Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Greven']Jego podobizna na avatarze kojarzy mi się z filmem Avatar... Bruno, wybacz ;)[/QUOTE]
W banerku? Bo w awatarze mam Huga.

Tak czy inaczej- przestań się czepiać :mad:. Twoja Łapa w czapce Mikołaja wygląda tak, że nie byłam w stanie napisać niczego mądrego w komentarzu- mowę i pismo mi odjęło:evil_lol: (a to naprawdę rzadko się zdarza).

Już nikt się nie interesuje Brunem:shake:, muszę napisac, że oddaję do schroniska w tytule to ludziska przyjdą:diabloti:

Posted

No co Ty, ja się interesuję. Choć fakt, że nieco bardziej Hugiem :diabloti:

Też porobiłam ogłoszenia, 17 portali (sprawdzałam, innych Brunowych tam nie było).
I w końcu się zmuszę do tego bazarku.
Jak (nie) stoisz z finansami w związku z Brunem?

Posted

Mam do spłaty kartę kredytową, którą płaciłam rachunek w lecznicy. Poza tym nie ma problemu, więc spoko ;)

Bardzo dziękuję za ogłoszenia, patrz jaki zastój. Taka fajna rodzinka mi się marzy, miłośnicy psów z drugim do towarzystwa. Hm....

Gusia, nikt od Ciebie nie jedzie przypadkiem do Poznania? Kurde, nie mogę Migoty wysłać. Zwrot kasy za paliwo.

Posted

[quote name='gusia0106']No co Ty, ja się interesuję. Choć fakt, że nieco bardziej Hugiem :diabloti:

Też porobiłam ogłoszenia, 17 portali (sprawdzałam, innych Brunowych tam nie było).
I w końcu się zmuszę do tego bazarku.
Jak (nie) stoisz z finansami w związku z Brunem?[/QUOTE]

co bedzie na brunowym bazarku?
bo jak ksiazki to ja moge sie z kilkoma swoimi dołozyc

Posted

[quote name='3 x']co bedzie na brunowym bazarku?
bo jak ksiazki to ja moge sie z kilkoma swoimi dołozyc[/QUOTE]
Ja mogę książki wystawić, mam całe półki, masz fotki czy wolisz dać książki? dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='3 x']co bedzie na brunowym bazarku?
bo jak ksiazki to ja moge sie z kilkoma swoimi dołozyc[/QUOTE]

marlejowy kalendarz póki co, zestaw toreb i torebek i świecidełka póki co

Książki jak zwykle pójdą na Sarę i na Toscę, ale jeśli masz coś na zbyciu chętnie przyjmę na stan ;)

O, widzę, że Mysza też chętnie - więc luzik:)

Posted

Ty weź. Ja mam zapas tylko ja nienawidzę sprzedawać swoich książek, lubię mieć. Sprzedaję tylko takie, które są mało wartościowe wg mnie. Dziwna taka jestem. ;)

Na karcie ponad 600 ale zebrałam już ponad 400 także jestem kryta ;)
Wszystko jest w pierwszym poście.

Posted

to tak
z toreb i torebek to nie wiem co i jak mam, ale zerknę pod łózko bo i tak musze tam sprzatnac i zobacz co sie kryje w pudłach
świecidełek kilka mam wiec moge sie podzielic (sa to swiecidelka od teapot wiec cuda nieziemskie)
ksiazki mam sporo tylko to takie co na innych bazarkach wczesniej nie poszły ale moze coś nowego tez dogrzebie
moge podesłac zdjecia wraz z opisami tylko musze poczekac az Gremlin wróci dzisiaj bo zabrał aparat

bo ja tak sobie myslalam o wielgachnym bazarku ksiazkowym

kiedy planujecie bazarek ?
bo ja musze napierw troszkę mieszkanie ogarnac ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Ty weź. Ja mam zapas tylko ja nienawidzę sprzedawać swoich książek, lubię mieć. Sprzedaję tylko takie, które są mało wartościowe wg mnie. Dziwna taka jestem. ;)
[/QUOTE]
zapewniem cie ze nie dziwniejsza ode mnie :D
tez niektórych za cholerę nie sprzedam
rozstane sie za to takimi co uznaję za fajnie ale nie za tak fajne ze musze je miec u siebie na półce (btw teraz to juz w szuflaszie bo półek mam ograniczoną ilość i si enie mieszcza ;))

Posted

Ja porobię zaraz zdjęcia, mam też kilka z poprzedniego bazarku.
Ale ciężko z książkami, już wolę szmaty sprzedawać.

