UBOCZE Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 W tym tygodniu jeszcze zapłacę moje symboliczne deklaracje za kwiecień i maj - za Grinusię i Kubę (jednym przekazem - razem 30 zł). Quote
Asia_Klero Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Prosimy Bico i małgosię o zapłacenie za marzec;) Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Właśnie właśnie!:) poproszę lenę o jakieś fotki tylko nie wiem czy znajdzie chwilkę żeby jakieś ładne zrobic..;) Doszły wpłaty: Obraczus87 - 10zł(deklaracja)+8zł(dodatkowo)=18zł Quote
marta0731 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Leno co tam u Griny? Są postępy? Bo ten wątek zaczyna się kręcić jedynie wokół funduszy, kto wpłacił, kto nie... Może nadeszła już ta "wielkopomna chwila" i czas by był Grinę poogłaszać? Czy nadal za wcześnie? Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Dzwoniłam do leny jakies 2dni temu. Ona jest Griną zachwycona- Grina jest w niej i Adamie zakochana na zabój. Dopomina się o głaskanie, przebywanie z ludźmi i nie ma z nią żadnych problemów. Problem w tym, że Grina boi się obcych i strasznie ucieka, poniewaz ma mało do czynienia z innymi osobami niz mieszkancami swojego domu. Dlatego pod koniec maja/czerwiec będę jechała do leny i w lato jadę pomagać ze spacerami i w zajmowaniu się psiakami wtedy przekonamy grinę, weźmiemy na spacerek. To już nie długo mamy kwiecien:) no i oczywiscie Grina dalej zakochana w rottku i świata poza nim nie widzi Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Beda fotki w najblizszych dniach!:) Quote
Asia_Klero Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Doszły wpłaty: Bjuta - 22zł Bico - 10zł(za kwiecień) mari_23 - 15zł Gonia66 - 10zł Quote
Asia_Klero Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Bico- szukałam wpłaty za marzec i nie mogę znaleźć czy pieniążki zostały wysłane? Bjutko przypomnij Małgosi o wpłacie za marzec i kwiecień pilnie;) Quote
marta0731 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Asia_Klero']Dzwoniłam do leny jakies 2dni temu. Ona jest Griną zachwycona- Grina jest w niej i Adamie zakochana na zabój. Dopomina się o głaskanie, przebywanie z ludźmi i nie ma z nią żadnych problemów. Problem w tym, że Grina boi się obcych i strasznie ucieka, poniewaz ma mało do czynienia z innymi osobami niz mieszkancami swojego domu. Dlatego pod koniec maja/czerwiec będę jechała do leny i w lato jadę pomagać ze spacerami i w zajmowaniu się psiakami wtedy przekonamy grinę, weźmiemy na spacerek. To już nie długo mamy kwiecien:) no i oczywiscie Grina dalej zakochana w rottku i świata poza nim nie widzi[/QUOTE] Już mamy kwiecień, dopiero początek... a do czerwca sporo czasu Super że Grina nie jest już dzikuskiem i pokochała człowieka-Lenę&Adam:) Szkoda że nie ma możliwości przyzwyczajać jej do "obcych" wcześniej:( Bo w sumie zapewniamy jej dom i wyżywienie, ale nic się na razie nie dzieje w kwestii znalezienia jej ds... Quote
Asia_Klero Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Grina i tak poczynila duze postepy. Na poczatku byla psem calkowicie nieadopcyjnym, pozbawionym jakichkolwiek szans na dom. Teraz jest duuzo duzo lepiej i jak tylko zrobi sie cieplej bedziemy ja przyzwyczajac trochę cierpliwosci a napewno sie uda-jest piekna i kochana! Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A to kolejny bazarro dla polamanej sunieczki ON, serdecznie zapraszamy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki-Psychologia-i-inne-Pomoc-dla-Malej-do-20-04[/url] Quote
Asia_Klero Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Niespodzianka dla wszystkich cioteczek i wujaszków odwiedzajacych watek;) [IMG]http://i43.tinypic.com/dlhvt3.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/dotctx.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/jubk9g.jpg[/IMG] Quote
UBOCZE Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy doszły ode mnie pieniążki za kwiecień , maj i czerwiec? (wysyłałem razem z pieniążkami dla Kuby)... Quote
UBOCZE Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ależ Grinusia ma niesamowicie urzekające spojrzenie...:lol::lol::lol: [IMG]http://i39.tinypic.com/jubk9g.jpg[/IMG] Quote
Asia_Klero Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Doszły:) zrobię rozpiskę ale teraz nie mam czasu zajmę się tym w piątek.. przepraszam ale teraz mam cieżkie, zawalone dni.. u Kubusia i Moto wszystko już jest na bierząco;) Quote
Bjuta Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Prześliczna jest! Dobrze, że ją wyciągnęliśmy ze schronu! Nie jest już taką kupką strachu! Quote
lena13 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Grina jest niesamowita przyjechała tu bardzo zalękniona potrafiła załatwić się pod siebie gdy chciałam wziąć ja na ręce zresztą Asia to widziała, potrzebowała tych kilku miesięcy aby zaufać w jej terapii pomagał Nero mój Rottek. Dziś jest niesamowicie żywiołową dziewczynką, czasem się boi ucieka jednak są to już tylko sporadyczne przypadki gdy u nas pojawia się w jej mniemaniu obcy. Czasem słucha się Adama ale tylko czasem, w stosunku do mnie no cóż podchodzi mi do reki potrafię ją pogłaskać zje z ręki parówki i co najważniejsze zachęca do zabawy, bardzo mnie pilnuje chodzi za mną w krok krok za wsze za mną nigdy przede mną. Niestety Nero coraz bardziej podupada mi na zdrowiu niestety wieku nie przeskoczę w czerwcu będzie miał 11 lat. Odchodzę od zmysłów bo to moje dziecko, strasznie boję się momentu gdy mnie zostawi. Stosunek Griny do innych psów jest bardzo dobry, Grina bardzo lubi Operę i Moto, choć Motorynka jest bardzo żywiołowa wszędzie go pełno a ona nie lubi taki kich szybkich zwrotów akcji. Zrobiło się ciepło także w moim domu coraz częściej pojawiają się zarówno moi rodzice jak i inni goście głownie sympatycy psów także psiaki będą socjalizowane, również na obcych. Asia jak tylko pozalicza egzaminy pewnie częściej będzie gościć u nas. Postaram się jutro porobić dziewczynce zdjęcia to też Asia je wstawi. Dodam jeszcze że odkąd Grina zgubiła skorupę strachu uwielbia przebywanie z człowiekiem i mocno dopomina się zainteresowania. Quote
Syla Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witam.Superaśne wieści o Grince lena13.Rozumiem Twoją obawę o Nero..2 kwietna...odeszła moja Mucha.Miała ok. 14 lat.Ze mną była ponad 2 lata i agresorka, nie słodziak, jednak i tak mi jej brakuje.Pomimo wszystko.Pozdrawiam Grinkę i jej opiekunów bardzo serdecznie. Quote
Cantadorra Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Grina juz jakas inna na tym zdjeciu. Ależ pobyt u Lenki jej sluzy. To takie wspaniale czytac takie wiesci. Quote
marta0731 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dołączam się do radości innych:) I Grina już pięknie do zdjęć pozuje;) Quote
Mysia_ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wspaniałe wieści o Grinie i fotki :) A za Nerusia mocno trzymam kciuki. Quote
Syla Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Śliczna Grinusia.Ode mnie przelew właśnie poszedł do Ciebie lena13.Pozdrawiam Grinę, aż miło popatrzeć na te zdjęcia. Quote
Recommended Posts