Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Alanowak[/B], my się chyba jeszcze nie widziałyśmy?Będziesz w Gdańsku albo Bydgoszczy, bo jak tak to możemy się spootkać:cool1: Też jestem Mlodą Prezenterką i też jestem konkurencją jeśli chodzi o pomoc przy wystawianiu:evil_lol: :evil_lol: :cool3: .

Posted

[quote name='alanowak']Mlodzi prezenterzy sluza pomoca:diabloti:[/quote]
Będziemy w Katowicach, więc jeśli ktoś okiełzna mojego bydlaka, to czemu nie :lol:

Posted

[quote name='Iwa-R']Ze względu na to iż piesze, że odpowiedź nie może być krótsza niż 10 znaków, odpowiadam pełnym zdaniem iż [B]popytam[/B] :evil_lol:[/quote]

Heh;) Thx:diabloti:

Posted

Ja również się wybieram do Poznania od czwartku do niedzieli, za wszelkie stosunkowo tanie alternatywy dot. noclegu byłabym wdzięczna :) W sumie rozsądnie by było rezerwować jak najszybciej.

Posted

[quote name='Pearl']Ja również się wybieram do Poznania od czwartku do niedzieli, za wszelkie stosunkowo tanie alternatywy dot. noclegu byłabym wdzięczna :) W sumie rozsądnie by było rezerwować jak najszybciej.[/QUOTE]
Jak się uda tez będę w cztery dni, taka wystawa to raz na 100 lat :lol:
a co do noclegów musze tez czegoś poszukać

Posted

hehe,a ja mam rodzinke w Poznaniu:diabloti: :evil_lol:
Alanowak- mam nadzieje,że na mp będe we wszystkie dni..:) (chyba od dzisiaj musze zbierać kase na wyjazd...;/ a samo mp 6 dych:roll: )

Posted

Chociaż... Jak by logicznie myśleć, to może udostępnią pokoje też dla tych ze zwierzakami? Przecież tam będzie multum ludzi - czy są tak głupi, żeby przepuścić duży zarobek? :lol: