Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Madzia, my byłyśmy w Wisełce na prywatnych kwaterach, płaciłyśmy 30 zł za dobę od osoby, za psa nic od nas nie wzięli:p, jak znajdę namiary to Ci wyślę na PW, bo pod ręką to mam tylko nr telefonu do nich:cool3: Ok, dzięki:p Imbir1 napisał(a):łooj, co tam bede dzwonić, sms-a Ci wyślę, to jest teraz bardzo trędy:evil_lol::diabloti::eviltong: Tak, to jest teraz na topie:cool3: :cool3: :evil_lol: Julcia a Wy znowu na spacerek 8) Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Imbir1'] tak wogóle to zapomniałam :oops:wysłać do was sms-ów z informacją, że od wczoraj mamy bardzo dużo foteczek:eviltong::p, no chyba, że ktoś ma skypa, to go poinformuję:diabloti: żeby mi to było ostatni raz,. że ja całe popołudnie musiałam przed kompem siedzieć, i czekać... Mam i skype, i gg, i mobile fona... czekam na zapowiedzi newsów w galerii.... a tak wogóle: wpisałam Was do moich ulubionych galerii. nie wszyscy sie tam znajdą. Wy będziecie, bo do mnie zaglądacie. buahahahahahahahahahahhahaha Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hallo fotkowa kradziejko :) a gdzie was znowu wywialo w taka pogode??:razz: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Tak, to jest teraz na topie:cool3: :cool3: :evil_lol: Julcia a Wy znowu na spacerek 8) Ty się Madzia ucz, bo jak bedziesz miała galerię, to bedzie jak znalazł:diabloti: ano już wróciliśmy:cool1: [quote name='Kate I Luka']żeby mi to było ostatni raz,. że ja całe popołudnie musiałam przed kompem siedzieć, i czekać... Mam i skype, i gg, i mobile fona... czekam na zapowiedzi newsów w galerii.... a tak wogóle: wpisałam Was do moich ulubionych galerii. nie wszyscy sie tam znajdą. Wy będziecie, bo do mnie zaglądacie. buahahahahahahahahahahhahaha Kasia, przepraszam, już się poprawiam, wyślę ci sms-ka, albo umówimy się na pogaduchy na skypie, niestety gg, chyba odpada, za mało cool:cool3: i wiesz co? Wy też jesteście w moich ulubionych galeriach, ale ciiiiiii:evil_lol: [quote name='evaxon']hallo fotkowa kradziejko :) a gdzie was znowu wywialo w taka pogode??:razz: w jaką pogodę, wiesz jak jest ładnie, pełnia księżyca i gwiazdy:p Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Imbir1 napisał(a): w jaką pogodę, wiesz jak jest ładnie, pełnia księżyca i gwiazdy:p ale niedawno padalo i mokro :shake: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Córunia jak chcesz być na topie, to dawaj fotki:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Imbir1 napisał(a):u nas nie padało, nawet w maire sucho jest:p :crazyeye: jak to?? a jak wjeżdzalam do lodzi to lało i grad padal:crazyeye: u nas teraz tez nie pada : i nawet cieplo jest :) Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi::multi::multi:zapisałąm was do moich ulubionych:multi:bede cie odwiedzać:loveu: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 wow, Ala, dzięki :diabloti: mamcia, zaczekaj, najpierw sms-y muszę wysłać:p Ewa, naprawdę na Widzewie nie pada i nie padało:razz::evil_lol: Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nie narzekać na pogodę my właśnie wróciliśmy z Łotwy ...i odczuliśmy zdecydowany uścisk zimy :evil_lol: - u nas jest super pogoda :lol: odrazu mi cieplej :roll: . Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ooooooo, to biegnę poczytać relację z wyprawy:evil_lol::lol: Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Relacja jest krótka ;), bo ja padam na pysk :evil_lol: i Tofiś też (za dużo kilometrów za nami jak na półtorej doby). Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hehe, już czytałam, poczekam do jutra na szerszą relację:evil_lol: Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 I co jedziesz z nami do Czech ?? Kuszę :eviltong: ... Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kasia, a dokładnie kiedy są Czechy? oj, kusisz, kusisz:diabloti: Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 15 kwietnia tzn.tydzień po Wielkanocy. Jakby co to jest jeszcze miejsce dla osoby towarzyszącej :roll:, bo Tofis jedzie za kratką. Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Julciu :) Włąśnie przyszłam Wam powiedzieć, że dodałam Was do ulubionych:cool1: :evil_lol: Pozdrowionka:loveu: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Po mnie też możecie po drodze zajechać:cool3: :cool3: :cool3: Mogę jechać z Tofisiem za kratką:eviltong: Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Po mnie też możecie po drodze zajechać:cool3: :cool3: :cool3: Mogę jechać z Tofisiem za kratką:eviltong: :evil_lol: kazdy by tam chcial z nim jechac:loveu: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: kazdy by tam chcial z nim jechac:loveu: Ha, zazdrościsz, że to mój pomysł:diabloti: :diabloti: Ale pamiętaj, żeby być na topie, trzeba byc zawsze pierwszym, we wszystkim:diabloti: ;) Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: kazdy by tam chcial z nim jechac:loveu: No nie wiem czy byłabyś szczęśliwa :evil_lol: . Proponuję spytać o wrażenia osobę która spędziła z Tofisiem (co prawda nie za kratką) 14 godzin w autku w trakcie powrotu z Daugavpils...było ciekawie :cool3: . Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 simbik napisał(a):No nie wiem czy byłabyś szczęśliwa :evil_lol: . Proponuję spytać o wrażenia osobę która spędziła z Tofisiem (co prawda nie za kratką) 14 godzin w autku w trakcie powrotu z Daugavpils...było ciekawie :cool3: . :lol: ja widzialam Julcie jak siedziala z nim przez pare min :lol: i to mi wystarczy :lol: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Córuś kończ pisaś te sms-y i dawaj foteczki, bo brat przyjechał i już mnie wygania:mad: :roll: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No i w nagrodę macie foteczki:diabloti: i takie tam moje przeróbeczki:razz: _______________________________________________________________ Quote
Recommended Posts