lilith27 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 no ja powiem co mam taić był w sprawie dorki telefon, niezmiernie obiecujący jednak w ostniej chwili pani uznała, że dorka jej się nie podoba pragnę dodać, że ona fotkach tak dziwnie wygląda ale w realu to ładne zwierze taka maleńka tylko na rączkach ją nosić Quote
AnnaA Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Co za pani. Najpierw dzwoni a pózniej mówi, że Dorka jej się nie podoba. Ale to nic, napewno znajdzie się w końcu jej domek. Nie wiem dlaczego mój wpis sie zdublował. Teraz się przyznam, w Sylwestra, jak wynosiłam psom dużym michy, Dora podbiegła i podcięła mi nogi. U mnie na tarasie w zimie jest gorzej jak na lodowisku. Dzięki Bogu tylko się troszkę potłukłam, ale zła byłam jak osa. Dorce nic sie nie stało. Ucierpiało natomiast jedzonko, które psy zbierały po całym ogrodzie, bo sie mocno rozsypało. Quote
AnnaA Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Co za pani. Najpierw dzwoni a pózniej mówi, że Dorka jej się nie podoba. Ale to nic, napewno znajdzie się w końcu jej domek. Nie wiem dlaczego mój wpis sie zdublował. Teraz się przyznam, w Sylwestra, jak wynosiłam psom dużym michy, Dora podbiegła i podcięła mi nogi. U mnie na tarasie w zimie jest gorzej jak na lodowisku. Dzięki Bogu tylko się troszkę potłukłam, ale zła byłam jak osa. Dorce nic sie nie stało. Ucierpiało natomiast jedzonko, które psy zbierały po całym ogrodzie, bo sie mocno rozsypało. Quote
tula Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dziewczyny jak bedziecie mogły to może zróbcie Dorci zdjęcia, na których widać ze jest malutka, więc moze na rękach i jak stoi lub siedzi przy człowieku. Quote
Monday Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 hm...ludzie wręcz kochają małe pieski...tak sądzę te ostatnie z Korą są śliczne...i na nich widać, że Kora to spory pies, a Dorka taka mała Quote
tula Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Chciałabym zapytać do kogo jest nr kontaktowy podany na pierwszej stronie? Quote
Monday Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Mógłby ktoś wreszcie w sprawie Dory się odezwać. Taka mała słodka psinka.... Quote
lilith27 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 na real jest wspanialsza niż na fotkach!!!!!!!!!!! Quote
anhata Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No właśnie nikt nie dzwoni.....żadnego obcego num eru na komórce.... Quote
anhata Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dorcia w górę....ty też znajdziesz domek ! Quote
tula Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dodałam wyróżnione ogłoszenie Dorci ze zdjęciem w Ofercie, ukaże się w piątek. Quote
Monday Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Podmieniłam Dorce zdjęcia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=867622399 Quote
lilith27 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 no żeby się nie opatrzyło ludzikom na allegro pieknie dziękujemy monday Quote
anhata Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dorcia jest podobna do Kikuni....znajdzie domek :) Quote
Monday Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Kurcze...jeszcze nikt po nią nie dzwonił ? Quote
lilith27 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Pan z warszawy rozważa możliwość adopcji doreczki ale wolałby jednak mniejszego pieska ma pekinczyka, i chciały coś równie niskiego....... powiedział, że musi się powaznie zastanowic Quote
Recommended Posts