Yana Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 w przyszłym miesiącu wpłacę na nich więcej... poszukam też może coś na bazarek... a może w tym czasie i domek się dla nich znajdzie dużo mają ogłoszeń ? Quote
Kinia1984 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 troche maja...allegro odnawiam 6 raz i nawet jednego obserwatora nie mieli... Quote
Vasco Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jestem z Wami, może coś się w końcu ruszy, chociaż powiem Wam , że chwilami się podłamuję o Karmela też 0 telefonów. Quote
Kinia1984 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 kurde wogole adopcje stanely wszedzie jakos... Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dziewczyny, adopcje stanely naprawde. Staszek tez zainteresowanych nie ma ;/ Quote
Kinia1984 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 doszla wplata od Ania - Tygrysiczka - 10 zł:) dziekujemy:) Quote
Tigraa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kinia, daj link do Allegro. Podeślę gallegro, on ma duże doświadczenie i dobrą rękę do wystawiania (skutecznego). Może trzeba trochę przeredagować tekst? Może trochę innych fotek? Podeślij, postaramy się pomóc. Czy chłopaki koniecznie muszą iść razem do adopcji? A jeśli znajdą się chetne 2 domki? Ciężko znaleźć domek dla 2 psiaków razem. Quote
Kinia1984 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [url]http://www.allegro.pl/item910439615_pokochaj_nas_bardzo_tego_potrzebujemy.html[/url] to jest allegro chlopakow... jesli chodzi o to czy razem powinny isc to juz kiedys o tym rozmawialismy na watku i fajnie byloby gdyby poszly razem... jesli chodzi o zmiany w teksie jestem bardzo za...:) Quote
Aga-33-76 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Witajcie chłopcy. Przepraszam, ale moja moja deklaracja za luty wpłynie za ok. tydzień :oops: Quote
gallegro Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Ania-tygrysiczka'](...)Czy chłopaki koniecznie muszą iść razem do adopcji? A jeśli znajdą się chetne 2 domki? Ciężko znaleźć domek dla 2 psiaków razem.[/QUOTE] Przykład Igi i Kacpra (Ania wie o co chodzi ;)) zdaje się potwierdzać, że mimo wszystko, jest to możliwe. Niestety, takie przypadki to rzadkość... Absolutnie nie chcę Was namawiać do rozdzielenia psiaków, ale gdyby prawie równocześnie zgłosiłyby się dwa domki, należałoby zweryfikować dotychczasowe ustalenia. Problem w tym, że równoczesna adopcja jest też mało prawdopodobna... Jeśli chodzi o Allegro, postaram się zrobić swoją wersję, podając wszelkie namiary z dotychczasowego. Zawsze co dwie aukcje to nie jedna ;). Quote
Awit Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tragedia, ludzie nie chcą psów, nie adoptują, mało biorą ze schronisk. To chyba ta zima zmroziła działalośc człowieka w kwestiach przygarnięcia zwierzaka;-( Quote
Vasco Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 no i ferie, w głowach wyjazdy, narty itp. .... Quote
Awit Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Taaa i porzucanie psów na środku drogi. Wczoraj córka mówiła, że gdzieś pod zakopanem jak jechali, stał na środku drogi amstaff przerażony, nieruchomy, prawdopodobnie dopiero co wywalony, że taki zszokowany. Spłakał się dzieciak:-(Chłopcy wysłałam Wam skromne dodatkowe 20zł. Jak pomyślę, że z raju u Alinki byście wrócili na ulicę, to na płacz mi sie zbiera:-( Quote
Vasco Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tyle ludzi to skończone łajzy, że aż się odechciewa. Takich psiaków, jak ten amstaff niestety coraz więcej. Quote
Kinia1984 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 dziekujemy ciociu Awit:) im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzeta... Quote
Awit Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A ja zwierzęta zawsze kochałam:-) Natomiast coraz bardziej denerwują mnie ludzie, coraz to więcej dostrzegam zła jakie wyrządzają dokoła, i coraz bardziej wkurza mnie ich debilizm. A może to ze mną coś nie tak;-)Urocze nasze kundelki łapcie się na domeczki Quote
Kinia1984 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 bo najgorszym zwierzeciem jest czlowiek...najgorszy bezwzgledny drapieznik... ale nas wzielo...ale jak sie widzi ile zwierzat cierpi albo przez glupote albo przez okrucienstwo czlowieka to ma sie ochote dowalic kazdemu kto tak robi... Quote
Recommended Posts