AlfaLS Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='wujek & ciocia']podbijamy z rana :)[/QUOTE] A ja wieczorem :lol: Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Schronisko w Łowiczu jest teraz czynne także w niedzielę.Nie mogłam byc w sobotę więc pojechałam do Antosia w niedzielę.W boksie Antosia i Romusia siedzi teraz Tobi i Pusia.W boksie rządzi teraz Tobi i terroryzuje cały boks.Tobi jest młodym psiakiem więc Antos nie ma szans.Dzwoniłam do UMilki z prosbą o przyśpieszenie budowy ogrodzenia,powiedziała,ze na środę jeden boks będzie prawdopodobnie gotowy.W sobotę Antoś i Tobi wymieniali poglądy i oczywiście oberwał Antoś! Quote
wujek & ciocia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 oby budowa UMilki zakończyła się szybko ! biedny Antoś:( kilka dni przed wyprowadzką jeszcze obrywa :( Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='UBOCZE']Horror!!!:-(:-(:-(:angryy::angryy::angryy: Na dogomanii jest wątek tej suni: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji[/URL]!!![/QUOTE] Ubocze czytałam watek to nie pierwsza zbrodnia tej pani!Masakra! Quote
kajkoowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Tak i musiałyśmy przesadzić Tobiego do boksu kwarantannowego. Antoś ma przez niego skaleczoną łapkę i główkę, Pusia boi się przez Tobiego jeść a Romek podczas posiłku siedzi w budzie! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Kaja10014']Tak i musiałyśmy przesadzić Tobiego do boksu kwarantannowego. Antoś ma przez niego skaleczoną łapkę i główkę, Pusia boi się przez Tobiego jeść a Romek podczas posiłku siedzi w budzie![/QUOTE] Tobi odgania psiaki nawet od miski z wodą.Pokazałyśmy Tobiemu,ze jest wazny,wygłaskałysmy go i uważnie przyglądałysmy się co dzieje sie w boksie.Do awantur prowokuje Tobi.Antos i Romuś unikaja awantur i są na wybiegu.Pusia jak to dziewczyna chowa się do budy.Jak Tobi jest w centrum uwagi wszystko jest ok!Antka trzeba szybko wyciągnąć ze schroniska! Quote
kajkoowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Romka']Tobi odgania psiaki nawet od miski z wodą.Pokazałyśmy Tobiemu,ze jest wazny,wygłaskałysmy go i uważnie przyglądałysmy się co dzieje sie w boksie.Do awantur prowokuje Tobi.Antos i Romuś unikaja awantur i są na wybiegu.Pusia jak to dziewczyna chowa się do budy.Jak Tobi jest w centrum uwagi wszystko jest ok!Antka trzeba szybko wyciągnąć ze schroniska![/QUOTE] A Tobiego odizolować! Małym psom może zrobić krzywdę a prowokując duże jemu moglaby stac się krzywda! Quote
Paula03 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Antosiu wytrzymaj jeszcze, to tylko kilka dni! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Kaja10014']A Tobiego odizolować! Małym psom może zrobić krzywdę a prowokując duże jemu moglaby stac się krzywda![/QUOTE] W schronisku wakacje czyli duzo nowych psiaków!Nie ma gdzie go przesadzić!Znacie boksy więc wiecie,ze nie ma gdzie! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='argusiowa']post rozliczeniowy zaktualizowany[/QUOTE] Nie widzę wpisu ratmac!Czyli jeszcze nie dotarła do nas jego wpłata? Quote
argusiowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 dotarła wpisałam przecież :) 200zł na Antosia i 30zł na Farę :) Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='argusiowa']dotarła wpisałam przecież :) 200zł na Antosia i 30zł na Farę :)[/QUOTE] Zakręcona jestem Argusiowa,nie zauważyłam! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Awit']Jedzie Antoś do hoteliku?[/QUOTE] Tak oczywiście czekamy na sygnał od UMilki! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Romka']Zakręcona jestem Argusiowa,nie zauważyłam![/QUOTE] Figuś zaktualizuj pierwszy post bo nie ma aktualnych wpisów! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='ranias']Antoś, jak znosisz psiaku te upały?[/QUOTE]Leżał w cieniu na wybiegu.Unikał w ten sposób także ataków Tobiego. Quote
Recommended Posts