Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam kochani za nieobecność wszystkie wpłaty dopisane post 55 zaktualizowany Figa możesz wklejać na pierwszą stronkę.

Wujku&ciociu wasze dodatkowe 32zł będę dopisywać do wpłat jednorazowych - łatwiej mi to opanować będzie :)

Posted

[quote name='mamanabank'][B][SIZE=3]Czy Ktoś z Was wpłacił pieniądze dla Antosia bezpośrednio na konto schroniska???

Jeśli TAK, Romka prosi o kontakt!
[/SIZE][/B][/QUOTE]

ZNALAZŁAM DARCZYŃCĘ jesteśmy w kontakcie!Pewnie niedługo wpisze sie na wątek Antosia to same go powitacie.

Posted

Antkowi też bym chciała pomóc - ta słodka mordka bardzo przypomina mojego psa, znajdkę z ulicy :) Poproszę nr konta, postaram się wpłacać chociaż po te marne 10zł :)

Posted

[quote name='Finlora']Antkowi też bym chciała pomóc - ta słodka mordka bardzo przypomina mojego psa, znajdkę z ulicy :) Poproszę nr konta, postaram się wpłacać chociaż po te marne 10zł :)[/QUOTE]
Finlora dziękujemy,10 zł to Twoja deklaracja miesięczna stała jak rozumiem?Jeśłi tak to Antosiowi brakowałoby tylko 17 zł do 200zł.Bardzo jeszcze raz dziękuję!

Posted

[quote name='Romka']Finlora dziękujemy,10 zł to Twoja deklaracja miesięczna stała jak rozumiem?Jeśłi tak to Antosiowi brakowałoby tylko 17 zł do 200zł.Bardzo jeszcze raz dziękuję![/QUOTE]
Tak, a jeśli będę wiedziała, że uda mi się zatrzymać pracę na dłużej to postaram się wpłacać więcej.
Wspieram też schronisko w moim mieście, tyle ile mogę, nie mogę patrzeć na te smutne mordki więc jak tylko się przeprowadzę (może już w tym miesiącu) idę do schroniska, żeby przygarnąć jakiegoś psiaka :)

Posted

[quote name='Finlora']Tak, a jeśli będę wiedziała, że uda mi się zatrzymać pracę na dłużej to postaram się wpłacać więcej.
Wspieram też schronisko w moim mieście, tyle ile mogę, nie mogę patrzeć na te smutne mordki więc jak tylko się przeprowadzę (może już w tym miesiącu) idę do schroniska, żeby przygarnąć jakiegoś psiaka :)[/QUOTE]
Weż Antośka!:lol:Albo jakiegoś psiaka z naszego schroniska ,np:Laseczkę[url]http://www.dogomania.pl/threads/179867-LASKA-starsza-urocza-panna-do-wzi%C4%99cia[/url]!!!
Będzie Cię kochać najbardziej na świecie.

Posted

[quote name='Romka']Weż Antośka!:lol:Albo jakiegoś psiaka z naszego schroniska ,np:Laseczkę[url]http://www.dogomania.pl/threads/179867-LASKA-starsza-urocza-panna-do-wzi%C4%99cia[/url]!!!
Będzie Cię kochać najbardziej na świecie.[/QUOTE]
Śliczna jest, tylko mam chyba za małe mieszkanie na taką psinę... Powiem Ci, że zastanawiałam się nad Antosiem albo nad Korą tylko nie wiem co na to mój TŻ, bo nastawiliśmy się na psiaka z naszego schroniska - jak ostatnio tam byłam i widziałam te smutne mordy to łzy zaczęły mi lecieć ciurkiem :(

Posted

[quote name='Finlora']Śliczna jest, tylko mam chyba za małe mieszkanie na taką psinę... Powiem Ci, że zastanawiałam się nad Antosiem albo nad Korą tylko nie wiem co na to mój TŻ, bo nastawiliśmy się na psiaka z naszego schroniska - jak ostatnio tam byłam i widziałam te smutne mordy to łzy zaczęły mi lecieć ciurkiem :([/QUOTE]
Korusia śliczności,zobacz jej wątek jak tuli się do ludzi.

Posted

Szarotka a to watek dla Ciebie obiecany wczoraj na wątku Bianki.Zobacz jaki piękny!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188652-Polar-dojrza%C5%82y-mix-podhala%C5%84czyka-szuka-domu[/url]

Posted

[quote name='Romka']Szarotka a to watek dla Ciebie obiecany wczoraj na wątku Bianki.Zobacz jaki piękny!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188652-Polar-dojrza%C5%82y-mix-podhala%C5%84czyka-szuka-domu[/url][/QUOTE]

Ide ogladac :):)

Posted

dobra baby i facety, bo mnie tu tak jakoś te 17zł braku męczy że ... dorzucam 7 zł do stałej i tak oto brakuje nam już tylko 10zł :D NO KOCHANI to tylko 1 paczka papierosów albo 3 piwa albo kilka pączków mniej podczas lunchu ;) kto dorzuci dyszkę?:)

