gonia66 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 CZarodziejko, dziekuję , że jesteś:) Chcę napisać, że Swiat nie straci darczyńcow, jeśli tylko xmatrix zaakceptuje ich (nasza) wolę. Darczyńcy wypowiedzieli sie tu w wiekszosci- kto , jak będzie wpłacał pieniązki. JA, jak kazdego meisica- bede wysylala pieniazki od darczyncow, ktorzy wyrazili wolę wplacania , tak, jak od początku- czyli do mnie, bede tez wysylala brakujaca kwote deklaracji (30 zł) zgromadzoną z jednorazowych wpłat od darczyńców , dopoki sie owa zgormadzona kwota nie skonczy.Bede je wysylala na podane na watku konto xmatrix. Jesli Swiatus bedzie mial potrzeby wykraczające poza uzgodnioną comiesieczną kwote-250zł, i na watku bedzie o tym napisane-rowniez ta kwota jest do dyspozycji Dziadziusia i tylko jego. TO zostalo napisane przez darczyncow na watku oficjalnie, mam rowniez upowaznienia na PW. Reszta darczyncow wplaca do xmatrix i ich pieniazki (140 zł) wraz z kwota plynaca ode mnie (80 zł od darczyńców + 30 zł z wpłat jednorazowych), bedzie w sumie dawalo 250 zł. Xmatrix sama zadecydowala o przejęciu darczyńcow, nie wszyscy jednak wyrazili na to zgodę i ochote, a mamy przeciez do tego zupelne prawo, w zwiazku z tym jest tak i tak musi zostac.NAjwazniejsze, zeby Swiatuś mial pieniazki- i poki co ma,od początku to ja dbałam o to, aby nigdy nie zabrakło mu na nic.. mam nadzieje, ze poki żył będzie-nie zabraknie mu na nic dalej:) Quote
marysia55 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witam Światka i jego fanklub. Nie było mnie na Dogo chyba z 2 tyg. Widzę, że mam dużo lektury do nadrobienia. Jednak chyba sobie 'odpuszczę' czytanie, ponieważ jeżeli wsteczne strony zawierają taką samą treść jak ostatnie posty to znaczy, że sprawa tkwi w tym samym miejscu kiedy ostatni raz tutaj byłam. Szkoda, na prawdę szkoda że granie na ludzkim emocjach przybiera taką formę, że potrzeba własnego masochizmu jest ważniejsza niż dobro starego, 'pokaleczonego przez życie' psa, że udowadnianie słuszności swoich racji jest wartością nadrzędną. Nie temu ma służyć ten portal. Własny autorytet na Dogo wypracowujemy sobie swoimi działaniem na rzecz psów, ale także swoimi postami. Uwierzcie mi, że życie samo w sobie niesie tyle prawdziwych problemów, że stwarzanie ich dla zaspokojenie własnego 'ego' jest nieprzyzwoite. Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Rozliczenie finansów od dnia 30.07.2010 r. STAN FINANSÓW OD DARCZYŃCÓW JEDNORAZOWYCH (zapasu na dopełnienie deklaracji stałych) na dzień. 30.07- 329 zł 10.08.2010- wpłata jednorazowa od Anioła- 15 zl- dziękujemy:loveu: STAN "ZAPASU" na dzień 30.08- 344 zł:) WPŁATY DARCZYŃCÓW- sierpień: 2.08- Bjuta- 10 zł 2.08- xmatrix- 10 zł (zaległa) 2.08- Lidan- 10 zł 5.08- xmatrix- 10 zł 9.08- agata51- 10 zł 10.08- gonia66- 5 zł 12.08- merry- 20 zł (wpłata na dwa kolejne miesiace) 18.08- eski- 10 zł 24.08- avii- 20 zł 30.08- margoth- 5 zł BArdzo serdecznie dziękuje wszystkim darczyńcow za pomoc w polepszeniu warunków życia i zdrowia naszego KOchanego Dziadziusia:loveu: ŁĄCZNE WPŁATY OD DARCZYŃCÓW NA M-C WRZESIEŃ WYNOSZĄ: 110 ZŁ (w tym 10 zł od cioteczki merry przechodzi na kolejny miesiac) STAN KONTA ŚWIATUSIA NA DZIEŃ 30.08.2010 WYNOSI: 344 zł(zapas)+110 zł (wpłaty darczyńców)= łącznie 454 zł W dniu dzisiejszym na konto Swiatusia wysylam 100 zł z wpłat miesięcznych od wymienionych wyżej darczyńców + 10 zł ze zgromadzonego zapasu , do dopełnienia ustalonych przez xmatrix 250 zł-( koszta utrzymania i leczenia Swiatusia w DT- deklaracje ze strony pierwszej wynosza 140 zł) NA MOIM KONCIE POZOSTAJE KWOTA 334 ZŁ od darczyńców jednorazowych (zapasu)+ 10 zł- deklaracja przeniesiona na kolejny miesiac od cioteczki merry:) W imieniu darczyńców proszę o mizianka dla Swiatusia:lol: Quote
gonia66 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Przyszła dziś deklaracja od cioteczki Bjutki dla Swiatusia- 10 zł:) Bardzo dziękujemy za wsparcie dla Dziadziusia:):) A Dziadziusia pozdarwiamy i czekamy na obiecane wiadomości po odbytej wizycie Swiatusia u weterynarza. Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 NIkt tu nie zagląda..informacji obiecanej po wizycie u weta równiez nie widać..no nic..czekamy dalej. DOstałam PW od pewnego darczyńcy, ktory zwrócił mi uwage, zreszta słuszna, ze w tym miesiacu zostało wysłane do Ivette o 50 zl za dużo, ponieważ w rozliczeniu, ktore zrobiła xmatrix, nie jest uwzgledniona wpłata cioteczki malibo-57, ktora wysyla bezpośrednio na konto Ivette swoje pieniązki- własnie 50 zł. Dlatego ustalone bylo, ze wysylamy do Ivette o ta kwote mniej- czyli o 50zł. W tym miesiacu (wrzesnien), xmatrix wysłała jednak 250 zł+ 50 zł wysłała malibo57 , co oznacza, ze jest nadpłata, chyba, ze owa nadwyzka wynikła z aktualnych potrzeb Swiata, o ktorych nie zostalismy poinformowani. Jesli rzeczywiscie taka byla potrzeba- czyli nie 250 zł a 300zł, to jak najbardziej-ok i prosimy o ifno co to za potrzeba (ineresuje nas wszystko, co dzieje się z dziadziusiem). Jesli to jednak byla pomyłka i wpłacono za duzo o ową kwote, znaczyłoby, ze mamy nadpłate na następny miesiac:roll: i w przyszłym miesiacu wysylamy nie 200 (+50 zł malibo bezpośrednio do Ivette) a wysylamy 150 zł+ 50 nadpłata+ 50 malibo=250 zł:) Prosze więc o informację- dziekuję To jest rozliczenie z pierwszej stronki: [COLOR=darkred][U][B]Sierpień 2010 r.[/B][/U][/COLOR] [LEFT][B]Wpłaty:[/B] 10.08 Bjuta 10 zł/m-c (120 zł zapłacone za rok z góry) 12.08 Cajus JB 120 zł (za zaległe m-ce do sierpnia 2010) 16.08 czerda 100 zł (po 20 zł za nast 5 m-cy) 17.08 malicja 5 zł 25.08 xmartix (jednorazowa od znajomej) 110 zł 31.08 gonia66 110 zł (rozliczenie goni66 w poście nr 4110) [B]Wydatki:[/B] [B]26.08 - 250 zł na potrzeby dla Świata[/B] [/LEFT] Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 I jeszcze jedna informacja- osobno, zeby nie mieszac tresci:) Doszła dla Swiatusia wpłata od cioteczki agata51- 10 zł , bardzo dziękuję w imieniu Dziadziusia i swoim, dopisuję również do stanu skarpetki Swiatusia moja stała deklaracje-5 zł:) Quote
