Kana Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Oj oj trzymam kciukii za kundle i żeby nasze obawy byly niepotrzebne. Quote
pinkmoon Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Wyjaśniła się jedna tajemnica :D Thalię adoptowali państwo, którzy najpierw dzwonili o Silvę. Ale ponieważ wtedy Silva była zarezerwowana (teraz już nie jest, bo jej nie odebrali), Jola poleciła Thalię. Więc jeden z domków o których wspominała Anawa, to może być to. Kacper czuje się lepiej, jest na domowym tymczasie ale nie u Natalii, tylko u kolegi Adama (pracownika schroniska). Quote
Fiks Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 To dobrze, że Kacper lepiej się czuje, uff, uff Quote
sugarr Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 co za piękne psy :loveu: powinny się "rozchodzić jak świeże bułeczki"!! Quote
anawa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 sugarr napisał(a):co za piękne psy :loveu: powinny się "rozchodzić jak świeże bułeczki"!! Amen :)................. Quote
pinkmoon Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Jeśli sprawdzenie domku wypadnie pozytywnie, to wkrótce pożegnamy się z Silvą i Silverem, Thalia już pojechała, Kaja i Kacper - tu jeszcze nie wiadomo, ale jeśli Kacper wyzdrowieje, to też pojadą. No po prostu niedługo nie będzie w Dąbrówce owczarów, coś podobnego ;) Quote
pinkmoon Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Tak słyszałam, że pan którego będzie wizytować kierowniczka schroniska, chce wziąć je razem. Uprzedzając pytania, oba psy są po sterylkach i kastracji ;) Quote
anawa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Chyba zacznę wierzyć w Boga.............. (sorry za podtekst religijny) Quote
Fiks Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 pinkmoon napisał(a):(...)... No po prostu niedługo nie będzie w Dąbrówce owczarów, coś podobnego ;) A owczarka zwrócona z adopcji? Może dziś się nią zajmiemy? :) Żeby Anawa się nie nudziła? :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Słuchajcie, Silver pojechał. Silva nadal do adopcji. Kacper czuje się coraz lepiej. Nowa owczarka dostała imię Tosia, podobno jest super, Fiks z nią była i pokaże foty. Quote
Kana Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jak to Silver pojechal ? Czemu Silva zostala? ? O co kaman ? Quote
pinkmoon Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Pojechał do tego domu, który sprawdzała Natalia R. Było jakieś mega zamieszanie z tymi dwoma psami. Nie wiem czy to dobrze ogarniam, ale chyba wyglądało to tak: Najpierw jakaś babka zarezerwowała samą Silvę. Potem zadzwoniła rodzina też o Silvę, która była wtedy zaklepana, więc zaadoptowali Thalię. Potem pojawił się ten facet którego sprawdzała Natalia - i tutaj za cholerę nie wiem, czy on najpierw chciał wziąć oba, a potem skończyło się tylko na Silverze, czy od początku było, że tylko Silver. Potem pani która zaklepała Silvę, zrezygnowała z niej, o czym raczyła poinformować nas smsem tydzień później. Wszystkie telefony były z ogłoszeń. Quote
Fiks Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ten pan co wziął Silvera, na początku chciał i Silvera i Silvę. Ale, że ma już w domu sukę zdecydował się jednak tylko na Silvera. A Silva znajdzie domek. No i teraz doszła jeszcze Tosia. Quote
Cantadorra Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A czy cos wiadomo, gdzie poszedl Silver? Bedzie jakis kontakt z tym panem? Quote
Fiks Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wątpię czy będą wiadomości od właściciela Silvera. Na pewno będzie wizyta poadopcyjna, to coś się dowiemy. Quote
anawa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cholera, nie dobrze - już się ucieszyłam, że idą razem, ojejejej............... Czy ci ludzie powariowali? To mamy teraz dwie sunie........ Dawajcie zdjęcia i info o Tosi. Quote
anawa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jest straaaaaasznie podobna do mojego Paco.................. aż nieprawdopodobne................mogłabym sie pomylić. Kto śmiał ją oddać???? A to mój pies, dla porównania - może jednak trochę jaśniejszy.... Quote
Fiks Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ............................................ Quote
Fiks Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 anawa napisał(a):Jest straaaaaasznie podobna do mojego Paco.................. aż nieprawdopodobne................mogłabym sie pomylić. Kto śmiał ją oddać???? Kierowniczka, mówiła jaki był powod oddania suni, ale uwierz nie pamiętam, na pewno debilny. Nie umiem wymyślać tak pięknych tekstów do ogłoszeń jak Magda. Jutro coś wyskrobię. Sunia jest przekochana. Tydzień temu jak ją widziałam to była przerażona. Dziś już było o wiele, wiele lepiej. Dla mnie była miła, podchodziła, dała się wymiziać. Ale jak przyszedł na wybieg Przemek, czyli osoba, którą zna Tośka, to radości i harców nie było końca. Quote
Recommended Posts