Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.
Napiszcie jak wolicie .

Posted

funia napisał(a):
Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Napiszcie jak wolicie .

Marinka jest tu DYREKTOREM ;)
ja - księgowa - wykonam polecenia :)

a co do kleszczy - u nas też atakują !!! ;)

Posted

Iljova napisał(a):
Co roku to gorzej z tymi kleszczami :(

a ja bym to szerzej ujęła: "co roku to gorzej!"

chyba się na depresję pójdę leczyć - coraz więcej bied mi się trafia, a domków nie widać :(
dzisiaj szczeniaczkę mi przynieśli z pobliskiej wsi - podobno już z miesiąc się błąkała.... uprosiłam, żeby do jutra przetrzymali, ale co zrobię jutro?????

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ale Marcel to chyba musi miec zakupione co najmniej dwie sztuki......
jedna nie da rady Go objac.....hihi....:)

no no. ładnie to tak się podśmiewywać ze starszego pana:cool3:

Posted

Mari dajesz radę jeszcze ?
Aimez myślisz że 2 wystarcza?
*
Zamieszczam tekst na który dzisiaj trafiłam
warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

[quote name='funia']Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Napiszcie jak wolicie .

Zostały zakupione 2* http://allegro.pl/virbac-preventic-obroza-z-amitraza-i1638054514.html

Posted

ranias napisał(a):
Jeżeli będziecie kupować obroże albo coś innego na kleszcze , to proszę mi tu napisać, bo muszę być sponsorką Marcelka :lol:

Ranias, kupiliśmy Marcelkowi Preventic :) koszt z wysyłką to 55 złotych :)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A bedzie proba czy jedna da rade?....??? objac szyjke????

To jest nawiększy rozmiar...większych nie ma...
Jednak jest problem o którym napisałam na wątku Argo

Posted

Marinka napisał(a):
Ranias, kupiliśmy Marcelkowi Preventic :) koszt z wysyłką to 55 złotych :)

Zaraz przeleję pieniądze, a cioteczko Aimez o jaką tu próbę chodzi?:cool3: Marcelek ma smukłą szyjkę :cool3:

Posted

ranias napisał(a):
Zaraz przeleję pieniądze, a cioteczko Aimez o jaką tu próbę chodzi?:cool3: Marcelek ma smukłą szyjkę :cool3:

Ha,ha,ha.... ale się uśmiałam w którym miejscu ??? :-)