LadyS Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wątek jamola: http://www.dogomania.pl/threads/182357-3letni-piAE-kny-jamnik-w-schronie-rezygnuje-z-A-ycia-Potrzebne-DT-na-juA?p=14343219#post14343219 Quote
kizimizi Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='ladySwallow']Wątek jamola: http://www.dogomania.pl/threads/182357-3letni-piAE-kny-jamnik-w-schronie-rezygnuje-z-A-ycia-Potrzebne-DT-na-juA?p=14343219#post14343219 dzieki bardzo :) Wieczorem dodam go an 1 strone naszych psiakow. Gdyby jakies pytanka byly to najlepiej pm do mnie bo moge nei meic zcasu wejsc an watek i nie odpowiem. teraz juz an pociag uciekam. Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='kora78']dzięki ciotki za ogłoszenia tak migiem porobione :)- Spaniel rudy ma 2 lata,. jest też foto na stronie schronu, można zajrzeć, jest bez krat. Naprawdę on ma tydzień. Druga adopcja- oddany po godzinie dosłownie. Dziecko ma rękę rozprutą. Adopcja albo dt tylko do domu bez dzieci i bez niedalekiej przyszłości na dzieci. Najlepiej do kogoś, kto będzie potrafił psem się zająć odpowiednio, dac na tresurę i konsekwentnie ćwiczyć. Nie do jakiejś babulinki, czy ludzi, którzy się połąszą na rasowego pieska, czy na pseudo, bo on piękny ideał z wyglądu. Jamnik ma też inne foto, bez krat, na stronie schronu. On tam się bardzo źle czuje, jedna pani sama prosiła o ogłąszanie go, bo on się tam męczy wyjątkowo. A ja go głąskałam kizi. Czarna spanielka już bez dzieci? To czemu w szczeniakarni sama nadal? Chyba je ma nadal jednak. Gdy byłą w ciąży, warczała na młodego psiaka, z jakim tam siedziała. Do znajomej opiekunki bardzo miła i ufna, gdy maluchy był malutkie. Opiekunki, jakiej nie widziałą tydzień już do siebie wpuścić nie chciałą na karmienie. Wczoraj ją głaskałam, ale maluchów nie widziałam. Były 2 kizimizi czy powysyłąłąs rudego spaniela wszędzie, już nigdzie nie trzeba? Widzę, Asie&Ginger, czy Ty go gdzieś powciągasz do miłośników? Psiak ma wątek na forum spanielowym, jest też na wszystki wątkach adopcyjnych spanieli na dogo. Poproszę wieczorem koleżankę o zrobienie ogłoszeń na eoferty i kupiepsa. [quote name='kizimizi']1 tel. o spaniela: dziewczyna młoda, ma 22 lata. Mieszka we Wrocku w kawalerce. Psy meic moze. DZieci nie palnuje. Warto by sie chyba spotkac? co sadzicie? na razie wiem tylko tyle Jasne, że warto, tym bardziej, że Wrocław to nie jakieś zadupie i w razie potrzeby można bez problemu znaleźć szkoleniowca. Kurczę musi mu się udać! Założyłam spanielkowi wątek: http://www.dogomania.pl/threads/182368-MA-ody-spanielek-ma-7-dni-na-znalezienie-domu-inaczej-A-mierAE-RATUNKU-Dolny-A-lAE-sk Quote
kizimizi Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 dziewczyny nie wiem co z tą Etna. Pani sie do mnie nie odzywa. Napisała ze jakeiś problemy, może rodzinne wiec nei chce wydzwaniać. No ale chyba to za długo trwa ... wezme sie za ogłoszenia. Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nie bierz się za ogłoszenia tylko sama do niej zadzwoń. to szybsze i łatwiejsze, bo wizyta już była, transport i wszystko. po co od nowa kombinować? niech się laska określi Quote
kizimizi Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 omówiłyśmy sie ze zadzwoni jak już będzie mogla. Skoro nie dzwoni i nie odpisuje na meile pewnie nei może. To raczej poważna sprawa, moze ktos umarł? Widać ma teraz sprawy ważniejsze niz pies. Nie chciałabym tego usłyszeć: -"Przepraszam a co z psem bo ona czeka cały czas" - "mówiłam, ze zadzwonię jak będę mogła. Mi Pani Ewelino ... zmarł i nie mam głowy".:shake: Quote
kora78 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 no więc trzeba poczekać Skoro już po wizycie i wszystko załatwione, to trzeba się na ten dom nastawić, a nie szukac innego i wszystko od początku zaczynać. Jak załóżmym, tydzień się nie odezwie to wtedy tel i szukanie innego domu. Bo w nieskończoność czekać nie można Ja tych ludzi nie rozumiem, tak samo, jak z Bunią. Zamawiają, a potem wciąż odkłądają i jakieś podchody robią.... Quote
Onaa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Według mnie też za kilka dni można zadzwonić i się grzecznie zapytać jak się sprawy mają. To normalne że się chce wiedzieć co i jak. Jeśli ta osoba ma jakieś sprawy trudne to niech powie to, i się jakoś określi. Nawet w bardzo trudnych sytuacjach człowiek musi myśleć o różnych sprawach. Quote