Ale mi dobrze, mam urlop, siedzę w piżamie na łóżku, psy śpią dookoła :loveu: ale lenistwo:evil_lol:
Czuję, że grypa mnie bierze ;)

Posted

mi sie jeszcze przypomniało ze mam w chlere płyt gazetowych z filmami tylko musze je przejrzec i tez moge uzuczyc na bazarek
sama teraz nic nie zrobie bo po nomym roku na zesłanie z firmy jade tylko nie wiem ile ono potrwa i czy bedzie dostep do netu wiec lepiej nie ryzykowac z bazarkami

ale postaram sie dzisiaj przejrzec co mam i bede sie dzielic
to ładnie się dzielić ;)

Posted

[quote name='3 x']mi sie jeszcze przypomniało ze mam w chlere płyt gazetowych z filmami tylko musze je przejrzec i tez moge uzuczyc na bazarek [/QUOTE]

Jeśli takie mogą być - to ja też chyba coś mam. Też mogę przejrzeć i przekazać na bazarek - sama nie dam rady zrobić.

Posted

[quote name='gusia0106']marlejowy kalendarz póki co, zestaw toreb i torebek i świecidełka póki co

Książki jak zwykle pójdą na Sarę i na Toscę, ale jeśli masz coś na zbyciu chętnie przyjmę na stan ;)

O, widzę, że Mysza też chętnie - więc luzik:)[/QUOTE]

Ja też mam torbę ciuchów, takich na teraz i chyba dwie torby. Dostałam do przekazania i chciałabym, żeby poszły na Bruna i może Karmelka Gusiu? Mogę podrzucić?

Posted

[quote name='Ewa Marta']Ja też mam torbę ciuchów, takich na teraz i chyba dwie torby. Dostałam do przekazania i chciałabym, żeby poszły na Bruna i może Karmelka Gusiu? Mogę podrzucić?[/QUOTE]

Oczywiście Kochana:) Zapraszamy:)

Posted

[quote name='mysza 1']W banerku? Bo w awatarze mam Huga.[/quote]
Przejęzyczenie - chodziło mi oczywiście o Bruna z bannerka ;)

[IMG]http://i600.photobucket.com/albums/tt85/corkalapa/BRUNO.jpg[/IMG] [IMG]http://i600.photobucket.com/albums/tt85/corkalapa/avatar.gif[/IMG]

[quote name='mysza 1'] Twoja Łapa w czapce Mikołaja wygląda tak, że nie byłam w stanie napisać niczego mądrego w komentarzu- mowę i pismo mi odjęło [/quote]
Jak na nią patrzę, to też z zachwytu nie mogę słowa wydusić :D

[QUOTE=mysza 1;13767687Już nikt się nie interesuje Brunem[/QUOTE]
Ja się interesuję! I dostaję za to O.P.R. :(

Posted

[quote name='Greven']Przejęzyczenie - chodziło mi oczywiście o Bruna z bannerka ;)

[IMG]http://i600.photobucket.com/albums/tt85/corkalapa/BRUNO.jpg[/IMG] [IMG]http://i600.photobucket.com/albums/tt85/corkalapa/avatar.gif[/IMG]
[/QUOTE]
Spadaj :diabloti:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Wiele osób się interesuje.....tylko przez te Święta takie zaległości się porobiły wszędzie....:(

Btw. czy mozna prosić o link do allegro Brunusia?[/QUOTE]

Bardzo proszę [url]http://www.allegro.pl/item865811231_bruno_9_miesieczny_w_typie_owczarka_szuka_domu.html[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Spadaj [/QUOTE]
Dobra, spadam :diabloti:

Właśnie gotuję kurczaka, wątróbki i ryż...
Ryżu oczywiście umiarkowanie, bo nie tylko Bruno nie lubi, jak mu się psuje posiłki.
Znaczy te moje gupie psy zjedzą wszystko i będą się cieszyć, ale ja muszę dbać o ich godność TTB :diabloti:

Posted

[quote name='mysza 1']Bardzo proszę [URL]http://www.allegro.pl/item865811231_bruno_9_miesieczny_w_typie_owczarka_szuka_domu.html[/URL][/QUOTE]

ups.....poleciałam cegiełki kupować guuuuupia.....

W takim razie coś tam przeleję chłopakowi, a link do allegro roześlę;)