Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestes ponizej mojego poziomu palancie i nie zamierzam z toba dyskutowac.i nie zapominaj ze nie jestes tu anoniomowy,po IP bardzo latwo wbrew pozorom namierzyc twoj adres wiec przyhamuj moze?

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Jestes ponizej mojego poziomu palancie i nie zamierzam z toba dyskutowac.i nie zapominaj ze nie jestes tu anoniomowy,po IP bardzo latwo wbrew pozorom namierzyc twoj adres wiec przyhamuj moze?

dresy i spółka jak mówilem i jeszcze bmw
twoj tez:*

Posted

Jestes ponizej mojego poziomu

Sycyńska foczka o jezusie kochany po raz kolejny. Daj pieniądze na kościół albo co.Albo na bezdomnych.A jeśli chodzi o moje chamstwo to w radomiu słyszałem o większym:* pa

Posted

Mirage lecz sie albo zmien lekarza bo ten twoj cie najwyrazniej oszukuje.

Ja sie leczyć nie musze, ale dziękuje za troskę. Ci co potrzebują to pewnie juz śpią albo hmmm no nieważne, tak więc rano czy po południu jak wrócą będą mieli ubaw.
A wiesz o co mi chodzi - zwrócenie uwagi na wyłudzenia - jakie się tu zdarzają więc nie mów że nie ma problemu bo jest.
Ale, ale mamy 4 gwaiazdki.
Miłych snów i do usłyszenia jak mnie nie wychrzanią co jest pewne bo arka pewnie już dzwoni na komórke do moderatora.
I nie chodzi mi o to że mam coś do Żydów,czy coś, kocham was normalnie muaaa.
Jesteście zrąbiści, czadowi i wogóle. Ehhh byle tylko tym zwierzakom było lepiej bo z taką pomocą "dogomaniaków" to do kanałow przyjdzie im zejść niedługo.
Cmox.
Ide spać, juz nie moge...sija...:vamp:
PS: Chciałbym teraz wszystkich przeprosić bo mi mama kazała.
To tyle pa.:-(

Posted

Mirage albo masz cos do powiedzenia w kwestii usypiania psów przed ustawowo okreslonym czasem kwarantanny albo sie nie wypowiadaj skoro twoim zamierzeniem jest obraza co po niektórych znawców tematyki. Nie potrzebujemy na forum monologu pyskujących nastolatków, ale rozwiązania sytuacji i ewentualnego wyjasnienia dlaczego taki przypadek miał miejsce.

Arka to nie jest jeden przypadek uspienia psa przed upływem kwarantanny ... Nie chcę nikogo krzwidzić, ale ten sam proceder jest prowadzony w schonisku w Szczecinie, tez z tego tytułu, że nie ma miejsc. 20 grudnia po wykonanym przeze mnie telefonie, po tym jak przybłakał sie do mnie mały Fokus (któremu wczoraj udało się nam znależć dom) zadzwoniłam do schroniska spytać czy ktos małego nie szuka, oprócz negatywnej odpowiedzi usłyszałam, że jak chcę małego przyprowadzic to i tak pójdzie do kasacji bo schronisko jest przepełnione. O tym się mówi otwarcie .... Moja dobra znajoma poprzywoziła im dary - pełny samochód dostawczy od karmy po podkładki sterylne dla psów po sterylizacji. Nie dośc, że obsługa jest bezczelna i opryskliwa (z paroma wyjątkami) to z łaski zabrali dary i wrzucili do kanciapy, gdzie leżały stęchnięte od wilgoci karmy, pognite kocyki, itd. A podkładki sterylne, kropłowki i nne leki ciągnęli po błocie i wrzucili pod blaszaną wiatę. Szlag ja trafił i więcej darów nie przywiozła. Zamiast tego sama przerobiła swoją posiadłość i zorganizowała przytułek dla bezdomniaków pod Szczecinem.

Hycel ze Szczecina - Police ma uprawnienia nadane przez zdaję się UW do odławiania zwierząt w całej Polsce. W szpitalu przy Unii Lubelskiej przebywało kilkanaście kotów. Już nie przebywa, poniewaz na zgłoszenie jednej z pielęgniarek - koty zostały wybite przez w/w hycla. To teraz szpital ma problem z deratyzacją. Dokąd mieszkały tam koty (a zespół szpitalny przy Unii Lubelskiej w Szczecinie jest naprawdę duży) problemu myszy i szczurów nie było.