xmartix Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 To jest rozliczenie z pierwszej strony: Sierpień 2010 r. Wpłaty: 10.08 Bjuta 10 zł/m-c (120 zł zapłacone za rok z góry) 12.08 Cajus JB 120 zł (za zaległe m-ce do sierpnia 2010) 16.08 czerda 100 zł (po 20 zł za nast 5 m-cy) 17.08 malicja 5 zł 25.08 xmartix (jednorazowa od znajomej) 110 zł 31.08 gonia66 110 zł (rozliczenie goni66 w poście nr 4110) 31.08 wojtuś 20 zł Wydatki: 26.08 - 250 zł na potrzeby dla Świata (w tym wpłata 50 zł od malibo) Wrzesień 2010 r. Wpłaty: 01.09 xmartix 10 zł 05.09 demi 5 zł 05.09 malibo 50 zł STAN KONTA PSA ŚWIATA: (269 zł u goni66 - GONIA CZEKAMY) + 400 zł Doszły wpłaty od: wojtusia 20 zł, demi 5 zł :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy, i dopisana została moja deklaracja 10 zł. W rozliczeniu nie ma pomyłki ani nadpłaty. Prowadzę finanse Światusia i pieniądze w kwocie 250 zł za miesiąc wrzesień wysłałam tak, jak zostało to ustalone, zgodnie z wolą i życzeniem darczyńców. Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 xmartix napisał(a): W rozliczeniu nie ma pomyłki ani nadpłaty. Prowadzę finanse Światusia i pieniądze w kwocie 250 zł za miesiąc wrzesień wysłałam tak, jak zostało to ustalone, zgodnie z wolą i życzeniem darczyńców. NO tak wiem Marta ile wyslalas, ale do Ivette wplaca 50 zl bezposrednio malibo57, wiec skoro wyslalas 250 zl, to Ivette dostala w tym miesiacu nie 250 a 300 zl a ustalone jest z darczyncami (z nami wszystkimi znaczy), ze dla Ivette wysylamy miesiecznie 250 zl nie 300- sama wyliczylas i zapisalas oficjalnie taka kwote, wiec skoro nie bylo dodatkowych potrzeb dla Swiatusia, wykazanych na watku, w tym miesiacu Ivette dostala za duzo o 50 zł. Ustalone bylo na watku, ze do Ivette wysylamy o ta kwote malibo-czyli 50 zł mniej- a skoro tak, to mialas wyslac 200 zł. To, ze prowadzisz finanse Swiatusia nie oznacza przeciez, ze mozesz sobie robic co chcesz i jak chcesz z pieniazkami, bez uzgadniania tego z darczyncami na watku. Jesli w tym miesiacu rzeczywiscie potrzebna byla dla Swiatusia kwota 300 zł, nie 250 (bo taka w sumie otrzymala Ivette), to prosze nam po prostu napisac dlaczego i na co poszlo wiecej pieniazkow...Tak zawsze bylo na dogo i z tego, co mi wiadomo, tak jest wszedzie, gdzie operuje się nie swoimi pieniazkami:) Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 xmartix napisał(a):To jest rozliczenie z pierwszej strony: Sierpień 2010 r. Wpłaty: 10.08 Bjuta 10 zł/m-c (120 zł zapłacone za rok z góry) 12.08 Cajus JB 120 zł (za zaległe m-ce do sierpnia 2010) 16.08 czerda 100 zł (po 20 zł za nast 5 m-cy) 17.08 malicja 5 zł 25.08 xmartix (jednorazowa od znajomej) 110 zł 31.08 gonia66 110 zł (rozliczenie goni66 w poście nr 4110) Wydatki: 26.08 - 250 zł na potrzeby dla Świata Wrzesień 2010 r. Wpłaty: 01.09 xmartix 10 zł 05.09 demi 5 zł 05.09 wojtus 20 zł STAN KONTA PSA ŚWIATA: (269 zł u goni66 - GONIA CZEKAMY)[B] + 350 zł WKradł sie znaczny błąd- u goni, w skarpecie Swiatusia jest duzo wieksza kwota: 334zł (zapas)+ 35 zł wpływ od darczyncow z deklaracji stalych= razem na dzis w skarpecie mamy 369 zł:):) Proszę o korekte- dziękuje serdecznie:) A Swiatusia pozdarwiam serdecznie i miziam za uszkiem:) Czekamy na obiecane wieści od weta- chyba juz chłopak jest po wizycie:) Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 gonia66 napisał(a):NO tak wiem Marta ile wyslalas, ale do Ivette wplaca 50 zl bezposrednio malibo57, wiec skoro wyslalas 250 zl, to Ivette dostala w tym miesiacu nie 250 a 300 zl a ustalone jest z darczyncami (z nami wszystkimi znaczy), ze dla Ivette wysylamy miesiecznie 250 zl nie 300- sama wyliczylas i zapisalas oficjalnie taka