Kinia1984 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='Laura1108'][url]http://images46.fotosik.pl/446/ce180eed641c188dgen.jpg[/url] Biedne oczka :( gdzie ten domek .... Kinia fotki to naprawdę super zrobiłaś idelane do nowego pakietu ogłoszeniowego a nóż coś drgnie szkoda tylko , że Lesio ma te dredy na szyi przecież można by je nawet palcami wyjąć :) Hooopkajcie po domek .[/QUOTE] Probowalam palcami, ale sie nie da... naprawde smutno mi sie zrobilo ze oni tyle czasu bez domu...i tak smutno patrzyli jak odjezdzalam... Quote
_Goldenek2 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cudne są... szkoda ich naprawdę :( Quote
tripti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 to już chyba nawet rok minął albo prawie:( a mi się cały czas wydaje, że przez internet Oni nie trafiają do właściwych odbiorców, niestety nie wyróżniają się niczym szczególnym, ani nadzwyczajną urodą ani żadną ułomnością, a wszystkie portale ogłoszeniowe zapchane są psiakami do wyboru do koloru, w ciapki, w łatki, małe, duże, a przede wszystkim bardzo młode, jeszcze nad takim zupełnie starszymi ktoś może zatrzyma się chwilę. Każdy "internetowy" potencjalny zainteresowany patrząc na ogłoszenie pominie je, ponieważ wie ile jest innych psów do wyboru, więc może jednak powalczyć o jakiś artykuł np w gazecie wyborczej - napisać kilkanaście maili do pismaków, może jakiś się wstawi i pomoże, albo te ulotki po skrzynkach - może nawet w formie jakiegoś listu w kopercie, tak żeby było oryginalnie i elegancko. Czymś te biedne psiaki trzeba wyróżnić przy ogłaszaniu, kolejny pakiet ogłoszeń internetowych pewnie niewiele zmieni. Quote
Kinia1984 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 chlopcy sa na stonie akcji fundacji Viva- Zaginął dom :) [url]http://zaginaldom.pl/azor/[/url] Quote
Yana Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 fajna akcja... oby cos sie ruszyło w sprawie chłopaków :-) Quote
Kinia1984 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 mamy wplaty od vasco, dif i Anna A. bez nicku...tak mi podala emilak:) kto to Anna A.?:) dif? Quote
zuzlikowa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Pewien Pan szuka 2 psiaków - nie specjalnie doświadczony w opiece nad psiakami,ale pomagający bardzo sąsiadom w opiece nad ich dużymi psiurami...mało kontaktowy z ludźmi,z psiakami idzie mu lepiej...samotny,w domu z ogrodem(dobrze ogrodzonym)...bez problemów finansowych...psiaki przebywałyby na dworze,spały teraz w garażu(specjalnie dostosowanym dla psinek),a na wiosnę dostałyby budę...podesłałam mu cudną parkę.Nie wiem jaki będzie efekt,ale bardzo polecam Jareczka i Lesia...czy to może być domek dla tych psiaczków???? Zaznaczam,że potrzebna byłaby oczywiście wizyta przedadopcyjna... Quote
_Goldenek2 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Zapraszam na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198705-BEZA-goldenopodobna-sunia-chora-na-serce-z-wodobrzuszem-potrzebuje-pomocy[/URL]. Teraz ja Was muszę prosić o pomoc.... Pomożecie? :placz: Quote
Kinia1984 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='zuzlikowa']Pewien Pan szuka 2 psiaków - nie specjalnie doświadczony w opiece nad psiakami,ale pomagający bardzo sąsiadom w opiece nad ich dużymi psiurami...mało kontaktowy z ludźmi,z psiakami idzie mu lepiej...samotny,w domu z ogrodem(dobrze ogrodzonym)...bez problemów finansowych...psiaki przebywałyby na dworze,spały teraz w garażu(specjalnie dostosowanym dla psinek),a na wiosnę dostałyby budę...podesłałam mu cudną parkę.Nie wiem jaki będzie efekt,ale bardzo polecam Jareczka i Lesia...czy to może być domek dla tych psiaczków???? Zaznaczam,że potrzebna byłaby oczywiście wizyta przedadopcyjna...[/QUOTE] raczej tak :) ale nie wiem czy nie lepiej byloby ich rozdzielic...a gdzie domek jest? Quote
