tripti Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Mamai ja również z podobnym pytaniem co agata51? jak sprawa wygląda? nie dałaś żadnych informacji od kilku dni, w sumie też nie było odzewu na moje pytanie o ogłoszenia. Czy mamy rozumieć, że znalazł się domek? jak to wygląda? Quote
mamai Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Lula znalazła dom. Dziś odwiozłam ją na rekonesans DT, a okazało się, że w międzyczasie znalazł się chętny do zabrania jej na stałe. Myślę, że dobrze trafiła, do kogoś kto nie jest anonimowy, ma już psa i chciał jeszcze jednego. Dziękuję za chęć pomocy, ale sprawa znalazła pomyślny finał. Dzięki panu z gminy, która szczęśliwie :-) nie ma umowy z żadnym schroniskiem i muszą zawsze poszukać nowego domu dla znalezionego psa. Quote
Aga-33-76 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No to cudnie ! :lol: Uwielbiam takie zakończenia :loveu: Quote
tripti Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Powodzenia w nowym domku:) fajna psinka! Quote
kakadu Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 no to dobrze, mam nadzieję, ze suni tam bedzie dobrze; Quote
Recommended Posts