Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]
[INDENT] Sorry za offa.
Ale...
Zaginęła Dżaki, sunia w typie jack russel terriera wyadoptowana ode mnie z tymczasu!
Jest płocha, nie da do siebie dojść.
Zaginęła w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew!!
Tel. do mnie: 513145953
Pani Gosi(DS) : 669408881
Oto sunia:
[URL="http://img88.imageshack.us/i/daki4.jpg/"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9334/daki4.jpg[/IMG][/URL]
WAŻNE: Była w szelkach tych co na zdjęciu, tj. brązowych w pomarańczowe łapki

Jutro jadę do Warszawy jej szukać, chciałabym zorganizować łapankę/poszukiwania większą grupą, kto się pisze? [/INDENT]

Posted

[quote name='Kinia1984']zrobilam chlopakom troche ogloszen ale cisza...jak zwykle...[/QUOTE]

może ogłoszenia w prasie, gdzieś w okolicy gdzie teraz mieszkają psiaki?

Posted

na marzec kasa jest:) dzis doszla deklaracja od Vasco 40 zł i od tajemniczego Stanisława P. 100 zł.

Ciotki myślę też nad zmiana hotelu, ponieważ jestem jedyną osoba która jeździ do chłopaków a w tej chwili mam ciężko finansowo, a to jakby nie patrzec odleglosc, poza tym droga cięzka bo przez całą Wawę w sumie 100 km ode mnie. Druga sprawa to taka że cięzko tam z jakąkolwiek opieką wet, chcialabym chlopakow wykastrowac , zaszczepic itp.
Jesli mialbyscie jakiekolwiek info o hoteliku w podobnej cenie ale blizej Warszawy to proszę o info...
Czekam już na miejsce w hotelu u tattoi ale narazie adopcje u niej stoją, tam chlopaki byliby w domu, na dole lecznica moznaby ich wyczesac porzadnie i zajac sie porzadnymi ogloszeniami...
Ale jesli slyszalybyscie o czyms wczesniej o prosze o informację.

Posted

[quote name='Kinia1984']Chlopcy są pod Grójcem we wsi Lubania- Olszowa Wola...to poczatek woj. łódzkiego...

Doszla deklaracja od Agata.Sonia dzieki:)[/QUOTE]

To trochę daleko od Warszawy. Gdyby byli bliżej, mogłabym do nich czasem wpadać

Posted

Kinia nie wiem jakie masz doświadczenia z tattoi, ale widzę jej wpisy na różnych wątkach i osobiście nie oddałabym jej psiaka. Ona to traktuje jak zwykły biznes. Ale jak uważasz.
Sprawdź dobrze to miejsce, żeby nie było nieszczęścia jak z Arktyką.

Posted

Winter7 - uwazam, ze Tattoi ma taki styl bycia po prostu ;) Kinia bywala u Tattoi w Hotelu i na pewno cos więcej może powiedziec na ten temat :)

A co do Tattoi - dziewczyna wali prosto z mostu, nie owija w bawelne. :)

Posted

tak, zdecydowanie taki styl bycia, ale przynajmniej wiadomo o co chodzi, nie ma tej bawełny zbędnej ;) poza tym to Jej działalność gospodarcza = biznes = pensja = pieniądze na życie, więc wykonuje usługę :) jak narazie wszyscy zadowoleni, a część osób bywa regularnie w odwiedzinach.

Posted

znam Tattoi osobiscie. Ma specyficzy humor i specyficznie wyraża swoje zdanie bez ogródek, bez słitaśnych tekstów, ciotkowania i buziaczkowania. To naprawdę dobry człowiek i wiem że u niej psom krzywda się nie dzieje. Jeżdzę często do jej hotelu, ostatnio z mala_czarna bylam u Spajka, była też u niej moja podopieczna malinka i naprawde nie mam do czego sie przyczepic...Gosie trzeba poznac , nie kazdy musi ją lubic ale tu nie o lubienie i przyjaznie chodzi ale o zwierzaki a tam im niczego nie brakuje.
Hotel jest zarejestrowany, z kazdym tattoi podpisuje umowe na jakich warunkach pies hotelowany , jakie sa jej obowiazki jak i opiekuna. Zgadzam sie hotel to jakis biznes ale u niej nie ma przeladowania wiec i kokosow nie ma. Na miejscu jest lecznica.
Ceny są normalne jak w każdym innym hotelu i ten hotel niczym sie tez nie rozni od innych hoteli na dogo, które też coś zarabiają ale wszystko odbywa się zgodnie z prawem.
A porównywanie do Arktyki jest trochę nie na miejscu...ale po tej aferze to się nie dziwię że na każdego człowiek nieufnie patrzy... Ja po aferze z AlinaS u której byli chłopcy tez miałam takie podejscie...