_Goldenek2 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Też uważam, że to szansa dla chłopaków. To są psiaki całe życie niczyje. Nie są przyzwyczajone do luksusu. Będą szczęśliwi mając kawałek swojej podłogi, pełną miskę i swojego człowieka.... Quote
AnnaA Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ja mam nick AnnaA /pisane łącznie/ ale nie przypominam sobie kiedy i czy wpłacałam na Jarka i Leszka. Chyba, że już dośc dawno. Quote
Yana Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 też mysle, że to bylaby szansa dla chłopaków, pod warunkiem, że ten domek przejdzie przez wizytę przedadopcyjną, a za jakis czas kontrolną poadopcyjną Quote
Kinia1984 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='AnnaA']Ja mam nick AnnaA /pisane łącznie/ ale nie przypominam sobie kiedy i czy wpłacałam na Jarka i Leszka. Chyba, że już dośc dawno.[/QUOTE] A nazywasz sie Anna Ad...ka? [quote name='Yana']też mysle, że to bylaby szansa dla chłopaków, pod warunkiem, że ten domek przejdzie przez wizytę przedadopcyjną, a za jakis czas kontrolną poadopcyjną[/QUOTE] trzeba też pamietać że chłopaki we dwóch uwielbiaja uciekać i nie słyszą wołania...we dwoch tez atakuja inne psy...osobno nic z tych rzeczy nie robią:) Quote
Yana Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 hmmm... a to łobuziaki... to może chociaż jeden, tylko ten pan chce zdaje się dwa... Quote
AnnaA Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Tak jak myślałam to nie ja. Nie nazywam się Anna A..ka. Chyba na psiaki cos wysłałam ale jedorazowo i już dawno Quote
Kinia1984 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 :x-mas:Wesołych Świąt chłopaki!!:tree1: Quote
obraczus87 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych Świat Chłopaki. Zyczę Wam, abyście znaleźli kochające domeczki :) Wesołych Świąt Cioteczki! Quote
_Goldenek2 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 I co Kiniu postanowiłaś z tym chętnym na adopcję? Quote
Kinia1984 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 nic nie postanowila bo nie mam zadnych informacji , zaraz napisze do zuzlikowej czy cos wiadomo, jakie to miasto i szukac chetnego do wizyty przedadopcyjnej... Quote
Hotel KADIF Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Kinia1984']mamy wplaty od vasco, dif i Anna A. bez nicku...tak mi podala emilak:) kto to Anna A.?:) dif?[/QUOTE] Nie, słonko! dif to "DIF", czyli Anna Adamska a AnnaA to AnnaA, czyli Anna A. :evil_lol::eviltong: Quote
obraczus87 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Przepraszam, ale zerknijcie proszę - matka plus szczeniaki oraz jeden dorosły pies ( zapewne tatuś szczyli) mieszkaja na stacji benzynowej :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198869-Pieski-ze-stacji-benzynowej-potrzebna-pomoc[/URL]! Quote
Kinia1984 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='DIF']Nie, słonko! dif to "DIF", czyli Anna Adamska a AnnaA to AnnaA, czyli Anna A. :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] A ty dwoma przelewami wysylalas kase bo emila przekzala mi ze jest 10 zł od dif i 50 zł od Anna Adamska:) czy jakos to podzielic? Quote
Awit Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Wysłałam swoją deklarację. Niech ktoś leci do tego domku, niech choć jeden z nich idzie..... Quote
Recommended Posts