Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:piwelo pychota;) Quote
Imbirka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dzieńdoberek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:piwelo pychota;) Imbir potrafił przewrócić otwartą butelkę albo puszkę z piwem i wypić to co się wylało:cool3: bardzo lubi piffko, zresztą do kogoś się z tym wrodził:razz::evil_lol: A my zaraz spadamy na dłuuuuuuuugi spacerek na pola, trochę trzeba zdjątek pocykać:razz::lol: Quote
Wyjątek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dzieńdoberek:multi: Kolejną rzecz odkrywam- fafluny to niezłe pijoki :eviltong: Moja Gera wprost ubóstwia piwo :D Z miski czy z puszki czy z butelki:lol: A najbardziej to juz jej wino spakuje! Kiedys zostawiłam z TZ butelkę na stole gdzie jeszcze było trochę wiona a jak rano wstalismy to butla na podłodze, winka brak a Gerosława jakaś dziwna......:evil_lol: p.s. na szczęśćie tego wina zbyt duzo nie było :] Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Imbir1 napisał(a): A my zaraz spadamy na dłuuuuuuuugi spacerek na pola, trochę trzeba zdjątek pocykać:razz::lol: :multi: Imbir1 napisał(a):no i kolejne ukradzione foteczki od Justyny, ale nie koniecznie jej autorstwa:p:eviltong: Patologia w rodzinie się szerzy:placz:Mama rozpija dziecko :placz: :evil_lol: ;) Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć:p Ale dobre to piffko:evil_lol: Super będą kolejne fotki:multi: :multi: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pańciu, czy mogę prosić o pifffko Ależ proszę Imbirku A dla kolegów, można prosić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witajcie Imbirki:multi: OOOO widzę, że nie tylko moja to taka wstrętna pijaczka też miałam kilka histori z piwkiem:evil_lol: Kiedyś byłam z nią w pubie i koleżanka wzieła ją na kolana a ta co pierwsze zrobiła to do kufla z piwem się dorwała:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Imbirek zdradliwa bestyja, wszystkim się da wypieścić i wyprzytulać :) :) :) Justynko, masz śliczne plakaciki na ścianie. Ten boksiu tam jest poprostu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale ten wielki wąż na samym środku - matko spać bym przez to nie mogła:nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: Quote
Kiłi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 olaboga psa rozpijają:evil_lol: :evil_lol: Czczzzemu się wsystko kręci??:lol: :lol: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No ładnie jeszcze mu stronga podsuwasz.... Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jestem, jestem dogo nie działało mi przez jakiś czas:angryy: fotki z wczorajszego spacerku:p nasze fotki, nie kradzione :eviltong: no i zaraz spadamy na spacerek;) Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 I tarzanko:cool3: Zapachwoe czy nie:razz: :diabloti: Imbir1 napisał(a): no i zaraz spadamy na spacerek;) No my też uciekamy na spacerek - moze się gdzieś po drodze spotkamy;) Quote
Kiłi Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 A ja właśnie ze spacerku wróciłam;) Fotek nie robiłam, bo aparatu nie wzięłam, a szkoda bo znalazłam pierwszego kwiatka:evil_lol: :roll: Mam butelke, mam butelke:loveu: :loveu: (tylko szkoda, że bez piwa:evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Byliśmy dzisiaj na działce i mamy dla was trochę wiosny:lol: Quote
DORRAG Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cześć:p :loveu: :loveu: latające uszka:loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 majoka, no właśnie nie wiem, ale wygląda mi to na wiosenne wrzosy:razz: mamcia, bo u nas już wiosna pełną gębą:p Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Imbir1 napisał(a): mamcia, bo u nas już wiosna pełną gębą:p U nas też:multi: :multi: Dzisiaj tyz super spacerek zaliczyliśmy:lol: :lol: Aż się do domu nie ciało wracać;) Quote
mar....ka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hehe na wrzosy to też mi to wyglada, ale pora nie ta.... Ale wszytko przecież mozliwe, ostatnio w przyrodzie tak sie pokickało, że wrzosy może w marcu kwitną:eviltong: W każdym razie sliczne:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dwa doopalonki :evil_lol: wiosna pełną gębą w Łodzi widzę :multi: Quote
Recommended Posts