majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Greven'](...) P.S. Spakować obroże p.pchelne, albo jakiś spray typu frontline? Tabletki na odrobaczenie dla psów i kotów?[/QUOTE] Jejku, tego chyba nigdy za wiele. Jeśli tylko jest możliwość... Quote
emilia2280 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dopiero doszly moje pieniádze do Polski. Czy mogé teraz prosic o konto do przelewu na ludzkie jedzenie? Quote
jolek68 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Greven']To podarunek od mojej Mamy, ona nie ma tu nicku ;) [/QUOTE] to można dopisać: [COLOR=Blue]portfelik i kosmetyki jakieś, [/COLOR][COLOR=SeaGreen][COLOR=Red]zakupione przez mamę Greven :)[/COLOR] [/COLOR] Quote
MagYa^^ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 (Proszek do prania 30 zł... Kosmetyki 50 zł... Bluza z kapturem 100 zł... RADOŚĆ DZIECI i MAMY BEZCENNA :) ) Quote
jaanna019 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dziewczyny gratuluję mobilizacji! Zanim wyszperałam i poprałam ciuszki to tyle już nazbierałyście, że nie wiem co z tym robić. Nie mam kaski więc tylko mogę poratować ubrankami po mojej córci. Wysyłać? Kaski dorzucę po 10 grudnia jak mi się konto zapełni. Mam taki pomysł.. 4 dzieci jeździ do szkoły PKSem, bilety tanie nie są... może znalazłby się sponsor na bilety miesięczne dla dzieciaków ? Quote
majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Raport z dzisiaj: 1. puzzle delfinki 500 elementów 2. puzzle Trefla Kubuś Puchatek 60 elementów 3. puzzle psiaczki 300 elementów 4. nowe puzzle tygrys 500 elementów 5. zabawki - misiaczek x 2, pieseczek, mała laleczka 6. zimowa, zielona kurtka House /XL-wg mnie mocno zawyżone/ 7. mała koszula sztruksowa 8. chłopięca, zgniłozielona, koszula Carry 9. dziewczęca, gruba kurtka, zgniła zieleń Tatuum rozm.36 10. gruba, dziewczęca, fioletowa, z kapturem, PAGO (rozm. XL - tesh zawyżony) 11. koszula, w kratkę męska, krótki rękaw rozm.L 12. nowa dziewczęca torebka do ręki, a w niej zeszyty w kratkę, długopisy, pasta do zębów i dwie szczoteczki 13. buciki /czerwień z granatem, mały rozmiar/ 14. krem do rąk, szampon, żel pod prysznic 15. sweterek w paski dziewczęcy 16. bluzeczki z długim rękawem x 4 /nieduże, M/ S/ 17. top szt.3 18. rybaczki brązowe 19. szalik w kratkę 20. koszulki/bluzeczki z krótkim rękawem rozm. ok. S i M szt.18 21. mały sweterek czarny, rozpinany 22. chłopięca bluza sportowa 23. komplet czapka + szalik, czarne 24. biała, wizytowa bluzeczka rozm. ok. M 25. czerwone spodnie z lycrą rozm. 38 26. kamizelko-golfy grubsze, dziewczęce x3 27. kamizelka pikowana, na ekspres 28. golf dziewczęcy, mały 29. seledynowy szalik 30. dziewczęca, gruba kurtka z kapturem rozm.M 31. pidżamka dziewczęca 32. brązowy sweterek x 2 33. szary sweterek w serek 34. fioletowy sweterek rozpinany 35. nowy biały T-shirt rozm. L 36. fioletowy golfik 37. zimowe dziewczęce buty rozm. 36 38. dziewczęca, zimowa kurtka z kapturem, brązowa rozm.M 39. damskie półkozaczki ocieplane rozm. 38 40. kurtka damska, cienka duża szt. 3 41. kurtka sportowa duża, na podpince z polara 42. słuchawki do walkmana /używane/ szt.1 43. garść długopisów 44. budzik 45. spożywka [wspomniana wczorajszego dnia i ta która doszła dziś] - dwie konserwy rybne, jogurtowe chrupki Nestle, Nutella, 12 czekolad, 1 kg cukru, 1 kg maki, paczka ryżu, chrupki Nesquck, mąka ziemniaczana, paczka makaronu, paczuszka popcornu, 2 paczki kaszy jęczmiennej, puszka kukurydzy, puszka groszku, pizza w proszku, paczka herbaty Saga, 2 x 100 torebek herbaty Assuan. Quote
pati1975 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Asiu potrzebuję nr konta najlepiej na mojego maila [email][email protected][/email] dziś dokupiłam jeszcze trochę środków higienicznych no i buciki :) kupiłam 2 pary i kapcie w krówki dla najmłodszej wszystko co nowe zapakowane od razu w torebki świąteczne by nie trzeba było ich przepakowywać przywiozę z Zakopanego autem bo dziś też spakowałam kilka kartonów z ubraniami po moich dziewczynkach wszystko popakowane tematycznie czyli zimowe do zimowych i takie tam [IMG]http://i48.tinypic.com/fu9dz6.jpg[/IMG] kozaczki tak mi się podobały, że kupiłam mimo że już ma. wzięłam w rozm 33 wię jeśli tamte były zawyżone to te będą na przyszłą jesień/zimę [IMG]http://i46.tinypic.com/200wfh0.jpg[/IMG] buciki na wiosnę [IMG]http://i50.tinypic.com/bhn7fq.jpg[/IMG] i kapećki w krówki Quote
majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 O matuś, jakie cukierkowe kozaczki... Piękne!!!!! Quote
Biafra Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja mam zgon :crazyeye: Jak to czytam to oczom nie wierzę :loveu: Quote
majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja się boję zapytać, bo już sama nie ogarniam i chylę czoła przed tymi, którym to się udaje ale... W czym na teraz są jeszcze braki? Quote
obraczus87 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Biafro - czy dotarła karma dla psów?? dzwonił do mnie Pan, ale było po 18, więc nie wiem czy dotarł na miejsce... Quote
Biafra Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='obraczus87']Biafro - czy dotarła karma dla psów?? dzwonił do mnie Pan, ale było po 18, więc nie wiem czy dotarł na miejsce...[/QUOTE] Na pewno po 18 był kurier z karmą, bo do mnie dzwonił zapytać czy ktoś jest na miejscu Karmy nie widziałam na oczy, więc myślałam, że to inna :evil_lol: Ale skoro do Ciebie dzwonił to pewnie Twoja. Jutro ją zobaczę , to potwierdzę że to na pewno ta :p Ja czekam od kilku dni na trzy różne paczki z Krakvetu :mad: A tu proszę obraczus poza kolejnością :angryy: Quote
obraczus87 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Do mnie zadzwonił i juz sie przestraszyłam, że chce mi karme do domu przywieźć hihi. Nie miałam Twojego numeru, więc podałam kurierowi numer ze strony Fundacji, jak sie okazuje dobry numer podałam :) ale i tak potwierdź jutro czy wszystko zostało dostraczone :) Quote
Biafra Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='obraczus87']Do mnie zadzwonił i juz sie przestraszyłam, że chce mi karme do domu przywieźć hihi. Nie miałam Twojego numeru, więc podałam kurierowi numer ze strony Fundacji, jak sie okazuje dobry numer podałam :) ale i tak potwierdź jutro czy wszystko zostało dostraczone :)[/QUOTE] Potwierdzę, potwierdzę :loveu: Dziękuję za szybką akcję ! Co ty im zrobiłaś ? :evil_lol: Ja to zawsze czekam i czekam, czasem myślę czy niektóre paczki nie idą pieszo :roll: Quote
obraczus87 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Biafra']Potwierdzę, potwierdzę :loveu: Dziękuję za szybką akcję ! Co ty im zrobiłaś ? :evil_lol: Ja to zawsze czekam i czekam, czasem myślę czy niektóre paczki nie idą pieszo :roll:[/QUOTE] Hihi właśnie jeszcze nic nie zdążylam im zrobić :evil_lol: wczoraj poszło zamówienie (późno) a dzisiaj juz jest karma :) jakis CUD :) Quote
majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='obraczus87'] (...) CUD :)[/QUOTE] Akurat, ma się po prostu te chody!!! :evil_lol: Prawda? ;) Quote
ketunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Najmłodsza Dziewczynka: 1. 2 dresy 2. kozaczki 3. 2 koszulki z długim rękawem 4. spodnie sztruksowe 5. spodnie jeansowe 6. szminka 7. spinki 8. perfumy Hanah Monatana 9. koszulka z koniem 10. zabawka Polly pocket 11. pluszaki Chłopiec 1. kurtka 2. 3 bluzy 3. 3 koszulki z długim rękawem 4. spodnie jeansowe 5. zestaw kosmetyków męskich 6. plecak 7. piłka Mama: 1. kurtka 2. szalik i czapka 3. 2 swetry 4. zegarek Starsze Dziewczynki 1. 2 szminki 2. 2 kosmetyczki 3. 2 torby 4. 2 pudry 5. 2 tusze do rzęs 6. spodnie jeansowe 7. 2 pary kozaków ( rozmiar 38 ) 8. spódniczka jeansowa 9. sweter (golf) 10. 2 bluzeczki 11. koszulka z koniem Arykuły higieniczne i żywnościowe: 1. 3 dżemy 2. 12 budyniów 3. Nutella 4. kawa 3 w 1 5. herbata ponad 400 torebek 6. 3 opakowania płatków śniadaniowych różnych 7. kawa rozpuszczalna 8. kawa mielona 9. 5 szczoteczek do zębów 10. szczotka do włosów 11. grzebień 12. 3 podwójne opakowania podpasek cienkich 13. cążki do paznokci 14. pilniczek 15. 4 opakowania patyczków do uszu 16. 2 opakowania płatków kosmetycznych 17. 2 pasty do zębów 18. 10 sztuk nożyków do golenia 19. 6 mydeł w kostce 20. zestaw dla starszych dziewczynek krem + żel oczyszczający do twarzy 21. dezodorant antyperspirant 22. 6 sztuk mydeł w płynie 23. balsam do ciała 24. 2 duże kremy do twarzy 25. pianka do włosów 26. żel do włosów 27. 2 szampony do włosów Pozostałe rzeczy: 1. komplet ręczników 2. 3 komplety pościeli ( kołdra 200 x 220) 3. koc 4. ekspres do kawy 5. opiekacz do tostów 6. ołówki 7. pisaki 8. farby 9. plastelina 10. bloki 11. papiery kolorowe 12 korektory 13. nożyczki 14. zszywacz 15. zeszyty i bruliony 16. taśmy klejące 17. kleje 18. zestawy matematyczne 19. cyrkle 20. kredki 21. kredki świecowe 22. gabki do naczyń 20 sztuk 23. ścierki do naczyń 10 sztuk 24. 2 ściereczki do rąk Z pewnością lista jeszcze się powiększy:) Jak tylko dojdą do mnie wszystkie zamawiane ciuchy to wyślę paczkę. Postanowiłyśmy razem z siostrą zrobić całej rodzinie paczki mikołajkowe. Nakupiłyśmy masę słodyczy dla wszystkich. Quote
Szarotka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ale zrobilyscie akcje, ze ho ho:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asior Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='jaanna019']Dziewczyny gratuluję mobilizacji! Zanim wyszperałam i poprałam ciuszki to tyle już nazbierałyście, że nie wiem co z tym robić. Nie mam kaski więc tylko mogę poratować ubrankami po mojej córci. Wysyłać? Kaski dorzucę po 10 grudnia jak mi się konto zapełni. Mam taki pomysł.. 4 dzieci jeździ do szkoły PKSem, bilety tanie nie są... może znalazłby się sponsor na bilety miesięczne dla dzieciaków ?[/QUOTE] kochana, ciuszków mamy naprawde sporo.... najwyżej, za jakiś czas znowu im coś zawieziemy ;) [quote name='majqa']Raport z dzisiaj:[/QUOTE] boże... Majqa...napadłaś na jakiegoś tira??????? [quote name='pati1975']Asiu potrzebuję nr konta najlepiej na mojego maila [email][email protected][/email] dziś dokupiłam jeszcze trochę środków higienicznych no i buciki :) kupiłam 2 pary i kapcie w krówki dla najmłodszej wszystko co nowe zapakowane od razu w torebki świąteczne by nie trzeba było ich przepakowywać przywiozę z Zakopanego autem bo dziś też spakowałam kilka kartonów z ubraniami po moich dziewczynkach wszystko popakowane tematycznie czyli zimowe do zimowych i takie tam[/QUOTE] ok, wielkie dzięki [quote name='ketunia'] Z pewnością lista jeszcze się powiększy:) Jak tylko dojdą do mnie wszystkie zamawiane ciuchy to wyślę paczkę. Postanowiłyśmy razem z siostrą zrobić całej rodzinie paczki mikołajkowe. Nakupiłyśmy masę słodyczy dla wszystkich.[/QUOTE] KOBIETO.. napadłaś na bank???? Boże ... wydałaś majątek..... Quote
ketunia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Asior']KOBIETO.. napadłaś na bank???? Boże ... wydałaś majątek.....[/QUOTE] Nie jest tak źle. Damy radę:) Nawet nie wiecie ile bym dała aby zobaczyć miny tych dzieciaczków. Quote
jolek68 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='ketunia']Nie jest tak źle. Damy radę:) Nawet nie wiecie ile bym dała aby zobaczyć miny tych dzieciaczków.[/QUOTE] proszę :crazyeye:kobieto powaliłaś mnie na kolana :shake: szacun i to muczo wielki :loveu: jak chcesz to przyłącz się do [B]majqi :evil_lol: ona tira wynajmuje i kilku Pudzianów i jedzie :eviltong:[/B] Quote
ketunia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='jolek68']proszę :crazyeye:kobieto powaliłaś mnie na kolana :shake: szacun i to muczo wielki :loveu: jak chcesz to przyłącz się do [B]majqi :evil_lol: ona tira wynajmuje i kilku Pudzianów i jedzie :eviltong:[/B][/QUOTE] Chętnie bym pojechała.:) Szkoda, że nie mam bliżej. Quote
jolek68 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='ketunia']Chętnie bym pojechała.:) Szkoda, że nie mam bliżej.[/QUOTE] jakie daleko...dużo bliżej niż ja a to już coś :) tak się zastanawiam czy ten ekspres powinien mieć filtry :) Quote
ketunia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='jolek68']jakie daleko...dużo bliżej niż ja a to już coś :) tak się zastanawiam czy ten ekspres powinien mieć filtry :)[/QUOTE] Dzieki za przypomnienie. Miałam dzisiaj kupić i zapomniałam Quote
jolek68 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 pytam bo piję kawę z takiego ekspresu i tak mi się jakoś nasunęło :) Quote
Recommended Posts