Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Schronisko w Łowiczu jest teraz czynne także w niedzielę.Nie mogłam byc w sobotę więc pojechałam do Antosia w niedzielę.W boksie Antosia i Romusia siedzi teraz Tobi i Pusia.W boksie rządzi teraz Tobi i terroryzuje cały boks.Tobi jest młodym psiakiem więc Antos nie ma szans.Dzwoniłam do UMilki z prosbą o przyśpieszenie budowy ogrodzenia,powiedziała,ze na środę jeden boks będzie prawdopodobnie gotowy.W sobotę Antoś i Tobi wymieniali poglądy i oczywiście oberwał Antoś!

Posted

[quote name='UBOCZE']Horror!!!:-(:-(:-(:angryy::angryy::angryy:

Na dogomanii jest wątek tej suni:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji[/URL]!!![/QUOTE]

Ubocze czytałam watek to nie pierwsza zbrodnia tej pani!Masakra!

Posted

Tak i musiałyśmy przesadzić Tobiego do boksu kwarantannowego.
Antoś ma przez niego skaleczoną łapkę i główkę, Pusia boi się przez Tobiego jeść a Romek podczas posiłku siedzi w budzie!

Posted

[quote name='Kaja10014']Tak i musiałyśmy przesadzić Tobiego do boksu kwarantannowego.
Antoś ma przez niego skaleczoną łapkę i główkę, Pusia boi się przez Tobiego jeść a Romek podczas posiłku siedzi w budzie![/QUOTE]

Tobi odgania psiaki nawet od miski z wodą.Pokazałyśmy Tobiemu,ze jest wazny,wygłaskałysmy go i uważnie przyglądałysmy się co dzieje sie w boksie.Do awantur prowokuje Tobi.Antos i Romuś unikaja awantur i są na wybiegu.Pusia jak to dziewczyna chowa się do budy.Jak Tobi jest w centrum uwagi wszystko jest ok!Antka trzeba szybko wyciągnąć ze schroniska!

Posted

[quote name='Romka']Tobi odgania psiaki nawet od miski z wodą.Pokazałyśmy Tobiemu,ze jest wazny,wygłaskałysmy go i uważnie przyglądałysmy się co dzieje sie w boksie.Do awantur prowokuje Tobi.Antos i Romuś unikaja awantur i są na wybiegu.Pusia jak to dziewczyna chowa się do budy.Jak Tobi jest w centrum uwagi wszystko jest ok!Antka trzeba szybko wyciągnąć ze schroniska![/QUOTE]
A Tobiego odizolować!
Małym psom może zrobić krzywdę a prowokując duże jemu moglaby stac się krzywda!

Posted

[quote name='Kaja10014']A Tobiego odizolować!
Małym psom może zrobić krzywdę a prowokując duże jemu moglaby stac się krzywda![/QUOTE]

W schronisku wakacje czyli duzo nowych psiaków!Nie ma gdzie go przesadzić!Znacie boksy więc wiecie,ze nie ma gdzie!