kora78 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 odnośnie postu 329 sprzed okołóo 3 ęcistron. na stronie schronu identyko psiak w dziale:zaginione. imieniem Shila, zamieszkała w okolicach schronu i z datą 2 dni później w dziale znalezione w schronie przebywające. Identyko suka. po szczeniakach, małę już wydane. dzwoniłąm do kolesia, któy zgłąszał zaginięcie, zdzwiwiony i mówił,że to rozwiąże, bo pies brata. sprawdzi w schronie, jemu też z małymi zginęłą. POtem mój tel do schronu i pani mói,że jeszce nikt nie dzwonił o tę sunię, że ja mu zgłąszałąm,że ona w schronie. Suka z małymi podrzuconymi w torbie pod sxhron w nocy. dziwne,co? sam podpiął pod schron i zgłąsza w schronie zaginięcie? bzdura a z kolei puszcza sukę z małymi, żeby ktoś ukradł, pobawił się i oddał do schronu? Quote
carolinascotties Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 przelew za DYLANKA poszedł - czy ktos może wysłać zuza911 tekst do ogłoszen i zdjęcia? ja dziś wyjezdzam i nie bede miec dostepu do internetu - az do niedzieli wieczor! w pierwszych postach jest opisane - co potrzeba - http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03 [quote name='kizimizi']Dylanek okazął sie wiekszym psem niz go zapamietalam. to duuuuuze psisko, wazy z 30kg i sie slini gdy sie cieszy :) Kochana i poczciwa psinka. ma bardzo zniszczona siersc. Quote
kizimizi Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 ja napisze cos dla Dulanka i przesle. DZieki :) Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ratlerek wydany ponoć jest jakaś rotwailerka na kw, łągodna Quote
kizimizi Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 a widziałaś ją? Jakby fota była to do rotka lepiej pisac .... Quote
Basia1244 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Patrzcie, jaki super bazarek z ogłoszeniami http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki Quote
kizimizi Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='Basia1244']Patrzcie, jaki super bazarek z ogłoszeniami http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki fajny fajny ale z finansami kiepsko. Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 nie widziałąm jej, nie miałąm czasu nigdzie chodzić Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 z gumtree wrocłąw, wyświetleń zaledwie 17, więc warto: przygarne psa struzujacego duzego,np,owczarek niemiecki,kaukazki.posiadam dobre warunki i doswiadczenie.tel.516174166 kizi jakiego tam psa posłać? Dylana? Rufiego? walcz Quote
kizimizi Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 kora78 napisał(a):z gumtree wrocłąw, wyświetleń zaledwie 17, więc warto: przygarne psa struzujacego duzego,np,owczarek niemiecki,kaukazki.posiadam dobre warunki i doswiadczenie.tel.516174166 kizi jakiego tam psa posłać? Dylana? Rufiego? walcz Idealnie dla Dylana ale on zaden stróż bo kazdego lubi i ogonem macha. Chyba ze wielkością wrażenie ma robic. ŁĄpek bylby dobry, jest jeszcze ten rotkowy pies co mówiłam ze bardzo do suki rotka podobny. Szczekacz to on jest dobry! Napisz na wszelki wypadek do niego jak to widzi, gdzie ten pies i czy na wizyte sie zgadza. Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 łapka nie ma już przecież i rufi też dobry szczekliwy i capnąć potrafi,jak ktoś mu paluchy wtyka Quote
kora78 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 i co? pisałąs tam? aktualne?? shila, o jakiej pisalam kilka postow wczesniej- ta z uszami jak shar pei wisi na stronie nadal. ten wlasciciel jej nie odbirzee. nie wiem czemu, bo z panią nie dalo sie o tym dogadac wstaw ja zkizi na 1 strone,bo ladna jest bardzo wez jej foto ze stron yschrnu,a zreszta chyba jej robilas tez,bo Cie prosilam wtedy Quote
kizimizi Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ty mialas napisac do niego. ja nie pisałam A o kim rozmawiałaś o Shili. bo chyba nie rozumiem do końca. Quote
kora78 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mi się przed oczami literka e dodała i tam,gdzie pisałaś- napisz- ja zobaczyłam- napiszę ;P to ja miałam pisać?? no ok, napiszę, ale tel nie mogę, bo na koncie mam 2zł Shila to suka w watku schrinu w dziale zagineła wyzej pisalam,ze w dziale znaleziony jest ta sama suka.dzwonilam wtedy od razu do wlasciciela,co dal ja-zaginela i mowie mum,ze suka jest w schronie i zeby tam sie kontaktowal.rto samo mowilam pani G. ona mowila,ze tam zdzwoni i wyjasni,bo suka z malymi w torbie byla pod schronem podrzucona pani I.mowila ostatnio,ze ta suka tam nie wraca. ze jest u nich do oddania masz jej fotki, daj na 1 strone,bo slicznota jest Quote
Recommended Posts