Jump to content
Dogomania

Bandzio ma nowy domek w Rudzie Śląskiej :-))))))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabelka_70 napisał(a):
hophop! koniec roku coraz bliżej a nie mamy transport dla Bandzia... kasy troche juz mamy-na pewno bedą kolejne wpłaty tylko jak go przewieźć?
moze ktos chętny pomóc?

gdzie on teraz przebywa?

Posted

Witam,aż mi wstyd pisać,ale chyba nie dam rady posłać oferowanej kasy,bo mój uratowany podtopielec choruje,musze jutro iść z nim do weta,a mój budżet skromny przy dwójce dzieci,dwóch psiorach,kocie i kilkunastu jeszcze czworonogów,które musze dokarmiać.Kurcze,myślałam,że z tym szczeniorem już dobrze,bo z moich przypuszczeń od chwili kiedy pijak wrzucił go do wody,a mój TZ wyciągnął,nie upłynęło dużo czasu.Pieniądze będę miała w styczniu,ale pewnie do tego czasu to i moja skromna pomoc już nie będzie potrzebna

Posted

malgorzatahubertszymon napisał(a):
Witam,aż mi wstyd pisać,ale chyba nie dam rady posłać oferowanej kasy,bo mój uratowany podtopielec choruje,musze jutro iść z nim do weta,a mój budżet skromny przy dwójce dzieci,dwóch psiorach,kocie i kilkunastu jeszcze czworonogów,które musze dokarmiać.Kurcze,myślałam,że z tym szczeniorem już dobrze,bo z moich przypuszczeń od chwili kiedy pijak wrzucił go do wody,a mój TZ wyciągnął,nie upłynęło dużo czasu.Pieniądze będę miała w styczniu,ale pewnie do tego czasu to i moja skromna pomoc już nie będzie potrzebna

nie denerwuj się... spokojnie.. damy radę, a jak będziesz miała to się dorzucisz... na początek nam wystarczy kasy :-)

Posted

Witajcie, dostałam info od mariamc, iż po Nowym roku będzieci jechać do Niej z waszym psiakiem.
Jesli nie znajdziemy czegoś bliżej, to po Nowym roku chcielibyśmy zawieźć Staszka do mariamc. Czy byłaby mozliwośc dołączenia się do transportu?? Z miejscowości, w której przebywa psiak do Szczecinka jest 450km, a do łodzi/Piotrkowa 270km. Oczywiście dołożymy sie do transportu. :)

http://www.dogomania.pl/threads/176092-Jego-dom-to-KARTON-Mieszka-na-DWORCU-PILNIE-SZUKAMY-DT

Bardzo proszę o info na PW, jeśli będzie możliwość polaczenia transportu.

Posted

magenka1 napisał(a):
5 zł stałe wpłacę na koniec każdego miesiąca, cioteczki więcej nie mogę tyle jest bidul,
konto widziałam na pierwszej stronie, pozdrawiam

każde 5 zł to dla nas bardzo dużo...
nie może chłopak trafić do schroniska... boi sie wszystkiego...tam nie bedzie miał sznas na przeżycie...

Posted

Izabelka, fajna inicjatywa w postaci podzielenia zebranych funduszy na kilka potrzebujących psiaków.
Ja mam szczerą nadzieję, że Bodziowi nigdy więcej nasza pomoc w postaci szukania domu nie będzie potrzebna i że znalazł chłopak docelowy, szczęśliwy dom.

Iza, pytasz o konkretnego psiaka, wpłaćcie na Garo. O nim mało kto pamięta, a fundusze na hotelik i kastrację mu się przydadzą.

http://www.dogomania.pl/threads/174224-Amstaff-czy-ktos-go-nie-szuka

Posted

Witam i cieszę sie ogromnie:)
Wiem, ze Izabelka przelała już zwrot mojej wpłaty - przeznaczam ja na Frania, bidula ze skręcona głową, gdyż jedzie do ekskluzywnej kliniki (cenowo), bo w tym okresie w innych placówkach sa braki w specjalistach.
Zamelduję, jak pieniązki się zaksięgują - dzięki!

Posted

izabelka_70 napisał(a):
ja podzielę kasę na kilka potrzebujących....Fundacja Ast -50 zł(na kogo wpłacić?) 50 zł na BB, 50 zł na staruszka ze skręconą głową...

Tak, podziel pieniadze na tych, ktorym im brakuje.

Posted

kopiuję z e-beagle

Bandzio tylko pierwszą noc spał zemną a teraz upodobał sobie mojego małego i gdy tylko się położymy to on wchodzi do łóżka małemu ale nam to nie przeszkadza ,jak siedzimy a dzieci spią to BANDZIO leży koło łóżka małego . powiem szczerze że dzieci też się przywiązały bo gdy tylko otworzą oczy to zaraz go wołają i już jest wesoło BANDZIO liże i się łasi a dzieci się śmieją to jest wspaniały widok żadne pieniądze świata nie wynagrodzą tego widoku aż dech zapiera z radości i łzy się kręcą w oku pozdrawiam szczerze dała bym gdybym tylko wiedziała jak to się robi ale obiecuję ze dojdę do tego to dam zdjęcia BANDZIA

chyba mamy szczęśliwe zakończenie :-)