Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paoletta napisał(a):
Tak, esperanza powiedziała, że książeczka idzie.
To byś mi ją odesłała jak dojdzie :)

Oczywiście , odeśle :)
czy umowę adopcyjną będziemy podpisywać tutaj , tzn w żmigrodzie ? czy jak ?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Wy , jak wyjeżdżacie o 3 w nocy , to będziecie wcześniej niż o 9; )
Enterek zaraz dostanie kolacje , i już nic więcej żebyście nie mieli przebojów po drodze. Aha , i jeszcze miałam pytać , zabieracie jakiegoś innego psa po drodze ? :)

Posted

wzięliśmy poprawkę, że może być ślisko, ale na wszelki wypadek będę dzwonić godzinkę przed :)
nie, w końcu jedziemy bezpośrednio do ciebie. mieliśmy brać Cygana, ale niestety nie będziemy mieli tyle czasu, żeby jeszcze sprawdzić do jakiego domku idzie, a on tego potrzebuje.

Posted

okej :)
mam tylko nadzieję ,że drukarka mi zatrybi i uda mi się wydrukować tę umowę. boziulku , ostatnia nocka z moim gnojkiem małym ,muszę go wyściskać i wycałować zanim pojedzie ;) on to bardzo lubi , a więc zapowiada się bardzo miziasto :)
aha , i jeszcze proszę nie korzystać po drodze z żadnych fast foodów ,czy innych tego typu żarłodajni :)

Posted

KropkaKropka napisał(a):

aha , i jeszcze proszę nie korzystać po drodze z żadnych fast foodów ,czy innych tego typu żarłodajni :)

nic z tych rzeczy, robimy kanapeczki :)
p.s. a dlaczego tak ciekawości :)

Posted

przyjedziecie prosto na śniadanie:cool3: także się nie opychać tymi kanapeczkami!
sprzeciwu nie przyjmuję............................:diabloti:

tylko proszę , tak między 100 a 50 km do Żmigrodu , trimbaj ,bimbaj do mnie na tel , żebym przypadkiem nie zaspała ;)

Posted

KropkaKropka napisał(a):
przyjedziecie prosto na śniadanie:cool3: także się nie opychać tymi kanapeczkami!
sprzeciwu nie przyjmuję............................:diabloti:

ojej, ale nie trzeba :)

Posted

nie no, ja zgłaszam reklamacje.
tu miał być szczeniaczek podporządkowany i wpatrzony w moją sunię (aż się bałam, że ona go zahuka),
a tu jakiegoś brytana dostałam :D
wszedł do domu jak do siebie, zepchnął sunię z posłania i zjadł jej kość.
ogólnie biorąc berbeć sięgający jej do kostki przejął kontrolę nad sytuacją.
a mój 60-kilowy postrach dzielnicy siedzi na kanapie i podgląda.
ubaw po pachy :)
ale bez obaw, utemperujemy go :)

Posted

aktualizacja:
nasz błąd. na szczęście od razu zauważony. nie potrzebnie żeśmy się wtrącili. upominaliśmy ją żeby nie palnęła go tą tonową łapą i się biedna zdezorientowała. ułożą sobie sprawy sami :)

Posted

Fantastycznie, że maluch już na miejscu; a co z resztą psin?
Przyznam, że nieco drażni mnie prowadzenie tego wątku, bo nie wiadomo co się dzieje z resztą bąbli, już chyba 3 x prosiłam o potwierdzenie czy moja jednorazowa wpłata dotarła a tu nic, cisza :shake:
Czy jedzonko, które zawiozłam siostrze owieczki dotarło do maluchów?

Posted

Z moich informacji - 2 chłopaków i dziewuszka w DS i 2 dziewuszki na tymczasach: jedna u elinki znajomych w tej chwili, a druga u państwa którzy wzięli chłopaczka. Imionami niestety nie napiszę, bo u mnie zawsze z tym problem :oops:. Karmy na pewno miały dużo, ale żadnych dokładniejszych danych na ten temat nie posiadam..

Jaki chłopak już duży :-o :loveu:

Posted

Paoletta napisał(a):
Bo dziewczyny chyba pojechały na Święta, dlatego nie ma żadnych konkretów.
Ja już kończę swoje offowanie tylko wkleję dokumentację :)

Dokumentacja boooooooooooooooooooooooooooska:):)

Posted

Mało jestem na dogo, wybaczcie.
Mój kot przestał jeść, ma anemię. Odżywiamy go kroplówkami i czekamy na wyniki badań, czy ma niewydolność nerek, czy to coś innego. Dziś udało mi się go przetransportować do W-wy, a jeszcze mój TZ zachorował i skończyło się pogotowiem. Jutro od rana biegamy po lekarzach i weterynarzach.
Nie denerwujcie się brakiem informacji, ja na prawdę mam teraz dużo spraw poza dogo.

Jutro ma wizytę przedadopcyjną w sprawie tej suni, która została w W-wie.
Jeśli jednak stan mojego Lucka będzie się pogarszał, będę musiała ją odwołać.

Sunia, która jest w awaryjnym dt w Inowrocławiu ma silną biegunkę.
Elinka jutro ją odbiera i we wtorek idzie do weta.
Podejrzewam zarobaczenie i podanie przez tymczasową opiekunkę nieodpowiedniej karmy, w tym mleka.

Posted

esperanza napisał(a):
Mój kot przestał jeść, ma anemię. Odżywiamy go kroplówkami i czekamy na wyniki badań, czy ma niewydolność nerek, czy to coś innego. Dziś udało mi się go przetransportować do W-wy, a jeszcze mój TZ zachorował i skończyło się pogotowiem. Jutro od rana biegamy po lekarzach i weterynarzach.
Nie denerwujcie się brakiem informacji, ja na prawdę mam teraz dużo spraw poza dogo.

Podejrzewam zarobaczenie i podanie przez tymczasową opiekunkę nieodpowiedniej karmy, w tym mleka.

Maluchy po przyjeździe też miały biegunkę, spowodowaną zmianą wody i karmą. Po dwóch dniach się ustabilizowało.Oczywiście lepiej niech małą zobaczy wet.

Posted

Aga-33-76 Twoja wplata z 10.12 na kwotę 50zł wpłynęła.
Suma wpłat na maluchy wyniosła 100zl .
Czy karma została przekazana, będzie wiedziała Owieczka. Pewnie napisze, jak będzie miała dostęp do sieci.

Podsumowując, domu szukają dwie suczki- dla tej w W-wie jest potencjalny dom.

Posted

esperanza napisał(a):

Jak się wali to wszystko :shake:. Trzymajcie się i nie dawajcie choróbskom :glaszcze:.

Trzymamy kciuki, żeby wszystko szybko i dobrze się skończyło.

Jak by co to jestem w Wawie (prawie ;)).

Posted

Jestem , jestem, przepraszam za ten zastój informacji ale nie mam dostępu do sieci w domu :(
Karma dotarła !!! Dzięki ogromne. 3 kg suchego dla szczyli i puszeczki Darlinga

[FONT=Arial]Potrzebne wpłarty za hotelik dla maluchów !!! [/FONT]
[FONT=Arial]Pliss pomóżcie spłacic długi... [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
Stan faktyczny na dzień dzisiejszy jest dokładnie taki jak napisała Monia:
"... Z moich informacji - 2 chłopaków i dziewuszka w DS i 2 dziewuszki na tymczasach: jedna u elinki znajomych w tej chwili, a druga u państwa którzy wzięli chłopaczka. ..."

Posted

Edi100 napisał(a):
Maluchy po przyjeździe też miały biegunkę, spowodowaną zmianą wody i karmą. Po dwóch dniach się ustabilizowało.Oczywiście lepiej niech małą zobaczy wet.

a u nas ok. kupa ładna (że tak powiem) ;)

jak was nie było to było też tu pytanie czy potrzebna wam karma i jak przekazać.
to przejrzyjcie wątek .

Posted

Paoletta napisał(a):
a u nas ok. kupa ładna (że tak powiem) ;)

jak was nie było to było też tu pytanie czy potrzebna wam karma i jak przekazać.
to przejrzyjcie wątek .

O apetyt nie zapytam, bo znam:) A jak minęła nocka?