Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny! Nie wiem czy z Katowic, ale jest Madzia która ma to nieszczęście, że zawsze do niej dzwonię jak potrzebuję sprawdzić dom na Śląsku.
Ostatnio nie była już w stanie jechać na kolejną wizytę, ale jak nikt się nie zgłosi, to pewnie, że zadzwonię do Madzi i poproszę, ale boję się, że po tym telefonie to już mnie Magda zastrzeli.
Nie ma nikogo zaufanego z Katowic?

Posted

majqa napisał(a):
Podpowiedziałam Laimie kontakt, błahahaha z Tobą Irenko, a osobno z Maciaszek.

Izuś nie przychodzą mi znowu powiadomienia na mail. Sorki, że nie odpowiadam od razu.
Jaka decyzja?
Mam się Madzi kłaniać w pas i kajać , czy Laima coś załatwiła?
Szkoda przecież czasu.

Posted

Mam kontakt z kilkoma katowickimi wolontariuszkami - jeśli żadna z nich nie będzie mogła podejść, to poproszę o ten kontakt, dobrze? Dziękuję!

Posted

[quote name='majqa']Irenko, może podaj Laimie na PW swój mail, niech tak Ci odpowie, czy potrzebna jest pomoc Madzi. Trudno żebyś cały czas odpalała dogo.

Chyba sama jestem sobie winna. Podejrzewam, że ten brak powiadomień jest spowodowany korzystaniem z dwóch przeglądarek.
Oficjalnie mogę na wątku podać mój mail, bo jest wszędzie: [email protected]

Posted

Dopnij tego koniecznie, bo ta pani z Katowic może się rozmyśleć lub dać w międzyczasie dom innemu psu (co akurat nie jest złą opcją, a o całe niebo lepszą niż pierwsza ale warto wiedzieć, na czym się stoi).

Posted

Prosiłam na wątku katowickim, ale nikt mi nie odpowiedział. :(
Nie ma komu pójść na wizytę przedadopcyjną...

Przepraszam, że rzadziej tu jestem - mam teraz bardzo mało czasu, dużo pracy do nadrobienia.