Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edi100 napisał(a):
O apetyt nie zapytam, bo znam:) A jak minęła nocka?

apetyt, ło matko. zjadłby razem z miską (ale już je coraz wolniej i się tak nie rzuca)
nocka super. przespał całą u siebie na posłaniu.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owieczka napisał(a):
Jestem , jestem, przepraszam za ten zastój informacji ale nie mam dostępu do sieci w domu :(
Karma dotarła !!! Dzięki ogromne. 3 kg suchego dla szczyli i puszeczki Darlinga

[FONT=Arial]Potrzebne wpłarty za hotelik dla maluchów !!! [/FONT]
[FONT=Arial]Pliss pomóżcie spłacic długi... [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
Stan faktyczny na dzień dzisiejszy jest dokładnie taki jak napisała Monia:
"... Z moich informacji - 2 chłopaków i dziewuszka w DS i 2 dziewuszki na tymczasach: jedna u elinki znajomych w tej chwili, a druga u państwa którzy wzięli chłopaczka. ..."

Mam nadzieję że i One szybko znajdą swoich ludzi!

Posted

Edi100 i Kropkakropka wielkie i serdecznie dzięki za opiekę nad maluchami :-)

Pani dziś wizytę przedadopcyjną odwołała i martwię się, bo nie dostałam smsa zwrotnego na pytanie o wizytę jutro.
Awaryjny dt dopytuje, kiedy mala od nich wyjdzie. Jeśli z tej adopcji nici, to na gwałt potrzebujemy tymczasu.
Wrocić na Ursynów nie może, opiekun do 4 stycznia ma urlop. Nie wiem, co robić.

Posted

esperanza napisał(a):
Edi100 i Kropkakropka wielkie i serdecznie dzięki za opiekę nad maluchami :-)

Pani dziś wizytę przedadopcyjną odwołała i martwię się, bo nie dostałam smsa zwrotnego na pytanie o wizytę jutro.
Awaryjny dt dopytuje, kiedy mala od nich wyjdzie. Jeśli z tej adopcji nici, to na gwałt potrzebujemy tymczasu.
Wrocić na Ursynów nie może, opiekun do 4 stycznia ma urlop. Nie wiem, co robić.

Masz pw, przeczytaj

Posted

Owieczka napisał(a):
Jestem , jestem, przepraszam za ten zastój informacji ale nie mam dostępu do sieci w domu :(

"... Z moich informacji - 2 chłopaków i dziewuszka w DS i 2 dziewuszki na tymczasach: jedna u elinki znajomych w tej chwili, a druga u państwa którzy wzięli chłopaczka. ..."

Albo przeoczyłam albo nigdzie nie jest napisane ile wynosi dług :(

Nie wiem na ile mogę pomóc, bo nie ma konkretnych danych liczbowych.

Posted

Owieczka napisał(a):

Posted

Owieczka napisał(a):

Posted

A ja chciałam jeszcze w tym miejscu podziękować Paolettcie i jej rodzinie za podarowanie Enterkowi tak wspaniałego domu! :Rose: Zaraz biegnę na jego wątek :) Olbrzymie podziękowania także dla KropkaKropka i Edi100 za cudowny DT dla tych dwóch maluszków! Bardzo, bardzo dziękuję! :Rose:

Jednocześnie przypominamy, że jeszcze 2 dziewczynki szukają swoich domów!

Posted

Ja też już jestem. Rzeczywiście Elipsa przez te kilka dni miała silną biegunkę, ale z relacji Pani Ani wynika, że biegunka już ustępuje. Sunia jest już u mnie, dałam jej na noc Smectę, zobaczę, co będzie działo się jutro. Jutro też poobserwuję koopkę. Nie chcę od razu i tak na ślepo biegnąć do weterynarza. Oczywiście, od tej pory dietka będzie tylko marchwiowo-ryżowa, jeżeli będzie dobrze dodam kurczaczka, a później suchą karmę.
Z tego co widzę Elipsa, podobnie jak jej rodzeństwo, to żywy wulkan energii. Zdążyła już wyszaleć się z moją Loulą, zaliczyła siuśku w domciu, koopkę na dworze (była lekko rzadka, ale jest już ciemno więc niewiele było widać), a teraz dziewczynki już smacznie sobie śpią. Chyba będę musiała pomyśleć o sweterku dla małej, bo ma króciutkie futerko. [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_13_14.gif[/IMG][/URL]

[quote name='Lilmo']A ja chciałam jeszcze w tym miejscu podziękować Paolettcie i jej rodzinie za podarowanie Enterkowi tak wspaniałego domu! :Rose: Zaraz biegnę na jego wątek (...)[/QUOTE]

Czy można prosić o link?

Posted

Elinko proszę :

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176418-Enter[/URL]

Trzymam mocno kciuki za zdrówko Elipsy :) I mam wielką prośbę... gdybyś miała możliwość porobić dziewczynce nowe zdjęcia, najlepiej portretowe to byłabym Ci bardzo wdzięczna :) Mogłabym jej wówczas porobić ogłoszenia na Twój rejon, bo aktualnie ma tylko te nakierowane na Warszawę.

Posted

Dobrze, jutro porobię zdjęcia jeżeli tylko uda mi się dziewczynę uchwycić w obiektywie bo to czysty huragan [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_2_2.gif[/IMG][/URL]

Posted

post 278 z 14.12.09 jest nadal aktualny, cytuję:
"Do tej pory łącznie wpłynęło na nie 100zł- dokładnie tyle, ile dałam p.Maćkowi na początku.
Opłacony został okres od 28.11 do 07.12."

Jestem umówiona z p.Maćkiem po 4 stycznia na uregulowanie długu.

Posted

[B]Pilnie potrzebny dt dla suni z W-wy!
Osoba, z którą umawiałam się na wizytę przedadopcyjną nie odbiera telefonu i nie odpisuje na smsy, a państwo którzy wzięli małą na święta chcą, by już od nich została zabrana.
Alternatywą jest powrót do wcześniejszego, płatnego pomieszczenia, w którym sunia będzie siedziała zupełnie sama, a kontakt z człowiekiem będzie tylko w trakcie karmienia, bo p.Maćka nie ma.[/B]
[COLOR=DarkRed][B]Pomocy!
Pomóżcie mi znaleźć dt od dziś dla suni![/B][/COLOR]

Posted

"Do tej pory łącznie wpłynęło na nie 100zł- dokładnie tyle, ile dałam p.Maćkowi na początku.
Opłacony został okres od 28.11 do 07.12."

[SIZE=3][COLOR=red][B]Bardzo rposimy o jakies wsparcie grosikiem...[/B][/COLOR][/SIZE] :-(