Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zobaczcie... Ten psiak poniżej to też Antoś, tylko że z tyskiego schronu. Sytuacja była niby podobna, jednak chyba znacznie gorsza. Jesienią jego właściciel zachorował, a Antosia oddali do schronu. Jest znacznie starszy od Antka z Łowicza, bo ma... ponad 16 lat. W boksie zagubiony, szczekał i wypatrywał swego Pana...
I od tygodnia, dzięki ogłoszeniu na Goldenline, ma nowy, wspaniały dom...
http://www.dogomania.pl/threads/181033-SzczAE-A-cie-staruszka-Antosia-Przez-16-lat-dom-potem-schron-a-teraz-znowu-wA-asny-kAE-t
Wierzę więc, że Antosiowi Łowickiemu też wkrótce się uda. Inaczej być nie może...:lol::lol::lol:
A oto Antoś Tyski jeszcze w schronie (teraz już znacznie pogodniejszy)...:lol:

Posted

Oby się udało nasz mały tak długo czeka.Jego własciciel tez zmarł a jego i jego towarzysza oddali do schroniska.Antoś został sam bo jego towarzysz też juz odszedł!

Posted

zuza911 napisał(a):
Koks i Nutka zrobione właśnie dzisiaj :) zrobiłam też przed chwilą Zadrę od UBOCZE, teraz biorę się za Antka.

Już niedługo, Antoś, będą Twoje ogłoszonka...:lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Andzike mnie dzielnie wspiera, UBOCZE, Kaja i Paula też, a reszta gdzie, ja się pytam :-)

Do szeregu zbiórka!

jak śmiesz nie wymienić mnie ;-) !!!!

Posted

mamanabank napisał(a):
Już są, bo wiele z nich przyszło do mnie na maila do aktywacji :-)

A ogłoszenia Zadry też już przyszły? Pytam, bo chcę na wątku bazarkowym potwierdzić i podziękować...

Posted

mamanabank napisał(a):
a gdzie Ty cholero się podziewałas do tej pory, co??? :loveu:
No jak to gdzie? W kiblu była nad deska sedesową!:eviltong::diabloti:

Posted

mamanabank napisał(a):
Tak, Zadra też już była, nie było tylko Tapczanika

Tapczanik musi trochę poczekać, bo jego najpóźniej zgłosiłem. Ale też na pewno wkrótce będzie...:lol::lol::lol: