Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a sie ustawiły psiorki - Antek dla Romki, bo wiadomo maniaczka tego typu psiaków (w domu sztuk 2 ha ha ha), Zadra dla mnie (bo pozytywna wariatka skacząca, w domu sztuk 1), no i Miśka dla mamanabank (miłość do futrzaków, w domu sztuk 3)...o kurcze normalnie jestem w tyle....mam tylko jednego kundla! ;-) trzeba się poprawić i pomysleć...ANTEK do góry!

Posted

Masz racje Argusiowa jak wzystkie małe kundelki nasz Antos jest małym cwaniaczkiem!zobacz jaki mars na czole jak wyszedł z boksu .A teraz lec wyzej i zobacz jego minke w boksie!Mój Pako jak widzi ,że jestem za plecami też jest dzielny i odwazny!

Posted

Antos nie czekał do soboty zabrałam go dzis na spacer.mały nie chciał opuscić schroniska wchodził w kazdy najmniejszy kąt i zaznaczał teren,wszedł nawet do pomieszczen biurowych i przygladał się wszystkiemu.Poczuł sie wyrózniony spacerkiem bo chetnie wrócił do boksu kręcąc doopką!

Posted

Misia, niedawna współtowarzyszka z boksu Antosia, ładnie się aklimatyzuje. Ma już duże poczucie bezpieczeństwa, choć sporadycznie, w nieoczekiwanych momentach, objawiają się dawne lęki. Największą jej przyjemnością jest spacer i wtedy zupełnie zapomina, że można się bać...

Melduję się na wątku Antosia i będę tu zaglądał...
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto pokocha chłopaka na stałe... :lol:

Posted

to teraz moja relacja - Antoni - ulubieniec naszej Romki i Romci ;-)

oby przyszli właściciele zakochali się w naszym kochanym Antku!!!w sobotę zobaczyłam dopiero jaki to kochany psiak i przemiły;-)