bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Imbir1']wejdź na bloga do majoki od Kany, na 6 lub 7 stronie jest podany link do programu i na dalszej stronie jak wgrać polską wersję:p Dzięki:loveu: Już mam:multi: Działa! Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Imbir1'] pogoń za Bimbrem:evil_lol: I co dogoniła:cool3: :cool3: :evil_lol: Ale to zdjęcuie jest kaczi:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam:loveu: :loveu: Ale śliczne fotki....my czekamy na spotkanko,wczorajsze nam nie wyszło bo lało..pozdrawiam Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ..przewodnią atrakcja spacerku były skoki przez dowolne przeszkody heehe Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mistrzyni kradziejowania;) Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Imbirek był szybszy:-) Tak też myślałam;) :diabloti: :diabloti: Córcia i wnusiu wracajta do nas :razz: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: jesteśmy i to z kolejnymi ukradzionymi fotkami:p:eviltong: foteczki od Klaudii:lol: a po spacerku u Justyny Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj wnusiu :) sms do mnie nie wysłąny, a foty są ! Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nie będę pozował, niiieeeeeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='bonita']Witaj wnusiu :) sms do mnie nie wysłąny, a foty są ! :oops::oops::oops::oops::oops: troche się opieprzam, ale w ogóle to mi się nie chce:eviltong::evil_lol: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']:oops::oops::oops::oops::oops: troche się opieprzam, ale w ogóle to mi się nie chce:eviltong::evil_lol: Szczera aż do bólu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='bonita']Szczera aż do bólu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ja jestem kaczi:p:eviltong: Quote
Kiłi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czym wyście nasmarowali to krzesło, że chłop je liże?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hejka Imbirki ;) i znów foty - jak miłooo :lol: Quote
Agniest Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć Imbirki :multi: wpadłam, fotki pooglądałam i lecę.....:eviltong: A Imbirek cudny :loveu: Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 czesc Imbirki:multi: ale mamy dzisiaj extra pogode! istna wiosna:D cieplo slonecznie :) :loveu: a ty pewnie w pracy jeszcze ?:evil_lol: Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p Nie ma to jak u Pańci:loveu: :loveu: a ja dodam: na kolankach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cześć Julka :razz::diabloti: Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hello Milusińskie Bimberki :) :) :) Fotki byłam, widziałam... Już znam na pamięć, bo przez 3 galerie się te same fotki przewijają :eviltong: Wpadnijcie do nas, wkleiłam fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hello Milusińskie Bimberki :) :) :) Fotki byłam, widziałam... Już znam na pamięć, bo przez 3 galerie się te same fotki przewijają :eviltong: Wpadnijcie do nas, wkleiłam fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:trza było czytać że sie kradziejstwo szykuje;) Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziendoberek Bimberki;-) fotka goni fotke i popycha foteczka heheheh ales złociutka pojechałą z tymi zdjeciami .....fajnie tak sie kradziejstwem zajmowac i ile czasu zaoszczedzinego nie trza samemu obrabiac i wklejac heheheeheh;-) Buziaczki Quote
Recommended Posts