Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

no ja powiem co mam taić
był w sprawie dorki telefon, niezmiernie obiecujący
jednak w ostniej chwili pani uznała, że dorka jej się nie podoba

pragnę dodać, że ona fotkach tak dziwnie wygląda
ale w realu to ładne zwierze
taka maleńka tylko na rączkach ją nosić

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co za pani. Najpierw dzwoni a pózniej mówi, że Dorka jej się nie podoba. Ale to nic, napewno znajdzie się w końcu jej domek. Nie wiem dlaczego mój wpis sie zdublował. Teraz się przyznam, w Sylwestra, jak wynosiłam psom dużym michy, Dora podbiegła i podcięła mi nogi. U mnie na tarasie w zimie jest gorzej jak na lodowisku. Dzięki Bogu tylko się troszkę potłukłam, ale zła byłam jak osa. Dorce nic sie nie stało. Ucierpiało natomiast jedzonko, które psy zbierały po całym ogrodzie, bo sie mocno rozsypało.

Posted

Co za pani. Najpierw dzwoni a pózniej mówi, że Dorka jej się nie podoba. Ale to nic, napewno znajdzie się w końcu jej domek. Nie wiem dlaczego mój wpis sie zdublował. Teraz się przyznam, w Sylwestra, jak wynosiłam psom dużym michy, Dora podbiegła i podcięła mi nogi. U mnie na tarasie w zimie jest gorzej jak na lodowisku. Dzięki Bogu tylko się troszkę potłukłam, ale zła byłam jak osa. Dorce nic sie nie stało. Ucierpiało natomiast jedzonko, które psy zbierały po całym ogrodzie, bo sie mocno rozsypało.

Posted

Dziewczyny jak bedziecie mogły to może zróbcie Dorci zdjęcia, na których widać ze jest malutka, więc moze na rękach i jak stoi lub siedzi przy człowieku.

Posted

Pan z warszawy rozważa możliwość adopcji doreczki
ale wolałby jednak mniejszego pieska
ma pekinczyka, i chciały coś równie niskiego.......

powiedział, że musi się powaznie zastanowic