kwote, wiec skoro nie bylo dodatkowych potrzeb dla Swiatusia, wykazanych na watku, w tym miesiacu Ivette dostala za duzo o 50 zł. Ustalone bylo na watku, ze do Ivette wysylamy o ta kwote malibo-czyli 50 zł mniej- a skoro tak, to mialas wyslac 200 zł. To, ze prowadzisz finanse Swiatusia nie oznacza przeciez, ze mozesz sobie robic co chcesz i jak chcesz z pieniazkami, bez uzgadniania tego z darczyncami na watku. Jesli w tym miesiacu rzeczywiscie potrzebna byla dla Swiatusia kwota 300 zł, nie 250 (bo taka w sumie otrzymala Ivette), to prosze nam po prostu napisac dlaczego i na co poszlo wiecej pieniazkow...Tak zawsze bylo na dogo i z tego, co mi wiadomo, tak jest wszedzie, gdzie operuje się nie swoimi pieniazkami:) Tu wklejam Twoje Marta w zasadzie ustalenia, zeby nie było, ze coś zmyśliłam:) (choć to i tak nie ja na to zwróciłam uwagę, ale zostalam poproszona o przypomnienie i ewentualną korektę;):D) gonia66 napisał(a): Stan konta naszego dziadziusia wynosi na dziś 475 zł <jupi><jupi><jupi>:):):) Jutro skarpetka chłopaka "stopnieje" o 245 zł, które wyslę dla Swiatusia na comiesięczne wydatki:):) xmartix napisał(a): jeszcze uściślę kwestię co m-cznej kwoty, trzeba od niej odjąć 50 zł które malibo będzie osobiście wpłacać na moje konto, a ja przekazywać będę to na nowe konto Ivette 242,50 zł - 50 zł = 192,50 zł i tę kwotę Gonia będziesz przelewać do mnie, a ja do Ivette + 50 zł czyli 242,50 czyli tyle ile potrzebuje Świat co m-c gonia66 napisał(a):NO ok,racja z tą kwotą- rozmawialam o tym z Malibo i mnie się "zapomniało", na szczęście czuwasz;) Jeszcz tylko drobne sprostowanie:) Gonia (malibo) wyraźnie napisała, że tą kwotę 50 zł będzie wysyłała tylko na konto Ivette. Wczoraj z Nią rozmawialam i tak właśnie ustałiła, dziś potwierdziła. (nie ma czasu wejść na wątek, powiedziałam Jej , że ja sprostuję Twój post:)). CZyli na maj wysyłam na Twoje konto kwotę 193 zł:) Po Twoich Mara ustaleniach przesyłałam do Ciebie, a Ty z kolei do Ivette, kwote 193 zł, reszta, do kwoty 243 zł(jeszcze wówczas ustalonej) wpływała bezposrednio na konto Ivette:)Niedawno kwota na potrzeby Swiatusia została zaokrąglona do 250 z, z czego 50 zł wpływa od maliboł:) Jesli zmieniło sie coś w kwestii wysylanych pieniazkow(i ustalonej kwoty), proszę bardzo o sprostowanie na watku i od razu o poprawienie w pierwszym poście kwoty, jaka rzeczywiscie wysylamy na potrzeby Swiatusia:) Dziękuje od razu i przy okazji pozdrawiam Swiatusia oraz dziękuję bardzo za pamięc i wpłaty oraz za cierpliwosc, wszystkim darczyńcom chłopaka, dzieki ktorym dziadzius ma wszystko, co jest mu potrzebne do szcześliwego i godnego życia:):) Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Sierpień 2010 r. Wpłaty: 10.08 Bjuta 10 zł/m-c (120 zł zapłacone za rok z góry) 12.08 Cajus JB 120 zł (za zaległe m-ce do sierpnia 2010) 16.08 czerda 100 zł (po 20 zł za nast 5 m-cy) 17.08 malicja 5 zł 25.08 xmartix (jednorazowa od znajomej) 110 zł 31.08 gonia66 110 zł (rozliczenie goni66 w poście nr 4110) 31.08 wojtuś 20 zł Wydatki: 26.08 - 250 zł napotrzeby dla Świata (w tym wpłata 50 zł od malibo) Wrzesień 2010 r. Wpłaty: 01.09 xmartix 10 zł 05.09 demi 5 zł 05.09 malibo 50 zł Wydatki: STAN KONTA PSA ŚWIATA: (269 zł u goni66 - GONIA CZEKAMY) + 