Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie mój Antos doceniony!Ma banerek u Ubocze,ma śliczne zdjecia i jeszcze wierszyk!Ubocze dziękuje,ze chcesz pomóc Antosiowi!Zobaczcie jak wygladaja oczy Antosia w boksie a jak poza boksem na spacerku.On tak dlugo jest w schronisku,ze tęskni za tym co poza boksem i zmienia sie!

Posted

Będę zawsze zaglądał do Antosia. Psiak wygląda bardzo rezolutnie, zresztą przecież też go w realu widziałem. Garnie się też zza ogrodzenia do ludzkiej ręki...

A czy na miejsce Misi do Antosia i Zadry dołączono już jakąś inną płochliwą bidę?

Posted

Antek pies czarny cwaniakuje, bo to oczywiste że z Romka i Romka najlepiej się czuje, a że Romka czworonożna prawdziwa to dama, to Antek z dystansem stopniowo wprost do zakochania...;)

Duża dwunożna Romcia też Dama, ale ta już w Antku dawno zakochana ;)

Posted

Tak, Antek taki macho, że nawet Zadra staje w jego obronie, choć na dworze Antek na nią warczy! Bo Antek prowadzi bardzo poważną wojnę z czarnym psiakiem, zresztą ten pies rzuca się nawet na sukę, czyli na Zadrę! Jak pan Damian nam ją zapinał to ten czarny cały czas do niej podbiegał i warczał, raz nawet klapnął zębami, a po powrocie zaczęli się z Antkiem gryźć, na czym Antek ucierpiał bo jest dużo mniejszy!

Posted

A potem już sam:

Antoś był uradowany spacerkiem. Sam wybiegł z boksu żeby tylko wyjść z nami.
Zauważyłam, że to bardzo mądry psiak, bo gdy pobiegł miedzy drzewa i się zaplątał a ja go zawołałam odwrócił się i bez problemu odnalazł drogę :loveu: