Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, czas mija i nie wiadomo, co w końcu z psem.

Igiełko, numer do Kasi jest podany na pierwszej stronie, dla pewności kopiuję tutaj: 606 337 652 - zadzwoń i wypytaj o wszystkie szczegóły, bo tak zadając po jednym pytaniu co kilka godzin to my się do nowego roku nie dogadamy, a pies ma coraz mniej czasu. Numer do schroniska Fundacji EMIR - 601 300 726, 046 857 88 27 - EMIR obiecała wziąć na siebie rozliczenia na linii wójt - DT, wystarczy do nich zadzwonić i dogadać szczegóły. Trzeba dzwonić i załatwiać, czas płynie...

Posted

Rudka znalazła dom!!!
Jutro razem z Węgielkiem pojadą do nowych pańciów (w pobliżu będzie również ten pierwszy rudzielec).
Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za pomoc.

Posted

aż trudno uwierzyć, że wszystkie 6 szczeniaczków znalazło tak szybko DS:crazyeye:
Ale oczywiście cieszę się z tego i ma nadzieję, że są to domki dobre i odpowiedzialne:lol:
Będziesz w stanie sprawdzić potem jak się maluchom żyje w nowych DS? To by było ważne i wskazane, takie wizyty poadopcyjne i dopilnowanie tego, by piesków nie rozmnażano.

czyli każdy ze szczeniaczków ma mieć DS???:cool3:
to teraz została tylko kwesta sterylki mamusi i jej dalszej przyszłości?:roll:

Dziewczyny, a może macie jeszcze jakieś inne, chętne na szczeniaczki domki??? tu jest ich też 6, też są z Radomia:cool3: są na DT u AnnaA, bo także groziło im zamarzniecie, chyba jedna z suń jedzie w poniedziałek do DS d Krakowa, więc pisków zostanie 5...
http://www.dogomania.pl/threads/172063-POMOCY-6-szczeniaczkA-w-maA-e-kulki-szukajAE-DS

Posted

Cztery pieski są w zasięgu moich znajomych, do dwóch pozostałych mam namiary i telefony. Ja niebawem wyjeżdżam wracam dopiero w marcu (niestety przez ten czas nie będę miała prawie w ogóle kontaktu - bark zasięgu telefonu i inetrnetu) Jak wrócę to wybadam wszystko i odezwę się :-).
Popytam się jeszcze znajomych o pieski, a jakiej wielkości będą? kudłate czy gładkie?

Posted

Kasiu, jesteś wielka! Dużo osób tu na dogo (w tym jak najbardziej ja) mogłoby się od Ciebie uczyć jak przeprowadzić szybką akcję zakończoną sukcesem! Wspaniale, że wszystkie Zbóje znalazły domki, też bardzo chciałabym się dowiedzieć, co z nich wyrośnie, bo patrząc na Mamuśkę, to w pewnością będą bardzo interesujące... :)

W marcu pomyślimy o Mamuśce, miejmy nadzieję, że tylko o niej, a nie o kolejnych... Tfu tfu, żeby nie zauroczyć.

A szczeniaczków, biednych i głodnych przybywa z każdym dniem:
http://www.dogomania.pl/threads/175887-Masakra-dom-spalony-1-kobieta-i-8-psA-w-pomocy -- Tu to w dodatku ONki, ja jestem "chora" na ONki...

Posted

kasiasol napisał(a):
Cztery pieski są w zasięgu moich znajomych, do dwóch pozostałych mam namiary i telefony. Ja niebawem wyjeżdżam wracam dopiero w marcu (niestety przez ten czas nie będę miała prawie w ogóle kontaktu - bark zasięgu telefonu i inetrnetu) Jak wrócę to wybadam wszystko i odezwę się :-).
Popytam się jeszcze znajomych o pieski, a jakiej wielkości będą? kudłate czy gładkie?

ja będę czekała na wieści o tym co słychać u szczeniorków i czy dobrze im w DS, no i ważne by mauśkę też na sterylkę zabrać, by nowy miot się je nie przydarzył...

a te inne szczeniaczki z Radomia, to nie wiem dokładnie jakie będą i co zn ich wyrośnie, trzeba na fotki popatrzeć i Lilith27 nowe coś wie o ich mamusi, jak była...

• 1 month later...