Moje 7zł to raptem 2 paczki pianek marshmallow mniej w miesiącu :D ja będę szczuplejasza a Antoś uchachany :D

Ogłaszam akcję DBAM O ZDROWIE z ANTOSIEM I DLA ANTOSIA :D
Kto wyrzecze się 1 paczki papierosów na rzecz Antosia?
Kto zje mniej słodyczy i z satysfakcją popatrzy na uśmiechnięty pycholek Anteczka?
Wreszcie Kto zrezygnuje z 3 zimnych piwek dla szczęśliwych oczu opuszczonego przez szczęście psiaka?

Dyszka miesięcznie i Antoś spokojnie mieszka u UMilki bez strachu o marne brakujące 10zł...

Posted

[quote name='argusiowa']dobra baby i facety, bo mnie tu tak jakoś te 17zł braku męczy że ... dorzucam 7 zł do stałej i tak oto brakuje nam już tylko 10zł :D NO KOCHANI to tylko 2 paczki papierosów albo 3 piwa albo kilka pączków mniej podczas lunchu ;) kto dorzuci dyszkę?:)

Moje 7zł to raptem 2 paczki pianek marshmallow mniej w miesiącu :D ja będę szczuplejasza a Antoś uchachany :D

Ogłaszam akcję DBAM O ZDROWIE z ANTOSIEM I DLA ANTOSIA :D
Kto wyrzecze się 2 paczek papierosów na rzecz Antosia?
Kto zje mniej słodyczy i z satysfakcją popatrzy na uśmiechnięty pycholek Anteczka?
Wreszcie Kto zrezygnuje z 3 zimnych piwek dla szczęśliwych oczu opuszczonego przez szczęście psiaka?

Dyszka miesięcznie i Antoś spokojnie mieszka u UMilki bez strachu o marne brakujące 10zł...[/QUOTE]

Argusiowa niech Cię lichoi!DZIĘKUJĘ BARDZO!UMilki szykuj ogrodzenie(to tak dla przypomnienia)!

Posted

[quote name='mamanabank']hahahahaaha widać, że fajek nie palicie! 2 paczki za 10zł??? Gdzie takie sprzedają?? hahaha[/QUOTE]

przepraszam bardzo ale to nie są dokładne wyliczenia ale orientacyjne ;)

Posted

Na wątku Parysa
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-w-depresji%21-Jedzie-do-hoteliku-u-ZuziM%21%21%21/page27"]http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-w-depresji!-Jedzie-do-hoteliku-u-ZuziM!!!/page27[/URL] jak napisałam, że zbieramy teraz wspólnie pieniądze dla Antosia jest taki wpis [B]maksiulab[/B] / post 532/:
[COLOR=Blue] Ja dzisiaj wpłaciłam 10zł na Paryska to niech 5zł będzie na deklarację stała dla Antosia:smile:.
[COLOR=Black]Prosiłam żeby Cioteczka wpisała to na wątku Antosia ale albo nie wpisała albo ja przeoczyłam. W każdym razie ja te 5 zł. Antosiowe mam na koncie. Miałam przekazać z moją deklaracja ale po prostu zapomniałam :oops:. Może skontaktujcie się przez PW z [B]maksiulab[/B] czy ona potwierdza tą deklarację? Jeśli potwierdzi to będzie brak tylko 5 zł.;) Przepraszam ale ja nie mogę tego zrobić bo zarobiona jestem strasznie i na dogo tylko z doskoku dosłownie na 5 minut:shake:.
Ale Antosiowi kibicuję !!!!!!!! [/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Romka']Argusiowa niech Cię lichoi!DZIĘKUJĘ BARDZO!UMilki szykuj ogrodzenie(to tak dla przypomnienia)![/QUOTE]

To ogrodzenie to sen z oczu mi spędza. Pamiętam o nim i to za bardzo. Zwłaszcza jak idę w tamtym kierunku. Pocieszające jest to, że słupy konstrukcyjne już stoją, ale na czwartek się panowie na bank nie wyrobią. Jutro ich nie ma z powodu pogrzebu. A poza tym beton musi związać. Żeby to wszystko...
Antosiu ja nie wiem jak Ci to wynagrodzę, ale to musi być jakiś BIG suprise!! A wszystkich, którzy śledzą ten wątek i z niepokojem patrzą na to co się w sprawie Antosia dzieje, bardzo przepraszam. To nie tak miało być. Wszystko miało być gotowe na 1 lipca...a tu taka lipa. Mam nadzieję, że nie zostanę poddana linczowi...

Posted

Romuś już piszę :)

UMilki lepiej żebyś zapięła wszystko na ostatni guzik niż miałoby się coś stać złego dlatego jeśli o mnie chodzi nie zamierzam Cię linczować:)