Jump to content
Dogomania

Cztery razy TAK. Psia arystokracja w schronisku, zjawiskowe owczarki.

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacper jest w DT w Wejherowie, 10 min samochodem od schroniska ;) i Adam (pracownik) jeździ do niego codziennie wychodzić z nim na spacery i doglądać chłopaka, Kacper jeździ też na regularne kontrole do weta, tak więc wszystko pod kontrolą. DS jak pytałam wczoraj, to ciągle czeka i po nowym roku mają jechać.

Posted

To super, ze DS czeka. Bedziemy sie cieszyc, jak Kacper tam juz trafi. Przeszla psina tak duzo, ze byloby cudownie, jakby mogl pożyć ze swoim czlowiekiem! Trzymam kciuki za chlopaka, zeby jak najszybciej wracal do zdrowia!

Posted

To wolnych ON-ków na stanie nie ma?

Szok, nie? Ale pozytywny?
Rozmawiałam z Jolą która była w schronisku kiedy przyjechała właścicielka Skarfi (tzn Warki), pani popłakała się z radości a pies wariował też ;) A ja dostałam ładną bombonierę i trochę kasy, więc wreszcie będzie za co powyróżniać ogłoszenia :)

Posted

Dla mnie bomba, że nie ma ON-ków i wcale mnie to nie martwi................. :Cool!:
Pani Warki bardzo ładnie sie zachowała. Miała szczęście, że trafiła na Pinki - jej intuicję i upór.

Całej Dąbrówce życzę wspaniałego Nowego Roku - obyście się dziewczyny nudziły nieziemsko z powodu braku psów w schronisku............... :BIG:

Posted

A ja tylko przypomnę że cała akcja ze Skarfi by nie wyszła, gdyby nie Fiks i jej mąż, którzy uratowali sytuację zapewniając transport samochodowy ;) dlatego jutro do schroniska przynoszę bombonierkę i nikt się nie wykręci żadną dietą :diabloti:

Posted

Fiks napisał(a):
Ale to Ty byłaś "motorkiem" akcji. Tak, że bombonierkę możesz sobie spokojnie zostawić :D

Fiks - to skromność czy..................... dieta? ;)

Posted

Pinki w przypływie natchnienia wpisała w google "zaginął pies rumia", i akurat było jedno na temat suni owczarki. Po dwóch dniach dzwonienia w końcu ktoś odebrał telefon ;)

Posted

Wczoraj przywieźli nowego owczarka...
Ech, a już myślałam że skończył się sezon na onki.

Kacper na chwilę obecną szuka domowego tymczasu! (ale tylko w okolicy), a domek dla niego nie jest już taki pewny - będzie wiadomo w tym tygodniu.

Tosia wczoraj pojechała :)

Posted

pinkmoon napisał(a):
Wczoraj przywieźli nowego owczarka...
Ech, a już myślałam że skończył się sezon na onki.

Kacper na chwilę obecną szuka domowego tymczasu! (ale tylko w okolicy), a domek dla niego nie jest już taki pewny - będzie wiadomo w tym tygodniu.

Tosia wczoraj pojechała :)

A już myślałam, że będę mogła onkowaty banerek wyrzucić z podpisu.