Figafiga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 PSOTKA [FONT=Arial]Psotka to młodziutka około roczna suczka,która jest w schronisku od września tego roku!Psotka jeszcze nie wie czym może być schronisko dla psiaka którego nikt nie dostrzega i który siedzi w boksie bez nadziei na nowy dom! Psotka jeszcze tego nie wie dlatego wciąż szuka kontaktu z człowiekiem a jej pyszczydło jest uśmiechnięte tak jak to widać na zdjęciu.Psotka prawdopodobnie była jedną ze szczeniąt jakiejś wiejskiej suczki,ale jak to na wsi bywa z suczkami jest tylko kłopot.Więc kłopotem tym nikt się nie przejmował.I tak suczka trafiła na panią,wiejską nauczycielkę,która widząc wynędzniałą Psotke zgłosiła ją do schroniska.Suczka jest wysterylizowana,zaszczepiona,odrobaczona.Pracownicy schroniska mówią,że jest bardzo łagodna,przyjazna i zdecydowanie nastawiona na kontakt z człowiekiem.Poza boksem na spacerach suczka promienieje radością.CZY ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO POKOCHA PSOTKĘ!Suczka jest małym pieskiem,sięga najwyżej do połowy łydki.[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t Quote
Figafiga Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 taka ze mnie laska - figura do pozazdroszczenia Quote
Romka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ale pięknie wygląda ,sierść błyszcząca i bardzo radosna! Quote
Romka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Psotula,nikt dziś nie zaglądał do ciebie! Quote
Figafiga Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 a jakby wsadzić Psotkę do Zońki...może pan Marek się zgodzi. Co Wy na to?? Quote
Romka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Psotka nie była w sobotę na spacerze ale została wyglaskana!Przy okazji w jej boksie odkryłyśmy piękna gladkowłosą,czarną suczkę z białymi skarpetkami,ktorej w sobote na pewno zrobimy zdjęcie! Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziewczyny,Psotkę też trzeba oglaszać!Spróbujcie zrobić jej ogłoszenia!Ona jest taka zwyczajna ale są miłośnicy takich zwyklaczków(naprzyklad niejaka Romka)więc może takich Romek jest więcej tylko jeszcze nie wiedza o Psotuli! Quote
mamanabank Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ale się ślicznotka psotka ukryła w naszym schronie Quote
Romka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 W sobotę ślicznotka będzie na spacerku! Quote
Romka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 FigaFiga,Kaja będę jutro w schronisku około 9 00!Figuś bądz mogę Cie odwieżć zrobimy zdjęcia nowym psiakom! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Co słychać u Psotki?Jak zachowywala się dzis w schronisku?Napiszcie dziewczyny! Quote
Figafiga Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Nawet nie weszłam tam...zajęłam się fotografowaniem 4 nowych psiaków i wyprowadzaniem ich na plener...kudłacz niestety nie dał się wyprowadzić i capnął prawie p. Huberta...dodam, że dobry z niego człowiek Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Kudłacze tak mają... boją się często nowych wrażeń, potrzebują swojego, znajomego i jedynego człowieka, czuję, że to pies dla nas Figafiga, musimy się nim zająć... Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Grażynka powiedziała,że pomoże on zna ją i nie próbuje gryzć!Powiedziała mi to samo co Figa,ze chciał ugryzć!On siedzi juz bardzo długo więc wyjście z boksu po 3 latach z kims obcym to jest dla niego stres! Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 znaczy się trzeba się nim zająć jak najszybciej, tak samo miał Oren z wątku Leni Quote
Romka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kudłacz jest śliczny tylko bardzo zaniedbany! Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 My tu o kudlaczach a o Psotuli rzadko kto pamieta ! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Musimy jutro zwrócić uwage na Psotkę bo takie śliczności mają wzięcie u określonej kategorii miłośników psiakow!Czytaj:nikt jej nie zauważa!:shake: Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Psotula domagała sie uwagi i głosno szczekalła ale niestety wczoraj było tak zimno,ze nie zdązyłysmy wyjśc ze wszystkimi psiakami! Quote
Figafiga Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Psotula włochata i czarna jak smoła o domek dla siebie cały czas woła przygarnij człowieku naszą Psoteczkę daj jej swą miłość choć troszeczkę Quote
Romka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Psotka jest na szarym końcu dziewczyny czy to nie mogloby byc zadanie dla Dzerki dbanie o watek Psotki!Mamanabank ja jestem za a Ty wyznacz zadanie! Quote
Recommended Posts