izabelka_70 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 hophop! koniec roku coraz bliżej a nie mamy transport dla Bandzia... kasy troche juz mamy-na pewno bedą kolejne wpłaty tylko jak go przewieźć? moze ktos chętny pomóc? Quote
ms_arwi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 izabelka_70 napisał(a):hophop! koniec roku coraz bliżej a nie mamy transport dla Bandzia... kasy troche juz mamy-na pewno bedą kolejne wpłaty tylko jak go przewieźć? moze ktos chętny pomóc? gdzie on teraz przebywa? Quote
izabelka_70 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 cały czas jest w Piotrkowie Trybunalskim u właścicielki... ja w części przerzutu mogę pomóc ale całosci nie podejmę się w 1 dzień Quote
malgorzatahubertszymon Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witam,aż mi wstyd pisać,ale chyba nie dam rady posłać oferowanej kasy,bo mój uratowany podtopielec choruje,musze jutro iść z nim do weta,a mój budżet skromny przy dwójce dzieci,dwóch psiorach,kocie i kilkunastu jeszcze czworonogów,które musze dokarmiać.Kurcze,myślałam,że z tym szczeniorem już dobrze,bo z moich przypuszczeń od chwili kiedy pijak wrzucił go do wody,a mój TZ wyciągnął,nie upłynęło dużo czasu.Pieniądze będę miała w styczniu,ale pewnie do tego czasu to i moja skromna pomoc już nie będzie potrzebna Quote
izabelka_70 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 malgorzatahubertszymon napisał(a):Witam,aż mi wstyd pisać,ale chyba nie dam rady posłać oferowanej kasy,bo mój uratowany podtopielec choruje,musze jutro iść z nim do weta,a mój budżet skromny przy dwójce dzieci,dwóch psiorach,kocie i kilkunastu jeszcze czworonogów,które musze dokarmiać.Kurcze,myślałam,że z tym szczeniorem już dobrze,bo z moich przypuszczeń od chwili kiedy pijak wrzucił go do wody,a mój TZ wyciągnął,nie upłynęło dużo czasu.Pieniądze będę miała w styczniu,ale pewnie do tego czasu to i moja skromna pomoc już nie będzie potrzebna nie denerwuj się... spokojnie.. damy radę, a jak będziesz miała to się dorzucisz... na początek nam wystarczy kasy :-) Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witajcie, dostałam info od mariamc, iż po Nowym roku będzieci jechać do Niej z waszym psiakiem. Jesli nie znajdziemy czegoś bliżej, to po Nowym roku chcielibyśmy zawieźć Staszka do mariamc. Czy byłaby mozliwośc dołączenia się do transportu?? Z miejscowości, w której przebywa psiak do Szczecinka jest 450km, a do łodzi/Piotrkowa 270km. Oczywiście dołożymy sie do transportu. :) http://www.dogomania.pl/threads/176092-Jego-dom-to-KARTON-Mieszka-na-DWORCU-PILNIE-SZUKAMY-DT Bardzo proszę o info na PW, jeśli będzie możliwość polaczenia transportu. Quote
izabelka_70 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 myslę, że to dobry pomysł... a może Wy przerzucicie połowę drogi a my druga część? tak bedzie łatwiej chociażby ze wzgledu na odległość do zrobienia w zimowych warunkach... Quote
Alicja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bandzio póki co podniose może ktoś zajrzy Quote
magenka1 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 5 zł stałe wpłacę na koniec każdego miesiąca, cioteczki więcej nie mogę tyle jest bidul, konto widziałam na pierwszej stronie, pozdrawiam Quote
izabelka_70 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 magenka1 napisał(a):5 zł stałe wpłacę na koniec każdego miesiąca, cioteczki więcej nie mogę tyle jest bidul, konto widziałam na pierwszej stronie, pozdrawiam każde 5 zł to dla nas bardzo dużo... nie może chłopak trafić do schroniska... boi sie wszystkiego...tam nie bedzie miał sznas na przeżycie... Quote
izabelka_70 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 poproszę nr konta na które mam odesłać pieniążki. na stronie 1 umieściłam informacje odnosnie Bandzia :-))))))))))))))) Quote
andzia69 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 no to cudownie:):):) Iza - a może pieniążki przeznaczyc na jakiegoś innego potrzebującego bullowatego, skoro Bandzio był bullowatym? Quote
izabelka_70 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 ja podzielę kasę na kilka potrzebujących....Fundacja Ast -50 zł(na kogo wpłacić?) 50 zł na BB, 50 zł na staruszka ze skręconą głową... Quote
doddy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Izabelka, fajna inicjatywa w postaci podzielenia zebranych funduszy na kilka potrzebujących psiaków. Ja mam szczerą nadzieję, że Bodziowi nigdy więcej nasza pomoc w postaci szukania domu nie będzie potrzebna i że znalazł chłopak docelowy, szczęśliwy dom. Iza, pytasz o konkretnego psiaka, wpłaćcie na Garo. O nim mało kto pamięta, a fundusze na hotelik i kastrację mu się przydadzą. http://www.dogomania.pl/threads/174224-Amstaff-czy-ktos-go-nie-szuka Quote
sonikowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cieszę się z happy endu. Wsparcie staruszka ze skręconą głową jest dobrym pomyslem :-) Quote
malibo57 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Witam i cieszę sie ogromnie:) Wiem, ze Izabelka przelała już zwrot mojej wpłaty - przeznaczam ja na Frania, bidula ze skręcona głową, gdyż jedzie do ekskluzywnej kliniki (cenowo), bo w tym okresie w innych placówkach sa braki w specjalistach. Zamelduję, jak pieniązki się zaksięgują - dzięki! Quote
agaga21 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ale wieści! bandziowi się poszczęściło! bardzo się cieszę i dziękuję w imieniu naszych piesków za pamięć! Quote
ms_arwi Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 izabelka_70 napisał(a):ja podzielę kasę na kilka potrzebujących....Fundacja Ast -50 zł(na kogo wpłacić?) 50 zł na BB, 50 zł na staruszka ze skręconą głową... Tak, podziel pieniadze na tych, ktorym im brakuje. Quote
magenka1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiecie co, to już drugi piesek na którego miałam wpłacić a nie zdążyłam toż to przecież cud :) więc idziemy dalej pomagać! Quote
izabelka_70 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 ale ja rozplanowałam moje 150 zł. pozostałym osobom wpłacę na podane przez nich konta :-) Quote
sonikowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Moja deklaracja została przerzucona przez Izabelkę na staruszka Frania. Dziękuję! Quote
izabelka_70 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 kopiuję z e-beagle Bandzio tylko pierwszą noc spał zemną a teraz upodobał sobie mojego małego i gdy tylko się położymy to on wchodzi do łóżka małemu ale nam to nie przeszkadza ,jak siedzimy a dzieci spią to BANDZIO leży koło łóżka małego . powiem szczerze że dzieci też się przywiązały bo gdy tylko otworzą oczy to zaraz go wołają i już jest wesoło BANDZIO liże i się łasi a dzieci się śmieją to jest wspaniały widok żadne pieniądze świata nie wynagrodzą tego widoku aż dech zapiera z radości i łzy się kręcą w oku pozdrawiam szczerze dała bym gdybym tylko wiedziała jak to się robi ale obiecuję ze dojdę do tego to dam zdjęcia BANDZIA chyba mamy szczęśliwe zakończenie :-) Quote
Recommended Posts