Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
UMilki przepraszam :oops: zapomniałam, że mam telefon :oops:
Poprawię się :loveu:

A ja się nie gniewam, bo byłam nastawiona na poznanie wyników dopiero w połowie przyszłego tygodnia. Najważniejsze, że Antoni jest zdrów jak ryba. No, to na jakiś czas zapominamy o wecie :)

Posted

Antena w górze, jego nie widać. I nagle pędzi rakieta w moją stronę. Roześmiane pycho, ogon pod jajcami i leci jakby cztery łapy miał w locie. Widok nie do opisania, bo biegnie jakby z czterech się wybijał. Reszta stada podłapała i pędzi za nim jak za zającem. Ale się uśmialiśmy. Antek jest nie do pokonania :)

Posted

UMilki napisał(a):
Antena w górze, jego nie widać. I nagle pędzi rakieta w moją stronę. Roześmiane pycho, ogon pod jajcami i leci jakby cztery łapy miał w locie. Widok nie do opisania, bo biegnie jakby z czterech się wybijał. Reszta stada podłapała i pędzi za nim jak za zającem. Ale się uśmialiśmy. Antek jest nie do pokonania :)

fajny opis- malowany słowem, a może Antoś to struś-pędziwiatr?

Posted

UMilki napisał(a):

Antek na prezydenta!:lol:

Posted

No to Antkowi się trafiło... Ja się całować nie daję :) Świntuszki hehehe !!!

Dziękuję za wszystkie wstawione zdjęcia. Oddają całe piękno i Antka i okolicy, w której mieszkać mu przypadło w udziale :)

I dziękuję za 15 puszek karmy, wielką pakę suchej karmy i kilogramową pakę witamin do ładowania w karmę :D

Posted

]No to Antkowi się trafiło... Ja się całować nie daję :) Świntuszki hehehe !!!
Hehehe...czyszczenie paszczęki Antosia zrobione w bardzo stosownej chwili...;)

Posted

A na tym zdjęciu wygląda jak...mój Antoś

...super,że ma tak dużo ciotek co równa się dużo spacerków.Ciotka Romka przyjedzie może w niedzielę,jak psami nie poszczujesz UMilki...:lol:

• 2 weeks later...