DORRAG Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 cześć Imbirki:multi: U nas słoneczko świeci ale jest zimno i... to bardzo. Quote
e.v.a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 czesc:D a u nas tez jest pochmurno:roll: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 evaxon napisał(a):czesc:D a u nas tez jest pochmurno:roll: :evil_lol: hehe,:hmmmm: :hmmmm: ciekawe:evil_lol: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 oj kobitki gdzie Wy to mieszkacie eheh ...pochmurno ? jakie pochmurno..... słonce cały dzien swieciiii !!!!!! heehehh ..do pelni szczescia brakuje tylko snieguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć Julia.... Buziaki dla Bimbaska. U nas dziś też słonecznie, ale zimno, chyba najchłodniejszy dzień dziś z ostatnich jakie były... A na noc z czwartku na piątek na śląsku zapowiadają opady śniegu :-o :-o :-o Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kate I Luka napisał(a):Cześć Julia.... Buziaki dla Bimbaska. U nas dziś też słonecznie, ale zimno, chyba najchłodniejszy dzień dziś z ostatnich jakie były... A na noc z czwartku na piątek na śląsku zapowiadają opady śniegu :-o :-o :-o .KASIU!!!!! Powaznie bedzie u nas sniegggggggggggggg????????? Nareszcieeeee !!!!!! Quote
Medorowa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dzień doberek moi koffani:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 zuzolandia napisał(a):.KASIU!!!!! Powaznie bedzie u nas sniegggggggggggggg????????? Nareszcieeeee !!!!!! No, tak mówili dziś w radio... nie biorę odpowiedzialności za zmienione opony na zimówki i psiaki poubierane w kubraczki czekające na śnieg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kate I Luka napisał(a):i psiaki poubierane w kubraczki czekające na śnieg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No u mnie w domu się śmieją - ubranka dawno zakupione, żeby dupska nie marzły, a tu ,,śnigu ni ma":roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ooooo coby troszku spadło.......w koncu zima jest nie ????....jakies takie sniegowe foty by sie przydały ;-) Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 a unas jest tylko -1, ale ja strasznie dziś zmarzłam, jest wiatr i jakoś tak nieprzyjemnie, wczoraj Imbirkowi zmarzła doopka, dziś chyba na wieczorny spacer założymy kubraczek Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 a ja chce fotke w Imbirka w Imbirkowym kubraczku! :-) Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):a ja chce fotke w Imbirka w Imbirkowym kubraczku! :-) teś poplosiem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 przecież już były fotki Imbirka w kubraczku:cool3::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Imbir1 napisał(a):przecież już były fotki Imbirka w kubraczku:cool3::evil_lol: były, ale pewnie teraz inaczej będzie wyglądał w nim :p Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hehe, chyba jednak tak samo:eviltong: muszę mu z przodu zaszyć rzepy, bo jak w biega to mu się rozpinają:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 To kochaniutka wstaw jakies inne foty ;-).a kubraczek zostaw jak spadnie snieg ...wtedy to beda nowe kubraczkowe fotciki heh........ Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 wczoraj jak się na chwilkę zatrzymaliśmy na spacerku to Imbirkowi doopka marzła i zaczął się trząść, dzisiaj założyłam mu kubraczek ale się rozpinał jak za mocno psiaki szalały:cool3: a fotki muszę obrobić.:razz: czy ktoś z was zna program do robienia gifów? Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 boszzzzz dla mnie to czarna magia ;-).gify obrobki banerki ....czarna magia .... Quote
Medorowa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja któregoś z mroźniejszych wieczorków założyłam mojemu Medkowi - Fredokowi;) kubraczek:cool3: :cool3: i nawet się w nim nie chciał wysikać:angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Imbirkowa Pańcia nie chce żeby gonia podziwiała swojego Syńcia w kubraczku. :placz: Quote
simbik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, chyba jednak tak samo:eviltong: muszę mu z przodu zaszyć rzepy, bo jak w biega to mu się rozpinają:cool3: Ja właśnie Opie z przodu zszyłam i spisywało się świetnie :lol: . Quote
DORRAG Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzień dobry:p A ja nie mam dla Fioniastej żadnego ubranka, muszę jej coś kupić bo strasznie marznie.... A zdjęcia kubraczka chętnie oglądne:cool3: Quote
Imbirka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Przypominam Imbirka w ubranku:evil_lol: ;) Imbir1 napisał(a): A dzisiaj zdjęcia w ubranku:lol: Ubranko jest granatowe i nie wiem dlaczego tak głupio wyszło przy lampie błyskowej:cool3: Quote
Recommended Posts