Paoletta Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Edi100 napisał(a):O apetyt nie zapytam, bo znam:) A jak minęła nocka? apetyt, ło matko. zjadłby razem z miską (ale już je coraz wolniej i się tak nie rzuca) nocka super. przespał całą u siebie na posłaniu. Quote
Paoletta Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 zrobiłam wątek: http://www.dogomania.pl/threads/176418-Enter Quote
Edi100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Paoletta napisał(a):zrobiłam wątek: http://www.dogomania.pl/threads/176418-Enter Ja już zajrzałam:) Dzięki za Fotki i relację:) Serce rośnie:) Quote
Edi100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Owieczka napisał(a):Jestem , jestem, przepraszam za ten zastój informacji ale nie mam dostępu do sieci w domu :( Karma dotarła !!! Dzięki ogromne. 3 kg suchego dla szczyli i puszeczki Darlinga [FONT=Arial]Potrzebne wpłarty za hotelik dla maluchów !!! [/FONT] [FONT=Arial]Pliss pomóżcie spłacic długi... [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Stan faktyczny na dzień dzisiejszy jest dokładnie taki jak napisała Monia: "... Z moich informacji - 2 chłopaków i dziewuszka w DS i 2 dziewuszki na tymczasach: jedna u elinki znajomych w tej chwili, a druga u państwa którzy wzięli chłopaczka. ..." Mam nadzieję że i One szybko znajdą swoich ludzi! Quote
esperanza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Edi100 i Kropkakropka wielkie i serdecznie dzięki za opiekę nad maluchami :-) Pani dziś wizytę przedadopcyjną odwołała i martwię się, bo nie dostałam smsa zwrotnego na pytanie o wizytę jutro. Awaryjny dt dopytuje, kiedy mala od nich wyjdzie. Jeśli z tej adopcji nici, to na gwałt potrzebujemy tymczasu. Wrocić na Ursynów nie może, opiekun do 4 stycznia ma urlop. Nie wiem, co robić. Quote
Edi100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 esperanza napisał(a):Edi100 i Kropkakropka wielkie i serdecznie dzięki za opiekę nad maluchami :-) Pani dziś wizytę przedadopcyjną odwołała i martwię się, bo nie dostałam smsa zwrotnego na pytanie o wizytę jutro. Awaryjny dt dopytuje, kiedy mala od nich wyjdzie. Jeśli z tej adopcji nici, to na gwałt potrzebujemy tymczasu. Wrocić na Ursynów nie może, opiekun do 4 stycznia ma urlop. Nie wiem, co robić. Masz pw, przeczytaj Quote
Aga-33-76 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Owieczka napisał(a):Jestem , jestem, przepraszam za ten zastój informacji ale nie mam dostępu do sieci w domu :( Karma dotarła !!! Dzięki ogromne. 3 kg suchego dla szczyli i puszeczki Darlinga [FONT=Arial]Potrzebne wpłarty za hotelik dla maluchów !!! [/FONT] [FONT=Arial]Pliss pomóżcie spłacic długi... [/FONT] Stan faktyczny na dzień dzisiejszy jest dokładnie taki jak napisała Monia: "... Z moich informacji - 2 chłopaków i dziewuszka w DS i 2 dziewuszki na tymczasach: jedna u elinki znajomych w tej chwili, a druga u państwa którzy wzięli chłopaczka. ..." Albo przeoczyłam albo nigdzie nie jest napisane ile wynosi dług :( Nie wiem na ile mogę pomóc, bo nie ma konkretnych danych liczbowych. Quote
Aga-33-76 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Owieczka napisał(a):Jestem , jestem, przepraszam za ten zastój informacji ale nie mam dostępu do sieci w domu :( Karma dotarła !!! Dzięki ogromne. 3 kg suchego dla szczyli i puszeczki Darlinga [FONT=Arial]Potrzebne wpłarty za hotelik dla maluchów !!! [/FONT] [FONT=Arial]Pliss pomóżcie spłacic długi... [/FONT] Stan faktyczny na dzień dzisiejszy jest dokładnie taki jak napisała Monia: "... Z moich informacji - 2 chłopaków i dziewuszka w DS i 2 dziewuszki na tymczasach: jedna u elinki znajomych w tej chwili, a druga u państwa którzy wzięli chłopaczka. ..." Albo przeoczyłam albo nigdzie nie jest napisane ile wynosi dług :( Nie wiem na ile mogę pomóc, bo nie ma konkretnych danych liczbowych. Quote
Lilmo Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 A ja chciałam jeszcze w tym miejscu podziękować Paolettcie i jej rodzinie za podarowanie Enterkowi tak wspaniałego domu! :Rose: Zaraz biegnę na jego wątek :) Olbrzymie podziękowania także dla KropkaKropka i Edi100 za cudowny DT dla tych dwóch maluszków! Bardzo, bardzo dziękuję! :Rose: Jednocześnie przypominamy, że jeszcze 2 dziewczynki szukają swoich domów! Quote