400 zł OOOOOOOOOO..jak ślicznie:) Juz widze korektę i zwiekszony stan konta u xmatrix o 50 zł:)Jeszcze tylko moj stan skarpety nie został poprawiony-(nie 269 a 369 zł:loveu::loveu::loveu:) a szkoda, bo to cała stówka więcej dla naszego Dziadzia, ale co się odwlecze, to nie uciecze, pieniązki są i nie przepadną:);) Oczywiscie brakującą kwote 110 zł-(80 zł od darczyńców+40 zł z zapasu) wysylam, zgodnie z wolą darczyńców, pod koniec każdego miesiąca:lol: Czyli wszystko sie teraz zgadza i kwota na wydatki Swiatusia nie ulegla jak widze zmianie, czyli wszystko po staremu:):)Cieszę się :roll: Bardzo dziękuję za dokonanie korekty i w razie, gdyby wydatki Swiata mialy ulec zmianie (zwiększeniu),bardzo prosze o informację na wątku, pieniązki z zapasu w Jego skarpecie sa oczywiscie do dyspozycji:roll: Quote
gonia66 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Melduję poslusznie i z radoscią, ze wpłynęła kaska od cioteczki Eski dla Swiatusia- 10 zł:):) BArdzo dziękujemy za wpłatę i pamięc o dziadziusiu:):) Prosimy równiez o nowe wiadomości z domku, minely juz ponad 2 tygodnie od ostatnich wieści(25.08), poza tym przypominam tez xmatrix, że zgodnie z zapowiedzia, Swiatus mial iśc do weta zbadac serduszko...czekamy ciągle na wieści odnośnie tej wizyty, bo zapewne sie odbyla,zresztą jak chyba każdego miesiaca:) TA ostatnia miala jednak diagnozowac serduszko- a to dośc istotne wiadomości..prosimy więc o relację z tego spotkania:) xmartix napisał(a): Wkrótce Światuś wybiera się do Pana Doktora na wizytę kontrolną i zbadanie serduszka, to będzie coś więcej wiadomo o jego zdrówku. Poza tym stan zdrowia Dziadziusia bez zmian, jest dokładnie tak jak miesiąc wcześniej i to jest cudowna wiadomość :multi: Bardzo bym chciała napisać jakieś nowe, pomyślne wiadomości, ale niestety cioteczki nie ma na to szans. Nie mogę niestety napisać, że Światuś ma mniejsze problemy z nóżkami albo czuje się zdecydowanie lepiej. I tak już będzie - spokojnie, ze staruszkiem nic się nie dzieje, jest po prostu chory ..... na starość. Bardzo żle znosił upały - dlatego teraz lekarz go osłucha i będzie wiadomo, czy troszkę słabsza praca serduszka podczas ostatniej wizyty to był tylko skutek wysokich temperatur. Miejmy nadzieję, że tak. TO wiadomośc z 18.08...:( Mimo, iz nie pisze tu juz w zasadzie prawie nikt...nie oznacza to, ze zapomnielismy o Swiatusiu- kochamy Go ciągle tak samo i ciagle tak samo sie o Niego martwimy... Quote
xmartix Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [FONT=Verdana]Wizyta u pana doktora mocno się opóźniła z powodu wakacji (oczywiście wakacji weta, nie Światusia). Serduszko Dziadziusia trochę lepiej, więc jednak to upały tak go wymęczyły. Niestety nie zmienia to faktu, że psiak ma już 17 lat ….. Poza tym na temat zdrowia Światusia nie ma żadnych nowych wieści, co ogromnie mnie cieszy – jest tak samo jak miesiąc temu, jak dwa miesiące temu i wcześniej. Bardzo bym chciała, żebym mogła to pisać jeszcze przez wiele miesięcy, a najlepiej lat. I mam nadzieję, że jeszcze bardzo, bardzo długo nie będzie żadnych nowych, innych informacji o zdrowiu staruszka. Wszyscy zdajemy sobie sprawę, że na polepszenie stanu zdrowia w jego wieku nie ma szans. Niestety zbliża się jesień i zima – najgorszy czas dla takich staruszków, więc trzymam kciuki za Światusia i życzę mu, żeby chore łapki jak najmniej dokuczały Dziadziusiowi w deszczowe dni. Zdjęcia Światusia oczywiście będą w ciągu kilku dni, jak tylko pozałatwiam najpilniejsze „psie sprawy” - niestety nie wszystkie psiaki mają tyle szczęścia co Światuś.[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] [/FONT] Quote
gonia66 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Dobrze, ze z serduszkiem Swiatusia jest w miare dobrze, to ważne.... Skoro zdrowie sie nie zmienia- a nie jest źle, to teraz czekamy na zdjęcia i na jakies wieści, tym razem z zycia codziennego Dziadziusia.A Swiatusia miziam tradycyjnie tam, gdzie lubi najbardziej:) Quote
xmartix Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 doszły wpłaty od malicji 5 zł i Cajusa 20 zł, Światuś bardzo dziękuje :) i pozdrawia serdecznie :loveu: Quote
xmartix Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [FONT=Verdana]Dzień dobry! U Światusia zdrówko na szczęście bez większych zmian. Bardzo dbam o jego serduszko - regularnie podaję leki, a o stare, schorowane łapki Światuś też pomaga mi dbać - stara się ich nie przemęczać za bardzo - zwłaszcza jak pada deszcz szybko ucieka do domu :lol: Światuś jest pieskiem o pogodnej naturze. Jako Dziadeczek nie może już zbyt energicznie tego okazywać, ale jednak w jego nieporadności da się dostrzec nie tylko jego emocje, ale przy okazji mnóstwo przekomicznych zachowań. Świat w zasadzie nie szczeka. Jest głuchy, stąd odgłosy z otoczenia nie prowokują go do tego. Jednak kiedy noskiem poczuje obecność kogoś, kogo chce powitać, to jego reakcja wygląda tak : Świat niucha noskiem. Ociera wilgotny nosek o nogę osoby. Robi lekki przysiad na tylnych łapkach i jakby w zwolnionym tempie podskok z jednoczesnym wydaniem skrzekliwego głosiku, który ma być namiastką głośnego szczeknięcia.Ta scenka, powtórzona kilka razy zwykle wszystkich obserwujących doprowadza do serdecznego śmiechu, bo wygląda to tak, jakby każdy detal tej skomplikowanej dla Świata czynności odbywał się w zwolnionym tempie i każdy osobno. Świat jednak jest wyraźnie zdziwiony sam swoim zachowaniem i dzielnością. Widać, że jest z siebie dumny i głaskanie, jakie go w takich chwilach spotyka chyba traktuje jako dodatkowy przywilej dla głaskającego od niego, a nie odwrotnie. No cóż? Ten wyjątkowy psiak ma charakterek i pokazuje to cały czas :) ivette3 [/FONT] Quote
gonia66 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 SUper zdjęcia, Swiatuś jak zwykle piekny i najważniejsze, ze zdrowy i szczesliwy:) Dziękujemy za zdjęcia i informacje:) Quote
wojtuś Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dzięki za tak urzekający opis "postepowań" Światusia i zdjęcia:) Quote
danka4u1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Opis zachowań Światunia tak plastyczny, że rozglądałam się wokól, czy nie ma go gdzieś koło mnie. Kochana malizna i dzielny dziadeczek. Zdjęcia pokazują nam, że Świat chyba został zamieniony podczas pobytu u ivette na jakiegoś młodzika o bujnej sierści, wyczesanej, zadbanej. Gdzie ta bida z pierwszych postów wątku. Dziękujemy za wszystko; pozdrawiam Świata- głównego bohatera wątku- i jego Panią. Quote
