Imbirka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dobry wieczór :multi::multi::multi::multi::multi: mamy dla Was obiecane fotrki z dzabą:p i zaczynamy zabawę:cool3: Quote
Medorowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Moje wnusiątko:loveu: :loveu: Jak ja Cię dawno nie widziałam<:mad: > Ale fajna dzaba:razz: Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 .z pewną dozą niesmiałosci podchodze do dzaby ;-) eheheheh Witajcie w mrozny wiosenny wieczór ;-) Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przypomina mi tego kotka z shrecka:evil_lol: niewiniątko:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cześć Imbirkowa Juleczko :multi: :multi: :multi: Quote
mar....ka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dawaj jeśc, bo się wkurzyłem...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dziendoberek Bimberkowa;-) slodkie buziole psesylamy ;-) hehe Quote
caroolcia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ach jaki Imbirek jest śliczniasty - "przeleciałam" dzisiaj jego wątek!!! Gratuluje mu cudnego domku i caałej masy psich kumpli i cioteczek i piękniastych foteczek!!!!Prosimy o przekazanie całucha w fafelki ode mnie, Burbaska i Bonki :loveu: Quote
Klaudia :-) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 nine no fotki rewelka,Gadał Latam Pełny Serwis wymiata Quote
Rymonka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 cześć Imbirki!!!!! Piękny.. cudo!!!! Piszę do Was... bo jak patrzę na Rockiego - to tak bym chciała aby wypiękniał i stał się tak peły właśnie sił... jak Imbirek na zdjęciach....patrzyłam na zdjęcia z pierwszej strony.. i jestem pod wielkim wrażeniem....:loveu: ah....;) Quote
Imbirka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witajcie kochani :multi: caroolcia witaj i zapraszamy częściej Imbirek wycałowany cześć Rymonka Rokuś też będzie takim szczęśliwym psiakiem, rokowania ma całkiem niezłe, trzymam za niego kciuki:kciuki:, a Tobie dziękuję za wielkie serce :Rose: i Markowi też, jak zwykle jest niezawodny:Rose:. Rymonka, zapraszamy częściej do nas:lol: a teraz foteczki:p wszystko moje, co tu wybrać? i spacerek w parku z koleżanką Xeną:lol: skubnęła mi rękawiczkę i nie chciała oddać:evil_lol: no i powaliła go kobita na łopatki:cool3: jutro jedziemy na działkę, baterie juz się ładują:p Quote
Medorowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie kochani :multi: skubnęła mi rękawiczkę i nie chciała oddać:evil_lol: Hie hie, to Ci dopiero złodziejaszek:evil_lol: Mój dziś skubnął mi z ręki Princesse:crazyeye: Poważnie:crazyeye: Jeszcze nie otwartą:cool3: Biegałam za nim wkoło stołu chyba z dziesięć minut, płakałam ze śmiechu z mamą:evil_lol: Wkońcu oddał mi - tzn udało mi się odebrać, delikatnie skruszoną w jednym miejscu:diabloti: :lol:Dostał kawałek za tak dzielną walkę ;) :lol: A i jeszcze jedno - daj zbliżenie tej świneeczki :razz::razz: Quote
Imbirka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 madzia i medor napisał(a): A i jeszcze jedno - daj zbliżenie tej świneeczki :razz::razz: baterie się ładują:placz: świnkę dostaliśmy od cioci simbik:p Quote
Medorowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Imbir1 napisał(a):baterie się ładują:placz: świnkę dostaliśmy od cioci simbik:p No to poczekamy, aż się naładują ;) :p :p Z Rokim się jutro wybieracie na działeczkę:razz: Quote
Recommended Posts