Posted

Mirage chyba to "łeb na pieniek" znasz z bardzo bliska? Może asystujesz trzymając?

Msand masz rację, to pewnie pryszczaty nastolatek, do tego strasznie zakompleksiony- wszedł i wyrzucił z siebie jakieś "bluzgi", bo wie, że dużo ludzi działa na tym forum i przeczyta jego ****** .

Do tego żałosne antysemickie i osobiste wycieczki, ale żeby miał coś konkretnie do powiedzenia na wiadomy temat to nie...
Może kiedyś trafi na jakiegoś lekarza z pawulonem, który skróci mu widocznie bardzo męczące życie?

Posted

Czytam te posty i...się zastanawiam skąd się biorą tacy ludzie??

Mirage--> Czy Ty jesteś normalny?? Jak możesz coś takiego pisać?? Jeśli masz chociaż trochę honoru..poprostu sobie odpuść i odejdź z dogo. Miałam nadzieję, że wśród młodych ludzi antysemityzm jest nieczęsto spotykany...najwyraźniej się myliłam. Mieszkasz w Polsce..zapewne znasz chociaż podstawy historii i piszesz coś takiego?? Co jest z Tobą??
Jesteś dla mnie zerem!!! Mam nadzieję, że kiedyś zmądrzejesz...

Proszę moderatorów o usunięcie tego użytkownika (chociaż jestem pewna,że wróci:angryy:).

Posted

Tacy ludzie triumfują jeśli widzą, jak dużo wzbudzają emocji. Stąd apeluje nie komentujcie, bo komentuje się pewne postępowanie i wypowiedzi ludzi reprezentujących cokolwiek ... Tu jest DNO, na które jeszcze nie jeden pies niechciałby się zeszczać. Więc dajcie sobie spokój. Wyższość polega na tym, żeby milczeniem skwitować tępe zaczepki, a unieść się honorem i nie reagowac na takie wypowiedzi w ŻADEN sposób. Ten człowiek jest po prostu ambicjonalnie niespełniony (czy tez tzw. syndrom przerostu ambicji nad możliwościami) notorycznie odrzucany przez kobiety (pewnie nie umie albo mu nie st...) itd. Dajcie sobie spokój ze ścierwem.

Posted

Msand napisał(a):
obraza co po niektórych znawców tematyki. Nie potrzebujemy na forum monologu pyskujących nastolatków, ale rozwiązania sytuacji i ewentualnego wyjasnienia dlaczego taki przypadek miał miejsce.

Tak wrócilem:)
Znawcami tematyki nazywasz pseudo pomocników schronisk wyksztalconych jak cholera którzy znaleźli łatwy biznes i klepią kase na takich idiotach jak ty.
Może zmądrzejesz jak to dotknie twoją rodzinę czy bliskich bo na razie zyjesz w obłokach. Zejdź na ziemie.
Jeśli chodzi o przypadki w schroniskach to nie znam wszystkich i mnie to nie obchodzi - ty pewnie jako znawca tematu znasz je 'wszystkie' ale to tylko dowodzi że gówno wiesz tak jak i inni 'znawcy'.

Posted

Veris napisał(a):
Czytam te posty i...się zastanawiam skąd się biorą tacy ludzie??

Mirage--> Czy Ty jesteś normalny?? Jak możesz coś takiego pisać?? Jeśli masz chociaż trochę honoru..poprostu sobie odpuść i odejdź z dogo. Miałam nadzieję, że wśród młodych ludzi antysemityzm jest nieczęsto spotykany...najwyraźniej się myliłam. Mieszkasz w Polsce..zapewne znasz chociaż podstawy historii i piszesz coś takiego?? Co jest z Tobą??
Jesteś dla mnie zerem!!! Mam nadzieję, że kiedyś zmądrzejesz...

Tylko powiedzieć Żyd i już antysemityzm. Walnijcie się w głowe.

Posted

Msand napisał(a):
Tacy ludzie triumfują jeśli widzą, jak dużo wzbudzają emocji. Stąd apeluje nie komentujcie, bo komentuje się pewne postępowanie i wypowiedzi ludzi reprezentujących cokolwiek ... Tu jest DNO, na które jeszcze nie jeden pies niechciałby się zeszczać. Więc dajcie sobie spokój. Wyższość polega na tym, żeby milczeniem skwitować tępe zaczepki, a unieść się honorem i nie reagowac na takie wypowiedzi w ŻADEN sposób. Ten człowiek jest po prostu ambicjonalnie niespełniony (czy tez tzw. syndrom przerostu ambicji nad możliwościami) notorycznie odrzucany przez kobiety (pewnie nie umie albo mu nie st...) itd. Dajcie sobie spokój ze ścierwem.

Wiec nie komentuj i idź do dzialu biedne psy czy coś, bo twoje wypowiedzi jeszcze więcej wnoszą. A ścierwo to sobie znajdź w domu, głabie parszywy.

Posted

Głaba to masz synku w gaciach bo ci z kobietami nie idzie a teraz żegnaj kochanie!

Posted

Msand napisał(a):
Mirage albo masz cos do powiedzenia w kwestii usypiania psów przed ustawowo okreslonym czasem kwarantanny albo sie nie wypowiadaj skoro twoim zamierzeniem jest obraza co po niektórych znawców tematyki. Nie potrzebujemy na forum monologu pyskujących nastolatków, ale rozwiązania sytuacji i ewentualnego wyjasnienia dlaczego taki przypadek miał miejsce.

Arka to nie jest jeden przypadek uspienia psa przed upływem kwarantanny ... Nie chcę nikogo krzwidzić, ale ten sam proceder jest prowadzony w schonisku w Szczecinie, tez z tego tytułu, że nie ma miejsc. 20 grudnia po wykonanym przeze mnie telefonie, po tym jak przybłakał sie do mnie mały Fokus (któremu wczoraj udało się nam znależć dom) zadzwoniłam do schroniska spytać czy ktos małego nie szuka, oprócz negatywnej odpowiedzi usłyszałam, że jak chcę małego przyprowadzic to i tak pójdzie do kasacji bo schronisko jest przepełnione. O tym się mówi otwarcie .... Moja dobra znajoma poprzywoziła im dary - pełny samochód dostawczy od karmy po podkładki sterylne dla psów po sterylizacji. Nie dośc, że obsługa jest bezczelna i opryskliwa (z paroma wyjątkami) to z łaski zabrali dary i wrzucili do kanciapy, gdzie leżały stęchnięte od wilgoci karmy, pognite kocyki, itd. A podkładki sterylne, kropłowki i nne leki ciągnęli po błocie i wrzucili pod blaszaną wiatę. Szlag ja trafił i więcej darów nie przywiozła. Zamiast tego sama przerobiła swoją posiadłość i zorganizowała przytułek dla bezdomniaków pod Szczecinem.

Hycel ze Szczecina - Police ma uprawnienia nadane przez zdaję się UW do odławiania zwierząt w całej Polsce. W szpitalu przy Unii Lubelskiej przebywało kilkanaście kotów. Już nie przebywa, poniewaz na zgłoszenie jednej z pielęgniarek - koty zostały wybite przez w/w hycla. To teraz szpital ma problem z deratyzacją. Dokąd mieszkały tam koty (a zespół szpitalny przy Unii Lubelskiej w Szczecinie jest naprawdę duży) problemu myszy i szczurów nie było.

Bo arka to i blablabla i przypadki tam i tam. A rzucileś kiedyś chleb dla ptakow czy tylko psy i koty widzisz.
Hycel zły, tylko jakby twoje dziecko piesek chapnąl to byś 100kę dał hyclowi.
Lekarze też źli bo k* dużo zarabiają i zgodnie z S wszystkim po równo sie należy jak za komuny.
Żałosny jesteś znawco.

Posted

Msand napisał(a):
Głaba to masz synku w gaciach bo ci z kobietami nie idzie a teraz żegnaj kochanie!

Baaaardzo sie mylisz. Ale z takimi jak ty to rzeczywiście by mi nie szło.Kochanego też sobie innego znajdź.Bo z taką twarzą jak po lewej na obrazku to bym nie chciał tego robić.

Posted

To się nazywa zoofilia, podobnie jak nekrofilia i pedofilia to zboczenie jest nieuleczalne. Ale ciesze się bardzo, że sam sobie wystawiasz opinię.

Posted

Msand napisał(a):
Ach i żegnam głąbie - skończ pogadankę.

No właśnie chciałem o to samo poprosić.

Kijem bym cię nie ruszył.
Jesteśmy kwita.Muaa