Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Laura1108'][url]http://images46.fotosik.pl/446/ce180eed641c188dgen.jpg[/url]

Biedne oczka :( gdzie ten domek ....

Kinia fotki to naprawdę super zrobiłaś idelane do nowego pakietu ogłoszeniowego a nóż coś drgnie szkoda tylko , że Lesio ma te dredy na szyi przecież można by je nawet palcami wyjąć :)

Hooopkajcie po domek .[/QUOTE]
Probowalam palcami, ale sie nie da...
naprawde smutno mi sie zrobilo ze oni tyle czasu bez domu...i tak smutno patrzyli jak odjezdzalam...

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to już chyba nawet rok minął albo prawie:( a mi się cały czas wydaje, że przez internet Oni nie trafiają do właściwych odbiorców, niestety nie wyróżniają się niczym szczególnym, ani nadzwyczajną urodą ani żadną ułomnością, a wszystkie portale ogłoszeniowe zapchane są psiakami do wyboru do koloru, w ciapki, w łatki, małe, duże, a przede wszystkim bardzo młode, jeszcze nad takim zupełnie starszymi ktoś może zatrzyma się chwilę. Każdy "internetowy" potencjalny zainteresowany patrząc na ogłoszenie pominie je, ponieważ wie ile jest innych psów do wyboru, więc może jednak powalczyć o jakiś artykuł np w gazecie wyborczej - napisać kilkanaście maili do pismaków, może jakiś się wstawi i pomoże, albo te ulotki po skrzynkach - może nawet w formie jakiegoś listu w kopercie, tak żeby było oryginalnie i elegancko. Czymś te biedne psiaki trzeba wyróżnić przy ogłaszaniu, kolejny pakiet ogłoszeń internetowych pewnie niewiele zmieni.

Posted

Pewien Pan szuka 2 psiaków - nie specjalnie doświadczony w opiece nad psiakami,ale pomagający bardzo sąsiadom w opiece nad ich dużymi psiurami...mało kontaktowy z ludźmi,z psiakami idzie mu lepiej...samotny,w domu z ogrodem(dobrze ogrodzonym)...bez problemów finansowych...psiaki przebywałyby na dworze,spały teraz w garażu(specjalnie dostosowanym dla psinek),a na wiosnę dostałyby budę...podesłałam mu cudną parkę.Nie wiem jaki będzie efekt,ale bardzo polecam Jareczka i Lesia...czy to może być domek dla tych psiaczków????

Zaznaczam,że potrzebna byłaby oczywiście wizyta przedadopcyjna...

Posted

Zapraszam na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198705-BEZA-goldenopodobna-sunia-chora-na-serce-z-wodobrzuszem-potrzebuje-pomocy[/URL]. Teraz ja Was muszę prosić o pomoc....
Pomożecie? :placz:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Pewien Pan szuka 2 psiaków - nie specjalnie doświadczony w opiece nad psiakami,ale pomagający bardzo sąsiadom w opiece nad ich dużymi psiurami...mało kontaktowy z ludźmi,z psiakami idzie mu lepiej...samotny,w domu z ogrodem(dobrze ogrodzonym)...bez problemów finansowych...psiaki przebywałyby na dworze,spały teraz w garażu(specjalnie dostosowanym dla psinek),a na wiosnę dostałyby budę...podesłałam mu cudną parkę.Nie wiem jaki będzie efekt,ale bardzo polecam Jareczka i Lesia...czy to może być domek dla tych psiaczków????

Zaznaczam,że potrzebna byłaby oczywiście wizyta przedadopcyjna...[/QUOTE]
raczej tak :) ale nie wiem czy nie lepiej byloby ich rozdzielic...a gdzie domek jest?

Posted

Też uważam, że to szansa dla chłopaków. To są psiaki całe życie niczyje. Nie są przyzwyczajone do luksusu. Będą szczęśliwi mając kawałek swojej podłogi, pełną miskę i swojego człowieka....

Posted

też mysle, że to bylaby szansa dla chłopaków, pod warunkiem, że ten domek przejdzie przez wizytę przedadopcyjną, a za jakis czas kontrolną poadopcyjną

Posted

[quote name='AnnaA']Ja mam nick AnnaA /pisane łącznie/ ale nie przypominam sobie kiedy i czy wpłacałam na Jarka i Leszka. Chyba, że już dośc dawno.[/QUOTE]
A nazywasz sie Anna Ad...ka?
[quote name='Yana']też mysle, że to bylaby szansa dla chłopaków, pod warunkiem, że ten domek przejdzie przez wizytę przedadopcyjną, a za jakis czas kontrolną poadopcyjną[/QUOTE]
trzeba też pamietać że chłopaki we dwóch uwielbiaja uciekać i nie słyszą wołania...we dwoch tez atakuja inne psy...osobno nic z tych rzeczy nie robią:)

Posted

[quote name='Kinia1984']mamy wplaty od vasco, dif i Anna A. bez nicku...tak mi podala emilak:) kto to Anna A.?:) dif?[/QUOTE]

Nie, słonko!
dif to "DIF", czyli Anna Adamska a AnnaA to AnnaA, czyli Anna A. :evil_lol::eviltong:

Posted

Przepraszam, ale zerknijcie proszę - matka plus szczeniaki oraz jeden dorosły pies ( zapewne tatuś szczyli) mieszkaja na stacji benzynowej :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198869-Pieski-ze-stacji-benzynowej-potrzebna-pomoc[/URL]!

Posted

[quote name='DIF']Nie, słonko!
dif to "DIF", czyli Anna Adamska a AnnaA to AnnaA, czyli Anna A. :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
A ty dwoma przelewami wysylalas kase bo emila przekzala mi ze jest 10 zł od dif i 50 zł od Anna Adamska:) czy jakos to podzielic?