Agnieszka K. Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja wlasnie wrocilam z wystawy;) Zrobilam troche zdjec i niedlugo je wrzuce;) Niedługo to znaczy kiedy?:mad: :diabloti: Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agnieszka K. napisał(a):Niedługo to znaczy kiedy?:mad: :diabloti: Do wieczora powinnam wstawić:evil_lol: Quote
zula Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja wlasnie wrocilam z wystawy;) Zrobilam troche zdjec i niedlugo je wrzuce;)Niecierpliwie czekamy na pierwsze fotki z wystawy:cool3: Quote
Agnieszka K. Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Do wieczora powinnam wstawić:evil_lol: Wieczór to zaraz :mad: jak się zrobi ciemno, mamy rozumieć:mad: . To w takim razie będą zdjęcia za 1,5 godz.:multi: Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Juz pierwsze zdjecia zmniejszam i wstawiam do albumu;) Quote
HAWAN Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Napiszcie proszę jak organizacja, jaka atmosfera panuje przy ringach, no i napiszcie jak oceniają sędziowie - przykładają się do tego lepiej niż na międzynarodówkach, czy też na "łapu capu" No i GRATULUJĘ obecnym już Zw Świata. I tym Pokonanym gratuluję też, to wielki zaszczyt ulec taaakiej konkurencji... Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja jedynie widzialam,ze jeden border colie z DGM uzyskal pierwsze w klasie szczeniat ;) Quote
PROZAK Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja takze gartuluje wygranym, choc jescze nie donca wiemy komu:)) Trzymam kciuki za polska ekipe. Dolaczam sie tez do pytania jak wyglada organizacja, czy sa korki, czy jest szansa na znalezienie miejsca na parkingu przy halach, czy w tych halach jest tak zimno jak zwykle? Mnostwo pytan,ale jade z 2 miesiecznym dzieckiem i Wasza odpowiedz ulatwilaby mi bardzo zycie. Czekamy na zdjecia oczywiscie pozdr Malgosia Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A wiec dzisiaj bylo bardzo malo osob, na halach mi bylo goraco bo w plaszczu chodzilam,ale ludzie normalnie w swetrach ;). Korkow az takich wielkich nie bylo;) Organizacja no ok, co mi sie podobalo pelno bylo sprzataczy i wszystkie kupki zbierali i siuski starli aby nikt sie nie wywrocil;) . Tylko te hale sie tak porozrzucane,ze ja nawet sie tam glubilam chociaz nie raz tam jestem:lol: Quote
efra-husky Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Winterfrost’s Pegaso - Młodzieżowy Zwycięzca Świata 2006 :multi: Ewa GRATULACJE !!! :terazpol: :sweetCyb: :klacz: To nasza Nitor Nivalis z Muminkiem :cool3: Quote
Draczyn Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Serdecznie gratuluje i jeśli ktoś ma katalog, to bardzo proszę o stawke buldogow francuskich suk klasa posrednia. nie jest ich dużo 15 sztuk. bardzo proszę. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje zwycięzcom:multi: Quote
Honey Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A jakie duze sa ringi, czy cale sa wylozone wykladzina ? I czy wystarczajaco duzo miejsca jest pomiedzy ringami ? Najbardziej tloczno bedzie pewnie w sobote, no i oczywiscie w niedziele - dni wolne od pracy no i finaly... Quote
Atena Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 efra-husky napisał(a):Winterfrost’s Pegaso - Młodzieżowy Zwycięzca Świata 2006 :multi: Ewa GRATULACJE !!! :terazpol: :sweetCyb: :klacz: To nasza Nitor Nivalis z Muminkiem :cool3: :multi: Gratulacje:multi: Czekamy na więcej takich nowin:terazpol: Quote
bognik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 efra-husky napisał(a):Winterfrost’s Pegaso - Młodzieżowy Zwycięzca Świata 2006 :multi: Ewa GRATULACJE !!! :terazpol: :sweetCyb: :klacz: To nasza Nitor Nivalis z Muminkiem :cool3: GRATULACJE!!! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
tossaa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 efra-husky napisał(a):Winterfrost’s Pegaso - Młodzieżowy Zwycięzca Świata 2006 :multi: Ewa GRATULACJE !!! :terazpol: :sweetCyb: :klacz: To nasza Nitor Nivalis z Muminkiem :cool3: GRATULACJE- :megagrin: JAK TO SIE ROBI,JAK TO SIę ROBI ????????????? Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wkleilam juz pierwsze zdjecia na galeri;) Quote
Honey Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Rowniez gratuluje !!! :multi: ( ringi juz widzialam na zdjeciach, dzieki za wklejenie fotek Kara ! ) Quote
zula Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 efra-husky napisał(a):Winterfrost’s Pegaso - Młodzieżowy Zwycięzca Świata 2006 :multi: Ewa GRATULACJE !!! :terazpol: :sweetCyb: :klacz: To nasza Nitor Nivalis z Muminkiem :cool3:Gratulacje:klacz::terazpol::klacz: Quote
Honey Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ale stolik sedziowski na srodku ringu wyglada fatalnie, te krzesla obwieszone kurtkami... i gdzie te puchary, krysztalowe kule itd ? :razz: Quote
Ludek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja tez gratuluje wszystkim zwycięzcom i tym, którym sie nie udało. My zaraz wyruszmy. Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Faktycznie obwieszeni byli kurteczkami i szalikami:evil_lol: Ale pucharki tez byly;) Quote
Atena Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Wkleilam juz pierwsze zdjecia na galeri;) Podajcie link do galeri:oops: Quote
Honey Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Faktycznie obwieszeni byli kurteczkami i szalikami:evil_lol: Ale pucharki tez byly;) To musialy byc malutkie, bo na Twoich fotkach ich nie widac :evil_lol: Quote
efra-husky Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928 Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928 edit: spóźniłem sie Quote
Recommended Posts