majqa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Pora zacisnąć kciuki i to mocno!!! :thumbs: Oby się udało Laimo!!! Quote
Laima Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Pani z Katowic z lekkim wahaniem, ale zaprasza na wizytę przedadopc. :] Zaraz szukam kogoś na wizytę. Quote
irenaka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Laima napisał(a):Pani z Katowic z lekkim wahaniem, ale zaprasza na wizytę przedadopc. :] Zaraz szukam kogoś na wizytę. Też trzymam kciuki:thumbs: Quote
Laima Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 irenaka, a czy Ty masz kogoś zaufanego w Katowicach (ktoś mi wspominał)? Może mogłabyś kogoś polecić? Quote
majqa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 irenaka napisał(a):Też trzymam kciuki:thumbs: Irenko, a masz tam kogoś dobrego/ odpowiedniego do tej wizyty? Quote
irenaka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dziewczyny! Nie wiem czy z Katowic, ale jest Madzia która ma to nieszczęście, że zawsze do niej dzwonię jak potrzebuję sprawdzić dom na Śląsku. Ostatnio nie była już w stanie jechać na kolejną wizytę, ale jak nikt się nie zgłosi, to pewnie, że zadzwonię do Madzi i poproszę, ale boję się, że po tym telefonie to już mnie Magda zastrzeli. Nie ma nikogo zaufanego z Katowic? Quote
majqa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Podpowiedziałam Laimie kontakt, błahahaha z Tobą Irenko, a osobno z Maciaszek. Quote
irenaka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 majqa napisał(a):Podpowiedziałam Laimie kontakt, błahahaha z Tobą Irenko, a osobno z Maciaszek. Izuś nie przychodzą mi znowu powiadomienia na mail. Sorki, że nie odpowiadam od razu. Jaka decyzja? Mam się Madzi kłaniać w pas i kajać , czy Laima coś załatwiła? Szkoda przecież czasu. Quote
majqa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Irenko, może podaj Laimie na PW swój mail, niech tak Ci odpowie, czy potrzebna jest pomoc Madzi. Trudno żebyś cały czas odpalała dogo. Quote
Laima Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Mam kontakt z kilkoma katowickimi wolontariuszkami - jeśli żadna z nich nie będzie mogła podejść, to poproszę o ten kontakt, dobrze? Dziękuję! Quote
majqa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ależ oczywiście, że tak! To na czym mnie zależy to tylko dobre sprawdzenie domku, a nie upieram się w sprawie wyboru osoby. :-) Quote
irenaka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='majqa']Irenko, może podaj Laimie na PW swój mail, niech tak Ci odpowie, czy potrzebna jest pomoc Madzi. Trudno żebyś cały czas odpalała dogo. Chyba sama jestem sobie winna. Podejrzewam, że ten brak powiadomień jest spowodowany korzystaniem z dwóch przeglądarek. Oficjalnie mogę na wątku podać mój mail, bo jest wszędzie: [email protected] Quote
majqa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Isadora7 napisał(a):a ja sobie przycupnę i czekam :) A cupaj, cupaj... ;-) Quote
malagos Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze ułoży... Quote
majqa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ciekawe, czy udało się dograć jakiś termin tej wizyty p/adopcyjnej i czy jest na nią chętna osoba. Quote
Laima Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Oj, nie wiem. Nie miałam teraz zupełnie czasu na "psie" sprawy. Muszę jeszcze raz poprosić o wizytę kogoś z Katowic. Quote
majqa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dopnij tego koniecznie, bo ta pani z Katowic może się rozmyśleć lub dać w międzyczasie dom innemu psu (co akurat nie jest złą opcją, a o całe niebo lepszą niż pierwsza ale warto wiedzieć, na czym się stoi). Quote
irenaka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A ja myślałam, że jamnik już w domu:shake: Czekam niecierpliwie na wieści!! Quote
Isadora7 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 irenaka napisał(a):A ja myślałam, że jamnik już w domu:shake: Czekam niecierpliwie na wieści!! Też miałam taką nadzieję. TEż czekam na wiadomości. Najlepiej te dobre :) Quote
majqa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Isadora7 napisał(a):(...) czekam na wiadomości. Najlepiej te dobre :) Wyłącznie dobre. Quote
Laima Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Prosiłam na wątku katowickim, ale nikt mi nie odpowiedział. :( Nie ma komu pójść na wizytę przedadopcyjną... Przepraszam, że rzadziej tu jestem - mam teraz bardzo mało czasu, dużo pracy do nadrobienia. Quote
Recommended Posts