funia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć . Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie . Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro. Napiszcie jak wolicie . Quote
mari23 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 funia napisał(a):Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć . Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie . Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro. Napiszcie jak wolicie . Marinka jest tu DYREKTOREM ;) ja - księgowa - wykonam polecenia :) a co do kleszczy - u nas też atakują !!! ;) Quote
mari23 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Iljova napisał(a):Co roku to gorzej z tymi kleszczami :( a ja bym to szerzej ujęła: "co roku to gorzej!" chyba się na depresję pójdę leczyć - coraz więcej bied mi się trafia, a domków nie widać :( dzisiaj szczeniaczkę mi przynieśli z pobliskiej wsi - podobno już z miesiąc się błąkała.... uprosiłam, żeby do jutra przetrzymali, ale co zrobię jutro????? Quote
funia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Marysiu jakaś ty biedna juz z tymi psami ....Czy domownicy Ci pomagaja czy przeszkadzają ? Quote
ranias Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jeżeli będziecie kupować obroże albo coś innego na kleszcze , to proszę mi tu napisać, bo muszę być sponsorką Marcelka :lol: Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ale Marcel to chyba musi miec zakupione co najmniej dwie sztuki...... jedna nie da rady Go objac.....hihi....:) Quote
ranias Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ale Marcel to chyba musi miec zakupione co najmniej dwie sztuki...... jedna nie da rady Go objac.....hihi....:) no no. ładnie to tak się podśmiewywać ze starszego pana:cool3: Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Starszy Pan.......Marcel tylko podobno jest starenki....samam Funia pisala, ze zachowuje sie jak szczeniak.....:):) Quote
Iljova Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Mari dajesz radę jeszcze ? Aimez myślisz że 2 wystarcza? * Zamieszczam tekst na który dzisiaj trafiłam warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mhy.....dwie juz wystarcza......hihi....:) Wlasnie dajcie znac Kochaniutkie co z tymi obrozami dla chlopakow..... Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='funia']Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć . Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie . Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro. Napiszcie jak wolicie . Zostały zakupione 2* http://allegro.pl/virbac-preventic-obroza-z-amitraza-i1638054514.html Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 ranias napisał(a):Jeżeli będziecie kupować obroże albo coś innego na kleszcze , to proszę mi tu napisać, bo muszę być sponsorką Marcelka :lol: Ranias, kupiliśmy Marcelkowi Preventic :) koszt z wysyłką to 55 złotych :) Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A bedzie proba czy jedna da rade?....??? objac szyjke???? Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Aimez_moi napisał(a):A bedzie proba czy jedna da rade?....??? objac szyjke???? To jest nawiększy rozmiar...większych nie ma... Jednak jest problem o którym napisałam na wątku Argo Quote
ranias Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Marinka napisał(a):Ranias, kupiliśmy Marcelkowi Preventic :) koszt z wysyłką to 55 złotych :) Zaraz przeleję pieniądze, a cioteczko Aimez o jaką tu próbę chodzi?:cool3: Marcelek ma smukłą szyjkę :cool3: Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ranias napisał(a):Zaraz przeleję pieniądze, a cioteczko Aimez o jaką tu próbę chodzi?:cool3: Marcelek ma smukłą szyjkę :cool3: Ha,ha,ha.... ale się uśmiałam w którym miejscu ??? :-) Quote
ranias Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Iljova napisał(a):Ha,ha,ha.... ale się uśmiałam w którym miejscu ??? :-) no przecież on cały smukły to i szyjkę ma łabędzią :cool3: Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [FONT=Arial Black]Coraz bardziej mnie rozbawiasz :-)[/FONT] [FONT=Arial Black]Marcelku uważaj bo łabędziem zostaniesz :evil_lol:[/FONT] Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 ranias napisał(a):no przecież on cały smukły to i szyjkę ma łabędzią :cool3: No właśnie, bo obroża w rozm. 65 cm będzie dla Marcelka dobra :) Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Marinka napisał(a):No właśnie, bo obroża w rozm. 65 cm będzie dla Marcelka dobra :) Ile?!?!?!?!?!?!?!?! 65 cm ?!?!?!?!?!?! Bez komentarza .... Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Iljova napisał(a):Ile?!?!?!?!?!?!?!?! 65 cm ?!?!?!?!?!?! Bez komentarza .... Arguś ma ten sam rozmiar :) Quote
Recommended Posts