demi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 no i bardzo fajnie ma Światuś, super! Dobrze Marcia że go wyjęłaś z tego schronu, bo biedaczek nie wiadomo jakby skończył, a tak to ma wspaniałe życie u Ivette3 :) Quote
xmartix Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Wrzesień 2010 r. Wpłaty: 01.09 xmartix 10 zł 05.09 demi 5 zł 05.09 malibo 50 zł 15.09 malicja 5 zł 17.09 Cajus 20 zł Wydatki: STAN KONTA PSA ŚWIATA: (269 zł u goni66 - GONIA CZEKAMY) gonia66 napisał(a):Wiem, wiem majku, dzieki:):)..tu dużo więcej osob pamieta, zaglada i czeka niecierpliwie..podglądaja- choc nie ma czego oglądać..nie piszą...wiadomo wszem i wobec dlaczego...ale niestety są tez tacy,ktorzy od kilku tygodni juz tu nawet nie zagladają- wyrzucili watek z subskrybcji:(Trudno chyba się dziwić...o wieści na temat Swiatusia proszą juz tylko na PW...:(No coż..zycie...:( a dziwisz sę gonia66 że nie mają ochoty tu wchodzić? Bardzo Cię proszę, żebyś przestała pisać takie teksty - to wątek Światusia - bardzo Cię proszę nie psuj atmosfery takimi wpisami. Piszesz, że nie ma czego oglądać... No cóż. Bardzo mi przykro, że tak uważasz. Ale na szczęście nie wszyscy tak myślą, więc bardzo proszę przestań pisać w liczbie mnogiej, bo oprócz Ciebie nikt nic takiego nie napisał. I jeszcze jedno - uważam, że dla dobra Światusia będzie najlepiej, jak wszystko wróci do "normalności", o co bardzo wszystkich proszę. Dlatego gonia66 po raz kolejny proszę, żebyś przestała zbierać pieniądze na Światusia, bo to ja zajmuję się jego finansami. A darczyńców bardzo proszę o wpłaty na moje konto :) Quote
majku33krakow Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jak by ivette3 zaczeła tu pisac było by cudownie. Quote
gonia66 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 xmartix napisał(a):[COLOR=darkred][U] [B]STAN KONTA PSA ŚWIATA: (269 zł u goni66 - GONIA CZEKAMY) a dziwisz sę gonia66 że nie mają ochoty tu wchodzić? Bardzo Cię proszę, żebyś przestała pisać takie teksty - to wątek Światusia - bardzo Cię proszę nie psuj atmosfery takimi wpisami. Piszesz, że nie ma czego oglądać... No cóż. Bardzo mi przykro, że tak uważasz. Ale na szczęście nie wszyscy tak myślą, więc bardzo proszę przestań pisać w liczbie mnogiej, bo oprócz Ciebie nikt nic takiego nie napisał. I jeszcze jedno - uważam, że dla dobra Światusia będzie najlepiej, jak wszystko wróci do "normalności", o co bardzo wszystkich proszę. Dlatego gonia66 po raz kolejny proszę, żebyś przestała zbierać pieniądze na Światusia, bo to ja zajmuję się jego finansami. A darczyńców bardzo proszę o wpłaty na moje konto :)OJ Marta,ZNowu zaczynasz..??Zyc nie mozesz bez dymu..??? Siedzialas cicho...wkleilas zdjecia, zrobilo sie milo..a Ty od nowa.. Kwestie finansowe sa juz chyba zaltwione- wiec do nich nie wracaj, chybaz e znow chcesz walkowac temat... Pewnie ze sie nie dziwie, ze nikogo nie ma na wątku...kiedy pojawily sie informacje- ludzie weszli...a wczesniej nie bylo po co i o tym pisalam...a dzis jako pierwszza, gdybym znow byla niewidzialna, za zdjecia podziekowalam...Kiedy jest co oglądać- ogladam i ja i inni...to chyba proste... I jeszcze jedno- NA KONIE GONI W SKARPECIE JEST 369 ZŁ nie 269zł:) TO róznica sporawa jak widać:) Quote
Recommended Posts