Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, są już może ulotki? Przydałyby mi się do paczek bazarkowych, bo wysyłam wciąż takie zeszłoroczne czarno-białe zwyczajne.

A ten 1%, co piszecie, to zdaje się sprawa na kolejne lata? W tym roku w pit wpisujemy nadal vivę z celem szczegółowym, mam nadzieję?

Posted

[quote name='bric-a-brac']Dziewczyny, są już może ulotki? Przydałyby mi się do paczek bazarkowych, bo wysyłam wciąż takie zeszłoroczne czarno-białe zwyczajne.

A ten 1%, co piszecie, to zdaje się sprawa na kolejne lata? W tym roku w pit wpisujemy nadal vivę z celem szczegółowym, mam nadzieję?[/QUOTE]
Wpisujemy VIVE cel szczegolny ZNAJDKI :lol:i prosimy podac dalej:modla:bardzo prosimy:lol:i dziekujemy:loveu:

Posted

[quote name='UlaFeta']Wpisujemy VIVE cel szczegolny ZNAJDKI :lol:i prosimy podac dalej:modla:bardzo prosimy:lol:i dziekujemy:loveu:[/QUOTE]

Rozumiem, że to jest to samo konto co w ub roku?
mnie zostało kilkanaście ulotek z ub roku. Rozumiem, ze mogę wrzucać je do wysyłki fantów.

Posted

[quote name='zoja.']Tak, Azja rezyduje :) Nie odnalazłaby się nigdzie indziej -od maleńkiej-maleńkości jest u JB, a ponieważ jest chora przprowadzka mogłaby ją zabić. Myślę, że JB nie zaryzykuje, no chyba, że ktoś przyjeżdżł by do niej parę razy i parę razy gościłby JB z Azją usiebie, żeby Azję ze sobą maksymalnie oswić i ogólnie zgodziłby się na takie super-delikatne przeprowadzenie procesu aklimatyzacji.
... [prv][/QUOTE]
A mogłabyś mi obszerniej opisać jej dzieje?
Czy ona bierze jakieś leki stałe?

Posted

[quote name='bea100']Gorączka mnie gniecie i spać nie mogę- policzyłam bazarek bric i wyszło mi że licytacji na teraz mamy (aż!) na 952 zł :multi::multi:[/QUOTE]
rewelacja!-to kupa kasy dla przytuliska!:klacz::klacz::klacz::klacz: a jeszcze trwa bazarek jolam... :)

Posted

[quote name='bea100']A mogłabyś mi obszerniej opisać jej dzieje?
Czy ona bierze jakieś leki stałe?[/QUOTE]

...acha, i jeszcze jedna ważna sprawa- czy mogłabym jednak prosić o zdjęcia portetowe Azji2? (te się nie nadają do moich celów- a mam pewien plan z nią związany)

Posted

[quote name='bea100']Gorączka mnie gniecie i spać nie mogę- policzyłam bazarek bric i wyszło mi że licytacji na teraz mamy (aż!) na 952 zł :multi::multi:[/QUOTE]

Nie wolno chorowac,:nono: zdrowiej, takiej kasy z bazarku to nie pamietam:multi:
O zdjecie Azji to trzeba sie usmiechnac do Aleksandry.Ona jest znajdkowym fotografem.:lol:

Posted

[quote name='mimiś']zakończyły sie moje bazarki:
[INDENT]
poproszę [B]paros[/B] o potwierdzenie przelewu [SIZE=4]171 [/SIZE]zł na konto znajdek.:smile:
[/INDENT]
[/QUOTE]

ja sie przypominam,bo wiem,ze paros ma mozność sprawdzenia wekendowo ;)

Posted (edited)

[quote name='bea100']...acha, i jeszcze jedna ważna sprawa- czy mogłabym jednak prosić o zdjęcia portetowe Azji2? (te się nie nadają do moich celów- a mam pewien plan z nią związany)[/QUOTE]

Aleksandra musi na jakiś czas ograniczyć pomoc dla znajdek, dlatego jej nie męczcie. Swoje sprawy ma, życiowe i niech się na tym skupi, żeby późnej wróciła z potrójną mocą :)))

Zdjęcia zrobią Dorota i Mariusz jak tylko będą w przytulisku. Nie jeżdżą co tydzień, bo nie mają jak, ale jak tylko dojadą obiecali sesję specjalną dla Azji. Dzieje Azji znamy tyle o ile; znaleziono ją zimą 2004roku, w norze, w której jej matka urodziła sześcioro szczeniąt. Matkę zabili chłopi (bo uważali, że zagryzła cielaka) A szczenięta zostały rozszarpana przez obce psy -z wyjątkiem Azji, która będąc najmniejszą schowała się w niewielkim otworze w ścianie ruin budynku.
Z leków dostaje okresowo (gdy słabiej się czuje) Conwulex i wlewy doodbytnicze.

Edited by zoja.
Posted

[quote name='bea100']Tak- bazarek jolam jest fajny i ja już na nim licytuję :)[/QUOTE]

Trwa też mój debiutancki bazarek z perfumami: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250185-NOWE-Calvin-Klein-Cerruti-dla-labrador%C3%B3w-do-26-01-2014[/url]. Zapraszam serdecznie, połowa z tego bazarku będzie przeznaczona dla labka Astro z tego wątku :lol:.

Posted

Bazarek na Astro jutro sie kończy! Kto nie był niech leci w te pędy! :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250185-NOWE-Calvin-Klein-Cerruti-dla-labrador%C3%B3w-do-26-01-2014/page17[/url]

Posted

[quote name='EVA2406']U Oriona podejrzenie guza nowotworowego w okolicach kręgosłupa :(. Zrobiony rtg. Czekamy na wyniki krwi.[/QUOTE]
Podczytuję cichutko :oops:
Wiadomo coś odnośnie guza u Oriona?