patija Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A n/wpłata z lutego dotarła? tak dotarła, dotarła bardzo dziękujemy:loveu:. Nie pisałam bo drugi tydzień choruje i nawet nie ma siły siedzieć przy kompie. Obecnie w Rysia skarbonce jest 225,50zł Ryśka już dość długo nie ma , ale może się jeszcze znajdzie, mam nadzieję. Dlatego nie wiem co robimy z pieniążkami, ja bym jeszcze poczekała, a potem by się przekazało na inne potrzebujące psiaki (może Misie i Kaje? ) ale to tylko propozycja. Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Biedny Rysiu, a tu dalej zima ........... Quote
leni356 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Śledzę wątek i wypatruję wieści o Rysiu. Gdzie on się podział? Nie odłowiła go straż nigdzie? Quote
zuzka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 To jest aż niemożliwe że Rysio zaginął bez wieści. Quote
Szarotka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 zuzka napisał(a):To jest aż niemożliwe że Rysio zaginął bez wieści. Tez mam taka nadzieje............. Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Rysiu-Przyjacielu co z Tobą?Taka zima-tak okropnie zimno,a Ty gdzie się wybrałeś??? Czekamy na Ciebie bracie..Martwimy się bardzo-wracaj powsinogo.. E/W Quote
rita60 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Cos nie moge pojac.....Rysio był w płatnym DT/chyba,ze cos pomyliłam/czyli obowiazek przypilnowania nalezał do osoby,ktora zobowiazała sie nim opiekowac. Jak to ma sie do zaistniałej sytuacji:roll: Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nie wiem czy płatny czy nie-wszystko mi się zaczyna mylić..Tyle psów zniknęło-oby Rysio nie był jednym z nich.. Jeszcze czekamy,ale jeśli Rysio-co nie daj Boże!nie wróci-deklarację przerzucamy na psa z wątku ,,Ocalić Bobusia od zapomnienia. Jest szansa na dt, brak 114 zł deklaracji !!!..Czekamy z ostateczną n/decyzją do 10 marca. E/W Quote
zuzka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 waldi481 napisał(a):Nie wiem czy płatny czy nie-wszystko mi się zaczyna mylić..Tyle psów zniknęło-oby Rysio nie był jednym z nich.. Jeszcze czekamy,ale jeśli Rysio-co nie daj Boże!nie wróci-deklarację przerzucamy na psa z wątku ,,Ocalić Bobusia od zapomnienia. Jest szansa na dt, brak 114 zł deklaracji !!!..Czekamy z ostateczną n/decyzją do 10 marca. E/W Chociaż Rysiu mieszkał w budzie to DT był płatny . Quote
Szarotka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Moze w tej stytuacji trzeba bylo go uwiazac i spuszczac tylko pod dozorem, bo chyba zadarzylo mu sie wczesniej wyjsc na spacer............ Quote
rita60 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 zuzka napisał(a):Chociaż Rysiu mieszkał w budzie to DT był płatny . Rozumiem Aniu.....ja nie chce nikogo oceniac,tylko Rysia szkoda...... Quote
GrubbaRybba Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Podniosę Rysiulka. Jak poszukiwania? Czy ktoś go widział? Czy ktoś dzwonił z plakatów? Quote
zuzka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Biedny Rysiolek . Ciekawe jak on z tym swoim chorym serduszkiem. Quote
Szarotka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 obraczus87 napisał(a):mam nadzieje ze Rysio zyje :( Ja tez .................. Quote
Roland_De Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Moze ktoś go przygarnął na zawsze ... taka mała nadzieja ... Quote
zuzka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 No tak jakaś tam nadzieja zawsze jest ale ja wolała bym wiedzieć pewne co się z nim stała Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Boję się o Ciebie psinko...W świetle tego co się dzieje w Polsce,w perspektywie otwarcie lokalu założonego przez Wietnamczyka z psim mięsem boję się..Boję się,że Ciebie nie ma,a my będziemy się łudzaić nadzieją..I jeszcze te mrozy.. Nie wracają tylko te psy,które odeszły-czy jesteś pośród nich Rysiu? Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Nie wierzymy w to,że żyjesz,a moja intuicja mnie nigdy nie zawiodła..Nie są mi potrzebne żadne tłumaczenia,ja czuję,że Ciebie nie ma. DOBRANOC BRACIE. Elżbieta Quote
bric-a-brac Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dziewczyny, żadnych wieści? Nikt go nie widział? Pytałyście w okolicy? Może w sklepach? Albo u pijaczków spod sklepów? :( Quote
Argat Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Przepraszam, ale to pilnie... Lena z Tomaszowa Mazowieckiego traci tymczas, grozi jej powrót do schroniska http://www.dogomania.pl/threads/203561-Lena-TRACI-DT!!!-ONA-NIE-MO%C5%BBE-WR%C3%93CI%C4%86-DO-SCHRONISKA!-Potrzebne-pieni%C4%85dze-i-miejsce?p=16436322#post16436322 Quote
patija Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Rozliczenie za luty: [COLOR=darkorange][COLOR=dimgray]Madcat - 10zł bric-a-brac - 10zł Waldi481 - 17,50zł Roland_De - 20zł Ogólnie na koncie Rysia jest 245,50zł [SIZE=2][COLOR=black]A teraz proszę trzymać kciuki, bo jest szansa, że Rysio się odnalazł. Jeśli tak, to jest to dla mnie niesamowita historia. Dzwonił dziś do mnie nasz wolontariusz Maciek i przekazał mi tę wspaniałą nowinę. Psiak bardzo podobny do Rysia nie dawno przybłąkał się do szkółki jeździeckiej w pobliskiej miejscowości (czyżby przyciągnęły go konie?). Tam znalazł schronienie i opiekę. Maciek chciał od razu jechać i sprawdzić czy to Rysiek (widział foto z komórki, z którego wynika, że raczej tak, psiak jest bardzo, bardzo podobny) ale się okazało, że psiaka chyba w piątek, przygarnęła do swojego domu jedna z dziewczyn uczęszczająca do szkółki. Nikt nie ma do niej niestety telefonu, ale ma zjawić się w poniedziałek i wtedy wszystko powinno się wyjaśnić. Mam nadzieje, że to nasz Rysiek, ale jeszcze się nie będę cieszyć, bo na razie trudno mi sobie wyobrazić jak Rysiek mógł przewędrować te kilkanaście kilometrów, ktoś go wywiózł czy taki z niego wędrowiec? Quote
Recommended Posts