Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
napisze,ale wieczorkiem,dobrze?

Ok. to czekamy do wieczorka :).
Napisz jaki to domek, jak się Pan dowiedział o piesku, jak Milki w domku się czuje.

Posted

Pan sie dowiedział o psie z ogłoszen.Długo gadalismy,chyba z 5 razy,mówiełam jakie moga byc kłpoty itd itd,w rezultacie zaproponowalam mu jednak wysterylizowana suke,bo w domu jest drugi pies.Zgodził sie ze mna,ale powiedział,ze dla Milkiego i tak bedzie szukał domu.Gdy odłozyłam słuchawke stwierdziłam,ze własnie zaprzepasciłam szansę dla Milkusia i jestem głupia :( W tym momencie zadzownił pan Oskar i mówi "ze on rozumie wszystkie minusy,ale ciagle uwaza,ze to pies dla nich" ."Wie Pan,ja także tak uważam".
Przyjechal pociagiem w -20 stopni.Okazlo sie,ze pociagi do Grudziądza z powodu zimna i awarii nie kursuja,wiec wrócił do Gdańska i dopiero z Gdańksa pojechal póżnym wieczorem do Grudziądza.
Ufff.cdn.

Posted

Pan sie dowiedział o psie z ogłoszen.Sam tez jest wolontariuszem,ale pomaga ludziom.Długo gadalismy,chyba z 5 razy,mówiłam jakie moga byc kłopoty itd itd,w rezultacie zaproponowalam mu jednak wysterylizowana suke,bo w domu jest drugi pies.Zgodził sie ze mna,ale powiedział,ze dla Milkiego i tak bedzie szukał domu.Gdy odłozyłam słuchawke stwierdziłam,ze własnie zaprzepasciłam szansę dla Milkusia i jestem głupia :( W tym momencie zadzwonił pan Oskar i mówi "ze on rozumie wszystkie minusy,ale ciagle uwaza,ze to pies dla nich" ."Wie Pan,ja także tak uważam".
Przyjechal pociagiem w -20 stopni.Okazalo sie,ze pociagi do Grudziądza z powodu zimna i awarii nie kursuja,wiec wrócił do Gdańska i dopiero z Gdańska pojechal póżnym wieczorem do Grudziądza.
Ufff.cdn.