teqquila Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bimbry dawac jakies zdjecia najlepiej dzaby :P Quote
leemonca Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hej, heeej, witamy się !!! dzieńdoberek!!! Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 cześć kochani:multi: kawwwwwwyyyyyy:cool3: rety czy u Was też jest taka fatalna pogoda?:angryy: tak na polepszenie nastroju, wiewióreczka z parku w którym pracuję:lol:, koleżance udało się cyknąć jej fotkę;) Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja piję drugą kawusię, przydałby się trunek na pogodę, niskie ciśnienie i frasunek;) ... Fotka piękna:lol: ! Quote
DORRAG Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć :p Ale śliczna:loveu: :loveu: Nie wiem jak Wy ale Ja sie czuje okropnie...boli mnie głowa i nawet kawa nie pomoże:placz: Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Mnie też głowa boli, nos zatkany, gardło piecze, kości bolą... Tragedia dosłownie. Ale przynajmniej foteczka śliczna wywołała mi uśmiech na twarzy :) Cześć Imbirkowie :) Quote
e.v.a Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ooo jaka fajna wiefioreczka:multi: doberek Imbirki :) Quote
Wyjątek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Imbir1'] tak na polepszenie nastroju, wiewióreczka z parku w którym pracuję:lol:, koleżance udało się cyknąć jej fotkę;) U nas pogoda tez do du...... a wiewióreczka bowska!!!:loveu: Quote
Medorowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Imbir1']cześć kochani:multi: kawwwwwwyyyyyy:cool3: rety czy u Was też jest taka fatalna pogoda?:angryy: tak na polepszenie nastroju, wiewióreczka z parku w którym pracuję:lol:, koleżance udało się cyknąć jej fotkę;) Ale super zdjęcie:loveu: :loveu: Bardzo mi podoba:cool3: A kiedy foteczki Imbirka:razz: Quote
zuzolandia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hejka ;-) .u nas pogoda katastroficznaaaaaaa ;-( Ze o takich slicznych wiewiorach nie wspomne ....... ......pozdrawimy i buziaczki przesyłamy ;-) Quote
Medorowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja rządam fotrk Bimberka:loveu: :loveu: z dzabą:cool3: (choć nie wiem, co to jest):evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witamy w wiosenny, deszczowy dzionek:cool3: [quote name='madzia i medor']Ja rządam fotrk Bimberka:loveu: :loveu: z dzabą:cool3: (choć nie wiem, co to jest):evil_lol: Mamcia, może uda się dzisiaj cyknąć fotrki Imbirka z zieloną dzabą:evil_lol:;):p Quote
Medorowa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Imbir1'] Mamcia, może uda się dzisiaj cyknąć fotrki Imbirka z zieloną dzabą:evil_lol:;):p [quote name='Klaudia :-)']czekamy na FOTRKI z dzabą:-) Czepiacie się szczegółów:cool1: :cool1: :razz: To czekam na fotrki :razz: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witanko i pozdrawianko z Halemby nad którą ciagle pada sniegodeszcz bleeeeeeeeeeeeee ;-) buziolki Quote
Recommended Posts