Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam informacje od UMilki, że Antoś został odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Ze skarbonki Antosia musimy odjąć 7,50zł za odrobaczenie i 25zł za szczepienie.

Od kwietnia wzrasta opłata za hotelik z 200zł do 250zł

Posted

W tym Antosiowym ciałku siedzi niezły młodzik. Wczoraj chciał zagryźć hasiora, który u mnie przebywa. Rzucił się na niego jak lew :) Spokojnie, raczej zrobił to z zazdrości, bo zainteresowanie wszystkich zebranych skupiło się na Mańku, a nie na Antku.
No, ale aż mi się gorąco zrobiło... I w tym wszystkim musiałam uspokajać Antka, bo z nerwów aż czerwony się zrobił. Nic nikomu się nie stało.

Oj...Antoś, Antoś.
Arktika też już nie lubi, też by go chętnie dorwał.

Taki mały, a taki buńczuczny. Co za krew.

Posted

UWAGA!!!

ZMIANA NUMERU KONTA DLA DEKLARACJI ANTOSIA

OD 24 STYCZNIA 2012 SKARBNIKIEM ANTOSIA JEST FIGAFIGA

Jeszcze dziś powysyłam na PW numer nowego konta dla Antka, prowadzę również skarbonkę naszej Kory, więc osoby wpłacające na Korę i Antka będą miały ułatwienie.

Posted

Wysłałam PW z nowym nr konta do wszystkich deklarujących.
Romka
Ubocze
Kaja10014
AlfaLS
ania1
wujek&ciocia
ranias
kmurdz
ihabe
Finlora

Kaju do Ciebie nie udało mi się wysłać, może masz zapchaną skrzynkę.

Posted

[quote name='mamanabank']UMilki, bardzo serdecznie dziękujemy za poratowanie w kryzysowej sytuacji i rzetelne prowadzenie finansów Antośka przez te wszystkie miesiące, blisko rok! Bardzo, bardzo dziękujemy!!!

podpisuję się obiema rękami i nogami :-)

Posted

UMilki napisał(a):
W tym Antosiowym ciałku siedzi niezły młodzik. Wczoraj chciał zagryźć hasiora, który u mnie przebywa. Rzucił się na niego jak lew :) Spokojnie, raczej zrobił to z zazdrości, bo zainteresowanie wszystkich zebranych skupiło się na Mańku, a nie na Antku.
No, ale aż mi się gorąco zrobiło... I w tym wszystkim musiałam uspokajać Antka, bo z nerwów aż czerwony się zrobił. Nic nikomu się nie stało.

Oj...Antoś, Antoś.
Arktika też już nie lubi, też by go chętnie dorwał.

Taki mały, a taki buńczuczny. Co za krew.

No tak,cały Antoś!:lol::lol::lol: