Romka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 U Was trochę zima...pięknie oszroniona łąka.Jutro chyba wyślę przelewem 60zł,które dostałam od Ubocze,bo przed świętami chyba nie zdążę do Was przyjechać... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='mamanabank']A czemu pod sąsiadem dołki kopiecie? :cool3: :-D[/QUOTE] najwidoczniej tak bardzo się lubią :D Quote
wujek & ciocia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 jak tam Antek przed świętami ? Quote
AlfaLS Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 :tree1::tree1::tree1: Wszystkim zaglądającym na ten wątek życzę szczęśliwych i spokojnych Świąt a naszym kochanym czworonożnym przyjaciołom życzę żeby zawsze miały przy sobie kogoś kto je bardzo, bardzo kocha.....:tree1::tree1::tree1: Quote
UMilki Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Antek i inne psiaki też miały swoje święta. Specjalne przysmaki, rosołek z mięsiwkiem. Widziałam, że jest pysznie :) Quote
wujek & ciocia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 no to fajnie że miały święta :) Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zapraszam na bazarek. Zbieramy na sterylkę goldenki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220128-Różności-na-sterylkę-Axy-podopiecznej-FPR-Złoty-Pies"]http://www.dogomania.pl/threads/2201...PR-Złoty-Pies[/URL] Quote
Romka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Wysłałam przelew [B]na kwotę 60 zł [/B],które dostałam [B]od Ubocze[/B],nie mam czasu do Was przyjechać... Quote
ranias Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Z okazji zbliżającego się Nowego Roku przesyłam Wam gorące życzenia miłości, która jest w zasięgu ręki, radości, która dostrzega piękno małych rzeczy, nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie, pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi, i wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża. Quote
mamanabank Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Piękne życzenia, dziękujemy! Podpisuję się pod nimi :-) Quote
UMilki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Antek ściska wszystkich noworocznie. Jemu nie przeszkadza huk wystrzelonych petard. Jemu w głowie głaski, głaski, głaski. Jak on lgnie do człowieka. Antosiu, życzę Ci spełnienia marzeń. Wielkiego ogrodu pełnego mysich norek, możliwości kopania ile wlezie, grabienia gdzie popadnie. Ciepłej poduchy, miłego dotyku, wszystkiego tego co się psu w Twoim wieku należy. Quote
UMilki Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Przepraszam za słabe księgowanie. Rozliczenie już uzupełnione. Dziękuję za wszystkie wpłaty z grudnia (AlfaLS, Ihabe, Finlora, Wujek&ciocia, Ania1 i Ubocze). Quote
mamanabank Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Przelałam 100zł do skarbonki Antosia ze sprzedaży fantów poza bazarkiem. Fanty podarowała kingusia75, sprzedażą zajęła się Sylwiaso. Bardzo dziękujemy!!!! Quote
UMilki Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Wpadło do skarbonki. Dziękujemy. Dziś Antoś miał małą przygodę z Olinem. Miałam nadzieję, że Olin głupol może troszkę zmądrzał, a poza tym już byliśmy większą grupą i męczył tylko Kubę... Puściłam Antka, Korę i Olina. Głupol Olin nie odstępował Antka na krok, obszczekiwał, Antek oddalał się przed nim, ale i ode mnie. Już w myślach widziałam Antka niesione jako trofeum w pysku Olina. Wyć mi się chciało, bo ani jeden, ani drugi nie reagowali na wołania. I jeszcze w krzaki wlecieli. No widmo śmierci, a w najlepszym przypadku wielu ran. Gdy prowadziłam Korę do boksu nadleciał Olin (bosz...Antek dogorywa w krzakach). Złapałam łobuza na smycz i w tym momencie leci Antek. CAŁY, w jednym kawałeczku, troszkę uśliniony, ale obejrzałam go całego i nie ma śladu jakiejkolwiek walki. Teraz już wiem, że Olin z łowicką bandą biegać nie może, z inną z resztą też. Ale najważniejsze, że Antoś nie dał się sprowokować i nie doszło do katastrofy przez moją naiwność. Quote
Figafiga Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 No nieźle nieźle....najlepiej to na spacerki tylko Korunię i Antosia razem zabierać zgoda murowana. Quote
ranias Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 moja skromna deklaracja poleciała do Antosia... Quote
Recommended Posts