elinka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ja też już jestem. Rzeczywiście Elipsa przez te kilka dni miała silną biegunkę, ale z relacji Pani Ani wynika, że biegunka już ustępuje. Sunia jest już u mnie, dałam jej na noc Smectę, zobaczę, co będzie działo się jutro. Jutro też poobserwuję koopkę. Nie chcę od razu i tak na ślepo biegnąć do weterynarza. Oczywiście, od tej pory dietka będzie tylko marchwiowo-ryżowa, jeżeli będzie dobrze dodam kurczaczka, a później suchą karmę. Z tego co widzę Elipsa, podobnie jak jej rodzeństwo, to żywy wulkan energii. Zdążyła już wyszaleć się z moją Loulą, zaliczyła siuśku w domciu, koopkę na dworze (była lekko rzadka, ale jest już ciemno więc niewiele było widać), a teraz dziewczynki już smacznie sobie śpią. Chyba będę musiała pomyśleć o sweterku dla małej, bo ma króciutkie futerko. [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_13_14.gif[/IMG][/URL] [quote name='Lilmo']A ja chciałam jeszcze w tym miejscu podziękować Paolettcie i jej rodzinie za podarowanie Enterkowi tak wspaniałego domu! :Rose: Zaraz biegnę na jego wątek (...)[/QUOTE] Czy można prosić o link? Quote
Lilmo Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Elinko proszę : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176418-Enter[/URL] Trzymam mocno kciuki za zdrówko Elipsy :) I mam wielką prośbę... gdybyś miała możliwość porobić dziewczynce nowe zdjęcia, najlepiej portretowe to byłabym Ci bardzo wdzięczna :) Mogłabym jej wówczas porobić ogłoszenia na Twój rejon, bo aktualnie ma tylko te nakierowane na Warszawę. Quote
elinka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dobrze, jutro porobię zdjęcia jeżeli tylko uda mi się dziewczynę uchwycić w obiektywie bo to czysty huragan [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_2_2.gif[/IMG][/URL] Quote
esperanza Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 post 278 z 14.12.09 jest nadal aktualny, cytuję: "Do tej pory łącznie wpłynęło na nie 100zł- dokładnie tyle, ile dałam p.Maćkowi na początku. Opłacony został okres od 28.11 do 07.12." Jestem umówiona z p.Maćkiem po 4 stycznia na uregulowanie długu. Quote
esperanza Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [B]Pilnie potrzebny dt dla suni z W-wy! Osoba, z którą umawiałam się na wizytę przedadopcyjną nie odbiera telefonu i nie odpisuje na smsy, a państwo którzy wzięli małą na święta chcą, by już od nich została zabrana. Alternatywą jest powrót do wcześniejszego, płatnego pomieszczenia, w którym sunia będzie siedziała zupełnie sama, a kontakt z człowiekiem będzie tylko w trakcie karmienia, bo p.Maćka nie ma.[/B] [COLOR=DarkRed][B]Pomocy! Pomóżcie mi znaleźć dt od dziś dla suni![/B][/COLOR] Quote
Owieczka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 "Do tej pory łącznie wpłynęło na nie 100zł- dokładnie tyle, ile dałam p.Maćkowi na początku. Opłacony został okres od 28.11 do 07.12." [SIZE=3][COLOR=red][B]Bardzo rposimy o jakies wsparcie grosikiem...[/B][/COLOR][/SIZE] :-( Quote
*Monia* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 W Wawie dowiozę szczeniaka jak się znajdzie tymczas. Rozsyłajcie prośbę gdzie się da, pilne :-(. Quote
Owieczka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [SIZE=4][COLOR=red][B]Mamy problem !! [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]Nie ma co zrobić z małą Elipsą na Święta :cry:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
elinka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Owieczko, Elipsa jest u mnie. Chyba Ci chodziło o Etiudę? Quote
esperanza Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Tak, o Etiudę chodzi. Nie mamy, co z nią zrobić! :-( Quote
KropkaKropka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 cholera no :shake: szkoda , że ta Warszawa tak daleko:placz: Quote
emilak Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ja jestem z wawy, na jaki czas szukacie tego dt?? Quote
esperanza Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Do znalezienia domu, to może potrwać i 1 tydzień i 2 miesiące, trudno powiedzieć :-( Mogłabyś wziąć małą do siebie? Quote
KropkaKropka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 prosimy prosimy :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts