisał(a):Ewa to na co czekasz jutro z samego rana na poszukiwanie wiosny :P :evil_lol: ja tez dzis juz znalazlam wiosne u mnie na polu tez male kwiatuszki tylko nie wiem jakie :lol: no to dawaj fotki tych kffiatusków:lol: bonita napisał(a):Witaj wnusia :) Wiosna u Was całą gęba:loveu: najpełniejszą i najokrąglejszą gębą :p madzia i medor napisał(a):U nas też:multi: Dzisiaj tyz super spacerek zaliczyliśmy:lol: Aż się do domu nie ciało wracać;-) no my chętnie wracaliśmy bo troche wiaterek nas przegonił:cool3: Witajcie :multi::multi: dzisiaj mamy piękną pogodę:lol::loveu: to jeszcze wczorajszy senny Imbirek:lol: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :evil_lol: to dzis poszukam i moze znajde:evil_lol: bry dobry :evil_lol: :multi: Quote
Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć wnusiu i córusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ślicznie, kolorowo i wiosennie :loveu:, kocham wiosnę!!!! u nas ranki jeszcze trochę zmrożone, ale na termometrze teraz 15 stopni!!!!:multi: Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Imbir1 napisał(a): to jeszcze wczorajszy senny Imbirek:lol: Jajecka jak u Ozzulca ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong: Quote
Kate I Luka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Bimber śpi a mamuśka mu po oczach lampą daje :mad: :mad: :mad: Hej Julcia... dzięki za pikne słonko, co nam ofiarowałaś :) :) :) Quote
teqquila Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witanko :) ze on sie na tym fotelu miesci :evil_lol: a kfiatkow nie mam bo aparatu nie bralam :P Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 cześć dziewczyny :multi: :multi: :multi: :multi: to jeszcze na dobranoc foteczki z działki:lol: Quote
teqquila Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 super fotki :) hehe Imbir chcial sie wykapac tez:) Quote
Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :hmmmm: :hmmmm: :turn-l: Imbir1 napisał(a): Ależ śliczne widoczki :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 .hmmmmm cus ten badyl podejrzanie pafffnie ;-) Witanko Bimberkowa ......idem siem przebijac przez te weekendowe posty u Was eheheheh .narazicho ;-) Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 witam :buzi: ależ słodziutko na wiosne ;) i Imbirek jaki spragniony ;) Quote
Imbirka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzieńdoberek :multi::multi::multi::multi: do dzieła kochani Bokser z Jajkiem - Robimy kartki wielkanocne dla Bokserów w Potrzebie! Quote
Recommended Posts